fbpx
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Europa League: Θρίαμβοι PSV, Τραμπζονσπόρ – “Μαχαιριά” σε 93′ για Ομόνοια (+Videos)

Europa League: Θρίαμβοι PSV, Τραμπζονσπόρ – “Μαχαιριά” σε 93′ για Ομόνοια (+Videos)

Europa League: Στις καθυστερήσεις έχασε το ιστορικό αποτέλεσμα η Ομόνοια που ηττήθηκε στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0 – Πεντάρα η PSV, τεσσάρα η Τραμπζονσπόρ – Όλα τα αποτελέσματα.

Άτυχη η Ομόνοια που μπορούσε να γράψει ιστορία φεύγοντας με την ισοπαλία απ’ την έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως ένα γκολ στις καθυστερήσεις έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Αγγλίας για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Για τον 1ο όμιλο η PSV έκανε «περίπατο» κόντρα στην Ζυρίχη με 5-0. Γκουτιέρες (9’), Φέερμαν (15’, 55’), Σανγκαρέ (35’), Ελ Γκάζι (84’) ήταν οι σκόρερ του θριάμβου της Αϊντχόφεν..

Στον 3ο όμιλο η Λουντογκόρετς έμεινε για τα καλά σε τροχιά πρόκρισης μετά το 2-0 κόντρα στην Ελσίνκι. Γκρόπερ στο 39’ και Ρικ στο 64’ οι σκόρερ των Βούλγαρων.

Την ίδια ώρα που στο 5ο group η Σοσιεδάδ είχε εύκολο έργο κόντρα στη Σέριφ επικρατώντας 3-0 με γκολ των Σόρλοθ, Σαλγουέρο και Ναβάρο. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο σχεδόν μία ώρα αγώνα, λόγω αποβολής του Ζοχούρι.

Για τον ίδιο όμιλο, η Ομόνοια άριστη τακτικά, έφτασε πολύ κοντά στο να φύγει με βαθμό από το «Όλντ Τράφορντ». Όμως ο ΜακΤόμινεϊ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, έκανε το 1-0 για τη νίκη των «κόκκινων διαβόλων» τη στιγμή που η ομάδα της Λευκωσίας έφτασε τόσο κοντά σε ιστορικό αποτέλεσμα.

Στον 6ο όμιλο η Λάτσιο ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Στουρμ Γκρατς. Προηγήθηκε με γκολ πέναλτι του Ιμόμπιλε στο 45’, λεπτό στο οποίο αποβλήθηκε ο Λατσάρι! Οι Αυστριακοί ισοφάρισαν με τον Μπόβινγκ Βικ στο 56’, για να κάνει το 2-1 ο Πέδρο στο 71’. Όμως ο Μπόβινγκ Βικ και πάλι, διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 83’!

Για τον 8ο όμιλο, η Τραμπζονσπόρ έκανε «πάρτι» κόντρα στην Μονακό! Επικρατώντας 4-0, έχοντας βασικό τον Μπακασέτα, ενώ ο Σιώπης πέρασε αλλαγή στο 58’. Αυτογκόλ του Σαρ στο 44’ έκανε το 1-0, ενώ στο 48’ μετά από κόρνερ Μπακασέτα ο Βίκτορ Ούγκο έκανε το 2-0. Ο Μπάρντι «έγραψε» το 3-0 στο 57’, για να έρθει ο Τρεζεγκέ να κάνει το 4-0 στο 69’.

Σπουδαία νίκη πήρε και η Φερεντσβάρος που επικράτησε 2-1 του Ερυθρού Αστέρα. Ο Ζακάριασεν στο 23’ έκανε το 1-0, με τον Μίτροβιτς να ισοφαρίζει στο 55’. Ο Μαέ στο 61’ έκανε το 2-1.

Στα ματς που έγιναν νωρίτερα, η Φράιμπουργκ επικράτησε 4-0 στο «Μποζουάρ» επί της Ναντ, για τον όμιλο του Ολυμπιακού (7ος). Οι Γερμανοί προηγήθηκαν 1-0 με τον Κιούμπλερ να σκοράρει στο 25ο λεπτό του ματς. Στο 71ο λεπτό ήταν η σειρά του Γκρέγκοριτς να βρει δίχτυα για το 0-2. Για να έρθει το αυτογκόλ του Σιμόν στο 82’ να διαμορφώσει το 0-3. Το τελικό 0-4 έκανε πέντε λεπτά μετά ο Γου-Γεόνγκ.

Για τον 1ο όμιλο, η Μπόντο/Γκλιμτ φιλοξένησε την Άρσεναλ. Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν με τον Σάκα στο 24’, διατηρώντας το προβάδισμα μέχρι τέλους και φεύγοντας νικητές με 1-0.

