fbpx
Connect with us

Superleague

Προς την Cosmote tv ο Παναθηναϊκός…

Προς την Cosmote tv ο Παναθηναϊκός…

Η επικείμενη συμφωνία του Παναθηναϊκού με την COSMOTE TV για ένα ποσό κοντά στα 7 εκατ. ευρώ που θα περιλαμβάνει εκτός απ’ τα ματς της Λίγκας και τα φιλικά προετοιμασίας

Έπειτα από μία διετία στη NOVA (στην οποία επέστρεψε όταν ολοκληρώθηκαν οι συμβάσεις των ομάδων της Λίγκας με την ΕΡΤ), ο Παναθηναϊκός μοιάζει έτοιμος για… μετακόμιση, στην έτερη συνδρομητική πλατφόρμα, καθώς οι συζητήσεις του με την COSMOTE TV έχουν φτάσει πλέον σε πολύ προχωρημένο επίπεδο κι όλα δείχνουν “deal”.

Οι “πράσινοι” είχαν μία (και μόνο) επαφή με τη NOVA μετά την ολοκλήρωση της περασμένης σεζόν, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας τους. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ζήτησε ένα ποσό μεγαλύτερο απ’ τα χρήματα που έλαβε την αγωνιστική περίοδο 2020/21 (περίπου 6,5 εκατ. ευρώ) όμως το κανάλι της Κάντζας δεν έδειξε θετική διάθεση και η κουβέντα ολοκληρώθηκε μάλλον… γρήγορα και άδοξα.

Ο Παναθηναϊκός βγήκε στην αγορά για τηλεοπτικό συμβόλαιο, περιμένοντας παράλληλα τις εξελίξεις σε επίπεδο Super League, δηλαδή αν θα γινόταν κίνηση για μερική κεντρική τηλεοπτική διαχείριση ή θα πήγαινε οριστικά κάθε ΠΑΕ κατά… μόνας για το συμβόλαιό της.

Η πρώτη εφετινή συζήτηση με την COSMOTE TV -με την οποία άλλωστε υπήρχε εξαιρετικός δίαυλος από πέρσι, καθώς είχε συμφωνήσει αρχικά να εντάξει το Panathinaikos TV στο “μπουκέτο” της- έδειξε πως υπήρχε πεδίο συμφωνίας.

Το δε κανάλι της Κηφισίας βλέποντας πως πολύ δύσκολα θα μπορέσει να κρατήσει την Premier League, καθότι οι Άγγλοι αξιώνουν 20 εκατ. ευρώ το χρόνο για να υπογράψουν νέο τριετές συμβόλαιο, αποφάσισε τις τελευταίες ημέρες να μπει πολύ πιο “ενεργά” στην αγορά της Super League με στόχο να κλείσει τουλάχιστον τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, μαζί με άλλες 6-7 ομάδες του πρωταθλήματος.

Με τον Παναθηναϊκό η (ξεχωριστή) διαπραγμάτευση έχει προχωρήσει πλέον πάρα πολύ. Κι έχει φτάσει στο όριο της συμφωνίας, κοντά στον τελικό στόχο που είχαν βάλει οι “πράσινοι”, για ένα ποσό κοντά στα 7 εκατ. ευρώ. Ελαφρώς αυξημένο δηλαδή σε σχέση με το συμβόλαιο της περασμένη σεζόν.

Αυτό το ποσό μάλιστα, δεν αφορά μόνο για τους εντός έδρας αγώνες των “πράσινων” για την επόμενη Super League (13 στην κανονική περίοδο, συν 5 στα playoffs), αλλά και για τα καλοκαιρινά φιλικά προετοιμασίας του “τριφυλλιού”.

Ήδη οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει και για τα 6 καλοκαιρινά ματς του Παναθηναϊκού (αυτό της Παρασκευής, 16/07, με την Κ19 στο Κορωπί δεν θα έχει μετάδοση) από τα τρία της Ολλανδίας, μέχρι τα επόμενα τρία που θα ακολουθήσουν κόντρα σε Μπασακσεχίρ (06/08), Απόλλωνα Σμύρνης (10/08) και Μίλαν (14/08).

Αν δεν υπάρξει κάποια (πολύ) θεαματική ανατροπή -αντίστοιχη με την περσινή όπου οι “πράσινοι” απ’ τη δημιουργία του Panathinaikos TV, συμφώνησαν τέλη Σεπτέμβρη με τη NOVA- ο Παναθηναϊκός και η COSMOTE TV, θα “σφραγίσουν” τη συμφωνία τους μέσα στις επόμενες ημέρες και το “τριφύλλι” θα αλλάξει τηλεοπτικό “σπίτι” πηγαίνοντας για πρώτη φορά προς Κηφισίας μεριά…

sport24

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Superleague