fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

Ερμιονίδα: Δεν μπορεί (ούτε) ο… Τερεζόπουλος!

Ερμιονίδα: Δεν μπορεί (ούτε) ο… Τερεζόπουλος!

Απο ήττα σε ήττα Οία η Ερμιονίδα,  του Δημήτρη Τερεζόπουλου. Την ήττα με 2-0 γνώρισε λοιπόν η Ενωση Ερμιονίδας στο Κρανίδι και από τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου για την ένατη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου στην Γ΄Εθνική.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας Μποζιονέλος ο οποίος έκανε τουλάχιστον πέντε σωτήριες επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν για την εστία …

Ο αγώνας είχε τρείς κόκκινες με τις δύο να είναι για τους γηπεδούχους και την μία για τους φιλοξενούμενους . Οσο αφορά την κόκκινη στον τερματοφύλακα της Ερμιονίδας Πονηρό ήταν παρατραβηγμένη από τον διαιτητή Κόκορη αφού η μπάλα βρίσκει στο πρόσωπό του και οχι στα χέρια . Είναι μία αποβολή η οποία επηρέασε την ομάδα της Ερμιονίδας σε ένα σημείο που πίεζε να πετύχει γκολ .

Το φίλμ του αγώνα
Στο 6΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για της Ερμιονίδα να ανοίξει το σκορ όταν ο Βιρβίλης με βαθιά μπαλιά έβγαλε τον Τσόφλιο απέναντι από τον Μποζιονέλου που πλάσαρε για να αποκρούσει σωτήρια ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Στο 7΄λεπτό σέντρα του Σαμαρά από αριστερά , καρφωτή κεφαλιά του Τσόφλιου μέσα από την μικρή περιοχή απέκρουσε και πάλι εκπληκτικά ο Μποζιονέλος.

Στο 9΄λεπτό διαγώνιο σουτ του Τριμπόνια από δεξιά ο Μποζιονέλος και πάλι απέκρουσε .

Στο 19΄λεπτό ο Τριανταφύλλου με κα΄θετη μπαλιά έβγαλε τον Μπιτζή ετε α τετ με τον Πονηρό , πλάσαρε για να φύξει η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι .

Στο 27΄λεπτό κόρνερ του Σαμαρά από δεξιά , αδύναμη κεφαλιά του Τζιέρη από το πέναλτι μπλόκαρε ο Μποζιονέλος.

Στο 51΄λεπτό κόρνερ του Σαμαρά από δεξιά ,ο Τσόφλιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.

Στο 55΄λεπτό ο Μπιτζής με ωραία προποίηση απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και βγήκε απέναντι από τον Πονηρό ,και την τελευταία στιγμή ο Α.Οψιμούλης εδιώξε σωτήρια .

Στο 59΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να ανοίξει το σκορ όταν ο Σαμαράς εκτέλεσε φάουλ από δεξιά με την μπάλα μετά από κόντρες έφτασε στον Κυπαρίσση ο οποίος μέσα από την μικρή περιοχή σούταρε και ο Μποζιονέλος έδιωξε σωτήρια με τα πόδια.

Στο 65΄λεπτό αποβάλλετε από τον πάγκο του Φοίνικα ο Τριανταφύλλου ο οποίος κινήθηκε απειλητικά προς την εξέδρα ανεβαίνοντας τα κάγκελα .

Στο 71΄λεπτό μπαλιά του Παπαιωάννου στον Γεωργίου, που έβγαινε μόνος του με τον Πονηρό ,προσπάθησε να του περάσει την μπάλα από πάνω ,η οποία βρήκε τον τερματοφύλακα της Ενωσης στο πρόσωπο και προς γενική κατάπληξη ο διαιτητής του έβγαλε την κόκκινη κάρτα λέγοντας ότι την βρήκε με τα χέρια .

Στο 74΄λεπτό απυεθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζησοφρωνίου η μπάλ πάνω από τα δοκάρια του Στόικου.

Στο 76΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Γεωργίου με ωραία μπαλιά έβγαλε τον Μπιτζή απέναντι από τον Στόικο , που σέντραρε δεξιά στον επερχόμενο Μάρκου και αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ . 0-1.

Στο 83΄λεπτό νέα αποβολή για την Ερμιονίδα με τον Α.Οψιμούλη να βλέπει την δεύτερη κάρτα του διαιτητή για επικύνυνο παίξιμο πάνω στον Γεωργίου .

Στο 88΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να ισοφαρίσει όταν ο Τζιέρης σένταρε από δεξιά , ο Βιρβίλης με κεφαλιά έδωσε στον Τσόφλιο ο οποίος απέναντι από τον Μποζιονέλο και πιεζόμενος από τον Κάπλατζη έστειλε την μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 95΄λεπτό ο Φοίνικας παγώνει για μία ακόμα φορά το γήπεδο όταν ο Μάρκου βγήκε μόνος του με τον Στόικο την κατάλληλη στιγμή έκοψε αριστρά στον αμαρκάριστο Γεωργίου ο οποίος έκανε το τελικό 0-2.

Ένωση Ερμιονίδας (Δημ.Τερεζόπουλος): Πονηρός. Α.Οψιμούλης, Μερτύρης, (87΄Λαντίκας), Τζιέρης, Βιρβίλης, Κιοσσές,(74΄Στόικος), Τριμπόνιας, Σαμαράς, Τσόφλιος, Τρέσα, Κυπαρίσσης.

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου (Δημ.Κρεμμύδας) : Μποζιονέλος, Μούγιος, Σερμαγιάς, Κάπλατζης, Τριμπόνιας, Παπαιωάννου, Χατζηστάμος,(61΄Πούτση),Χατζησοφρωνίου, Μπιτζής, (91΄Μπούκουρης), Τριανταφύλλου,(61΄Γεωργίου), Θωμάς ( 52΄Μάρκου).

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Γ΄ Εθνική