fbpx
Connect with us

Superleague

ΟΦΗ-Λεβαδειακός: Ντέρμπι ουραγών στο Ηράκλειο

ΟΦΗ-Λεβαδειακός: Ντέρμπι ουραγών στο Ηράκλειο

Σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής, ΟΦΗ και Λεβαδειακός κοντράρονται στην Κρήτη ψάχνοντας μια νίκη που θα τους απομακρύνει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Χωρίς να έχει πάρει τρίποντο από τις 4 του περασμένου Σεπτεμβρίου και εκείνη την εκτός έδρας νίκη με 1-0 στον Βόλο, ο ΟΦΗ έχει έκτοτε πέντε ήττες και 4 ισοπαλίες, μένοντας κολλημένος στα χαμηλά της βαθμολογίας. Στο τελευταίο του παιχνίδι, πέντε μέρες πριν, οι Κρητικοί ηττήθηκαν με… κάτω τα χέρια 3-0 στην «Opap Arena» από την ΑΕΚ, ενώ απόψε θα ψάξει την πρώτη εντός έδρας νίκη του στη φετινή σεζόν (έχει 2 ισοπαλίες και 4 ήττες έως τώρα μπροστά στον κόσμο του).

Ο Βάντας Νταμπράουσκας δεν θα έχει στη διάθεσή του για την αποψινή αναμέτρηση τόσο τον βασικό επιθετικό του, Γκερέρο, ο οποίος ταλαιπωρείται από οξεία μορφή σκωληκοειδίτιδας, όσο και τον Τοράλ, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του. Επιπλέον, εκτός αποστολής έμειναν και οι μαρκοχρόνια απόντες Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Γρίβας, Σωτηρίου, Γιοχού, Καμάου και Αποστολάκης.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Μανδάς, Στέφενς, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Θοράνινσον, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Ντζου, Νέιρα, Μπουζούκης, Ντίκο, Ντουρμισάι, Περέα, Στάικος, Μεγιάδο, Θεοδοσουλάκης, Μπιφούμα.

Από την άλλη, ο Λεβαδειακός την περασμένη Τετάρτη (9/11) το πάλεψε, αλλά τελικά ηττήθηκε στην έδρα του με 1-0 από τον Ολυμπιακό, ενώ προερχόταν από δύο διαδοχικά θετικά αποτελέσματα (νίκη 2-1 με Ατρόμητο και «λευκή» ισοπαλία στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό). Οι Βοιωτοί έχουν τη χειρότερη επιθετική συγκομιδή έως τώρα στο πρωτάθλημα (μαζί με τη Λαμία έχουν σκοράρει 6 γκολ σε 12 αγωνιστικές) και ψάχνουν τρόπο να βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα, έτσι ώστε να ξεφύγουν από τη δεινή βαθμολογική τους θέση.

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς δεν πήρε μαζί του στην Κρήτη τους τραυματίες Λιάγκας, Τζημόπουλος, Μουτίνιο, Τόρο, Λούα Λούα, Συμελίδης, Μπελμόντ, Κωνσταντινίδης και Ντουκαρά, ενώ συμπεριλήφθηκε και ο πολύπειρος επιθετικός, Μπακαρί Σακό, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και πιθανότατα θα τον δούμε να κάνει το ντεμπούτο του.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ, Μεχία, Πέτρε, Σακό, Σκβάρκα, Βινίσιους, Βήχος, Βρακάς, Γιαννιώτας, Δούμτσιος, Νίκας, Ντεντάκης, Τσάπρας και Τσιριγώτης.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Περέα, Νέιρα, Τζου, Ντουρμισάι

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Νίκας, Μπαχανάκ, Μεχία, Χάμοντ, Βρακάς, Γιαννιώτας, Σκβάρκα, Δούμτσιος

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Σάββας (Σερρών)
4ος: Βεργέτης (Αρκαδίας)
VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Νικολαΐδης (Μακεδονίας).

Sport-fm

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Superleague