Στο 2ο group, η ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχτηκε την Φενερμπαχτσέ. Με τον Ζοάο Πέδρο να ανοίγει το σκορ στο 16’ για τους φιλοξενούμενους. Στις αρχές του δευτέρου μέρους, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Τρικόφσκι να ισοφαρίζει στο 52’. Τελικά στο 80’ οι Τούρκοι κέρδισαν κι αυτοί πέναλτι, με τον Μπατσουαγί να διαμορφώνει το 1-2. Ο Καμπεσάλι αποβλήθηκε για την ΑΕΚ, ενώ ο Βαλένσια έχασε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους στο 86’.

Για το άλλο ματς του ομίλου, η Ντιναμό Κιέβου αντιμετώπισε τη Ρεν στην Κρακοβία, με τον Γου να κάνει το 0-1 στο 48’, σκορ που έδωσε και τη νίκη στην ομάδα της Βρετάνης.

Στη Σεβίλλη η Ρεάλ Μπέτις κοντραρίστηκε με τη Ρόμα για τον 3ο όμιλο. Οι Ισπανοί άνοιξαν το σκορ στο 34’ με τον Κανάλες. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν με τον Μπελότι στο 53’, για το τελικό 1-1.

Για το 4ο group η Σεντ Ζιλουάζ υποδέχτηκε την Μπράγκα. Ο Βίτορ Ολιβέιρα έκανε χατ τρικ στο πρώτο μέρος (15’, 36’ 41’) για να διαμορφώσει το 1-3, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μπονιφάς. Στο δεύτερο μέρος ο Βανζέιρ στο 49’ μείωσε σε 2-3 και ο Μπονιφάς ισοφάρισε στο 62’ σε 3-3, που ήταν και το τελικό σκορ.

Στον 6ο όμιλο Φέγενορντ και Μίντιλαντ αναμετρήθηκαν στο Ρότερνταμ. Ο Μαρτίνες στο 16’ έκανε το 0-1, για να ισοφαρίσει ο Τίμπερ στο 32’. Ο Χάντσκο στο 49’ έδωσε προβάδισμα στους Ολλανδούς, αλλά οι Δανοί με τον Σβιατσένκο έκαναν το 2-2 στο 59’ φεύγοντας με το βαθμό.

Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League:

 

1ος όμιλος

 

Αϊντχόφεν-Ζυρίχη 5-0

Μπόντο Γκλιμτ-Αρσεναλ 0-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)

 

Άρσεναλ 9

Αϊντχόφεν 7

Μπόντο Γκλιμτ 4 -4αγ.

Ζυρίχη 0 -4αγ.

 

2ος όμιλος

 

ΑΕΚ Λάρνακας-Φενέρμπαχτσε 1-2

Ντιναμό Κιέβου-Ρεν 0-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

 

Φενέρμπαχτσε 10

Ρεν 10

ΑΕΚ Λάρνακας 3

Ντιναμό Κιέβου 0

 

3ος όμιλος

 

Λουντογκόρετς-Ελσίνκι 2-0

Μπέτις-Ρόμα 1-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

 

Μπέτις 10

Λουντογκόρετς 7

Ρόμα 4

Ελσίνκι 1.

 

4ος όμιλος

Ουνιόν Βερολίνου-Μάλμε 1-0

Σεντ Ζιλουάζ-Μπράγκα 3-3

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

 

Σεντ Ζιλουάζ 10

Μπράγκα 7

Ουνιόν Βερολίνου 6

Μάλμε 0

 

5ος όμιλος

 

Μάντσεστερ Γ.-Ομόνοια 1-0

Σοσιεδάδ-Σερίφ 3-0

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

 

Σοσιεδάδ 12

Μάντσεστερ Γ. 9

Σερίφ Τίρασπολ 3

Ομόνοια 0

 

6ος όμιλος

 

Λάτσιο-Στουρμ Γκρατς 2-2

Φέγενορντ-Μίντιλαντ 2-2

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

 

Φέγενορντ 5

Μίντιλαντ 5

Λάτσιο 5

Στουρμ Γκρατς 5

 

 

7ος όμιλος

 

Ναντ-Φράιμπουργκ 0-4

Καραμπάχ-Ολυμπιακός 0-0

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

 

Φράιμπουργκ 12

Καραμπάχ 7

Ναντ 3

Ολυμπιακός 1

 

 

8ος όμιλος

 

Τραμπζονσπόρ-Μονακό 4-0

Φερεντσβάρος-Ερυθρός Αστέρας 2-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

Φερεντσβάρος 9

Τραμπζονσπόρ 6

Μονακό 3

Ερυθρός Αστέρας 3

Onsports

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Ποδόσφαιρο