fbpx
Connect with us

Super league 2

Συμβαίνει τώρα: Συνάντηση Λεουτσάκου με Αυγενάκη…

Συμβαίνει τώρα: Συνάντηση Λεουτσάκου με Αυγενάκη…

Σήμερα λοιπόν,  στις 3 το απόγευμα, η επιτροπή της Super League 2  έχει ένα ακόμη κρίσιμο ραντεβού με τον Λευτέρη Αυγενάκη για το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ.

Την επιτροπή αποτελούν θυμίζουμε οι Λεωνίδας Λεουτσάκος (πρόεδρος), Χαράλαμπος Σταμούλης (α’ αντιπρόεδρος – Απόλλων Πόντου), Αχιλλέας Μπίκας (β’ αντιπρόεδρος – Βέροια), Αλέξης Κούγιας (ΑΕΛ), Χρήστος Πρίτσας (Κηφισιά), Κώστας Καραπαπάς (Ολυμπιακός Β’) και Γιάννης Παναγιωτίδης (Παναθηναϊκός Β’).

Τέλος, μετά τη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού θα γίνει τηλεδιάσκεψη των ΠΑΕ της Sl2, οπότε  πάμε  για τις 31/10  και  έχει  είπαμε,  ο Θεός….

loading...
8 Comments

8 Comments

  1. Bill+the+kid

    19/10/2021 at 16:28

    Σωτήρη έμαθες τι τους είπε χθες ο Αυγενακης έτσι δεν είναι; Παρανομειτε κύριοι φωνάζοντας ομάδες όπως η Καλαμαριά να καλύψουν τα κενά της κατηγορίας. Τους είπε χαρακτηριστικά ότι η Καλαμαριά είναι σαν να ανέβηκε 2 κατηγορίες αφού είχε υποβιβαστεί κ σαν να μην έφτανε αυτό έκανε κ μεταγραφές παικτών άνω των 25 ετών κ πήρε κ παράταση για ΑΜΚ μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2021 ενώ δεν πήρε αδειοδότηση από την ΕΠΟ. Για αυτά δεν μιλάς Σωτήρη μόνο ο ΑΟΚ σου φταίει που είναι νομιμοτατος. Αυτό είναι το λειτουργημα που ασκεις;Παρτο χαμπάρι ο ΑΟΚ θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα κ θα μπλοκάρει την έναρξη του πρωταθλήματος αν δεν συμπεριληφθεί σε αυτό κ δεν πρόκειται να ξεκινήσει ούτε τα Χριστούγεννα. Μόνοι μας και όλοι σας. Θα σας αντιμετωπίσουμε κ θα σας συντριψουμε. Όταν εγώ φωνάζω 2 μήνες τώρα για την παράνομη συμμετοχή της Καλαμαριάς κ του Βλαχιωτη εσύ πετάς χαρταετό Σωτήρη κ δεν μου απαντάς αλλά απάντησε ο Αυγενακης που δεν θέλει να δει τον ΑΟΚ ούτε ζωγραφιστό στην SL2, όχι γιατί έχει κάτι προσωπικό με την ομάδα, αλλά καθαρά από εγωισμό κ μόνο για να μην εκτεθεί σε σχέση με την αρχική απόφασή του. Εσύ κατά τα άλλα ΟΤΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ!!!!

    • Σωτήρης Γεωργούντζος

      19/10/2021 at 17:58

      Ότι να ναι…..

  2. Γιάννης Ρ.

    19/10/2021 at 17:37

    Και πας τώρα με τον Σταμούλη, που τα τρία τελευταία χρόνια υποβιβάζεται και όλο παίζει στην ίδια κατηγορία, και που δεν έχει μαντήλι να κλάψει, να διεκδικήσεις σοβαρό τηλεοπτικό συμβόλαιο και θέλετε να μας πάρουν και στα σοβαρά.

  3. ΓΚΟΥΡΟΥ

    19/10/2021 at 18:35

    ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ Κ.Α.Π.ΑΡΘΡΟ 4 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΤΕ. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ

  4. Παραγοντας ΕΠΟ

    19/10/2021 at 20:10

    ειπε ο Κουγιας οτι του τα ειπε ο Αυγενακης, βεβαια δεν εγινε καμια διαψευση απο τον κο Υφυπουργο.

    Προς το παρον παντως η ΣΛ2 εκανε κληρωση και διαπραγματευεται τηλεοπτικα χωρις τις ομαδες που δεν εχουν επαγγελματικα συμβόλαια

  5. ΑΟΚ VAGRANCY

    20/10/2021 at 09:55

    πρωταθλημα χωρις τη ΚΑΒΑΛΑ δεν ξεκιναει παρτετο χαμπαρι
    και ενα μυνιμα στο κρατος κυριοι με το πολεμο που ανοιξατε με των ΑΟΚ
    αρα κ με ολοι τη ΚΑΒΑΛΑ θα φατε τετιο ΜΑΥΡΗΣΜΑ στη καλπη που θα το θημαστε για χρωνια….. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΟΚ

  6. ΑΟΚ VAGRANCY

    20/10/2021 at 10:19

    A.O.KAVALA 1965 AGAINST ALL
    ΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ

  7. ΑΟΚ VAGRANCY

    20/10/2021 at 10:21

    Ο ΑΟΚ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΙ 10 ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΚΑΜΙΑ
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΟΚ AGAINST ALL

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2