fbpx
Connect with us

Διεθνή

CHAMPIONS LEAGUE: Ιστορία η Σέριφ των Κολοβού – Αθανασιάδη, στους ομίλους Champions League (+videos)

CHAMPIONS LEAGUE: Ιστορία η Σέριφ των Κολοβού  – Αθανασιάδη, στους ομίλους Champions League (+videos)

Η Σέριφ των Κολοβού και Αθανασιάδη πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League μετά το 0-0 κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (3-0 συνολικό σκορ) για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Στους ομίλους και η Ζάλτσμπουργκ που πέρασε επί της Μπρόντμπι.

Στους ομίλους του Champions League θα αγωνίζονται οι Αθανασιάδης και Κολοβός. Η ομάδα τους η Σέριφ έμεινε ισόπαλη 0-0 στην έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού προκρίθηκε στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η Σέριφ γνώριζε πως είχε ένα ευρύ προβάδισμα να υπερασπισθεί και έτσι διαχειριζόταν το παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος κατάφερε να υπερασπιστεί την εστία της, με την Ντιναμό να μην βρίσκει το γρήγορο γκολ που έψαχνε.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με την Ζάγκρεμπ να μην μπορεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Ο Αθανασιάδης αγωνίστηκε βασικός, όπως και ο Κολοβός που έγινε αλλαγή στο 74′.

Ντιναμό: Λιβάκοβιτς, Φράνιτς, Τεοφίλ-Καθερίν, Ριστόβσκι, Όρσιτς (85′ Μέναλο), Ιβανούσετς, Μάγιερ, Μοχαράνι (62′ Καστράτι), Κοπ (69′ Γιούριτς), Πέτκοβιτς, Μίσιτς (84′ Γκότζακ)

Σέριφ: Αθανασιάδης, Κοστάντζα, Αρμπολέδα, Ντουλάντο, Κριστιάνο, Άντο, Τιλ, Τραορέ, Κολοβός (74′ Πέτρο), Καστανιέδα (58′ Γιανσάν), Ενρίκε (88′ Ράντελιτς)

Πρόκριση και για τη Ζάλτσμπουργκ

Η Ζάλτσμπουργκ προκρίθηκε επίσης στην επόμενη φάση επικρατώντας 2-1 της Μπρόντμπι (4-2 συνολικό σκορ). Οι Αυστριακοί μπήκαν με φόρα στην αναμέτρηση και άνοιξαν το σκορ με τον Μπέντζαμιν Σέσκο. Μάλιστα έξι λεπτά αργότερα “διπλασίασαν” τα γκολ τους με τον Άαρονσον, “κλειδώνοντας” ουσιαστικά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Η Μπρόντμπι φάνηκε να έχει ζωή μειώνοντας στο 62ο λεπτό με τον Μάξο, με τους Δανούς στις κερκίδες να ξεσηκώνονται. Ωστόσο, το 1-2 έμεινε έως το τέλος και η Ζάλτσμπουργκ προκρίθηκε.

Μπρόντμπι: Χέρμανσεν, Τσιέμπε, Μάξο, Μπόρκεϊτ (59′ Σκίπερ), Μενσά (59′ Γκαμέλμπι), Φρέντρουπ (85′ Ρόστεντ), Ραντόσεβιτς, Γκρέβε (59′ Σίλμαν), Μπρους, Χέντλουντ (78′ Πάβλοβιτς), Ούρε

Ζάλτσμπουργκ: Κεν, Κρίστενσεν, Σόλετ, Βέμπερ, Ούλμερ, Σούσιτς, Καμαρά (66′ Γιουνούζοβιτς), Σέιβαλντ, Άαρονσον, Σέσκο (71′ Όκαφορ), Αντεγέμι (71′ Μπερίσα)

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Τετάρτης (25/8):

CHAMPIONS LEAGUE

ΤΕΛ
Μπρόντμπι 1
Zάλτσμπουργκ 2
ΤΕΛΙΚΟ (ΠΑΡ)
Σαχτάρ Ντόνετσκ 2
Μονακό 2
ΤΕΛ
Ντίναμο Ζάγκρεμπ 0
Σέριφ 0

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Διεθνή