×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1001

Παρασκευή, 27 Ιούνιος 2014

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος  είναι ο δικός μας «φιλόσοφος». Ένας στοχαστής της μπάλας που στα 26 του χρόνια αποτελεί τον κορυφαίο Έλληνα αμυντικό και τον πιο πετυχημένο Έλληνα ποδοσφαιριστή διαχρονικά.

Παρασκευή, 27 Ιούνιος 2014

Η Εθνική Ελλάδος είναι στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου και συνεχίζει το ταξίδι της προς το όνειρο.

Τετάρτη, 28 Μάιος 2014

Ο Πάμισος της Μεσσήνης βρίσκεται στην κορυφή του 13ου ομίλου των αγώνων μπαράζ μετά από τη διεξαγωγή τριών αγωνιστικών. Στα μισά λοιπόν του δρόμου οι «Πράσινοι» της Μεσσήνης δείχνουν να είναι αυτοί οι πιο ικανοί για  να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο τους και να καταφέρουν να ανέβουν στην Γ’ Εθνική κατηγορία. 

Πέμπτη, 01 Μάιος 2014

Ο Αντώνης Μαυρέας είναι η εμβληματική φυσιογνωμία στο χώρο του ποδοσφαίρου της Μεσσηνίας. Είναι μια δυναμική προσωπικότητα που είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς με τις απόψεις και τη στάση του στα θέματα της «στρογγυλής Θεάς» δεν σε αφήνει ποτέ αδιάφορο. Με αφορμή λοιπόν την πρόσφατη βράβευση του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ως δείγμα τιμής και ευγνωμοσύνης για την εκεί παρουσία του, άδραξα της ευκαιρίας για να ξεδιπλώσουμε μαζί το κουβάρι της καριέρας του και των πιο σημαντικών της σταθμών. 

Παρασκευή, 14 Φεβρουάριος 2014

Αναμφίβολα αποτελεί το πιο «βαρύ» όνομα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με βάση τις επιδόσεις και τις παραστάσεις του από την πρώτη τη τάξη κατηγορία της Ελλάδος. Είναι ο παίκτης που ήρθε απευθείας από την Α’ Εθνική στην τρίτη κατηγορία και η οριστική του συμφωνία με τη Μαύρη Θύελλα πέρασε από «σαράντα κύματα» μέχρι να πραγματοποιηθεί. Ο Χρήστος Καλαντζής μιλά για όλους και για όλα χωρίς φόβο και πάθος.

Κυριακή, 19 Ιανουάριος 2014

Ο Αλέκος Καραχάλιος είναι ο ποιοτικός παίκτης στα άκρα της «Mαύρης Θύελλας» που κάνει τη διαφορά σε πολλά παιχνίδια της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Είναι ο ποδοσφαιριστής που ξεσηκώνει την κερκίδα με τις περίτεχνες ενέργειες του και βοηθά στο σκοράρισμα είτε ο ίδιος, είτε με τις πάσες του.