fbpx
Connect with us

Superleague

Ατρόμητος-Βόλος σήμερα στις 19:30… (Novasports 2)

Ατρόμητος-Βόλος σήμερα  στις 19:30… (Novasports 2)

Στο Περιστέρι διεξάγεται το Ατρόμητος-Βόλος, το τελευταίο χρωστούμενο παιχνίδι πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Το Ατρόμητος-Βόλος, το οποίο θα διεξαχθεί απόψε στο Περιστέρι για την 16η εξ αναβολής αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας είναι η τελευταία εκκρεμότητα από τα χρωστούμενα παιχνίδια, πριν από το Σαββατοκύριακο που ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (19:30, Novasports 2).

Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε βαθμολογική άνοδο και θα ψάξουν για το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» απέναντι στους Θεσσαλούς, οι οποίοι θέλουν τον βαθμό που θα τους βάλει με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ.

Η νίκη στη Ριζούπολη είχε διπλή σημασία για τον Ατρόμητο. Όχι μόνο ξέφυγε από τον Απόλλωνα Σμύρνης επτά βαθμούς, αλλά ξεφορτώθηκε προς το παρόν και την 13ηθέση. Τώρα στόχος του είναι να ξεφύγει και από τη Λαμία, με δύο παιχνίδια στην έδρα του. Η νίκη επί του Απόλλωνα ήταν η πρώτη του Ατρομήτου στη σεζόν εκτός έδρας, στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου. Η ομάδα του Περιστερίου έκανε τρεις νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια της, μια περισσότερη από τις δύο που είχε στα προηγούμενα 18!

Πήρε ισοπαλία από τον Παναιτωλικό, αλλά δεν του ήταν αρκετή για να ελπίζει για την εξάδα. Θέλει ένα ακόμα βαθμό στα δύο παιχνίδια που του απομένουν για να είναι 10ος στη βαθμολογία και να παίξει στα Playouts τέσσερα παιχνίδια εντός και τρία εκτός έδρας. Επίσης θέλει τέσσερις βαθμούς για να ισοφαρίσει το περσινό ρεκόρ του των 33 βαθμών στην κανονική διάρκεια.

Προϊστορία

Αν και είναι η τρίτη σεζόν που βρίσκονται αντιμέτωποι, ο Ατρόμητος και ο Βόλος φτάνουν τα 10 παιχνίδια μεταξύ τους. Και αυτό γιατί έπαιξαν πέντε το 2019-20 και τρία το 2020/21.

Οι δύο ομάδες έχουν ισορροπία σε αγώνες πρωταθλήματος, από τρεις νίκες δηλαδή, και ισορροπία σε όλες τις διοργανώσεις, από τέσσερις νίκες. Αλλά και στο Περιστέρι υπάρχει ισορροπία με τρία αποτελέσματα σε τρεις αγώνες.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Ροτάριου, Έρλινγκμαρκ, Σάλομον, Μουνίθ, Άλιμπεκ, Κουλούρης.

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Ρινέρ, Γκιουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν, Ορόζ, Κορέα, Φαν Βέερτ.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Τζοβάρας, με βοηθούς τους κ.κ. Μαυροδή, Βεργέτη και τέταρτο τον κ. Αγγελάκη. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Ζαμπαλάς και Φωτόπουλος.

Sport-fm

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Superleague