fbpx
Connect with us

Superleague

Αστέρας Τρίπολης-Ιωνικός: Για τη νίκη-οξυγόνο!

Αστέρας Τρίπολης-Ιωνικός: Για τη νίκη-οξυγόνο!

Ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί τον Ιωνικό για την 13η αγωνιστική της Super League

Αυλαία στον πρώτο γύρο στις 18:00 (Novasports, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, www.sportfm.gr). Σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τους δυο στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, η νίκη μοιάζει επιτακτική για να πάνε με ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας μέχρι στιγμής μετράει μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα και είδε την Τετάρτη τον Ατρόμητο να τον σοκάρει με δύο γκολ μέχρι το 12ο λεπτό της αναμέτρησης, επικρατώντας με 2-0.

Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά συνεχίζει να μην παίζει καλό ποδόσφαιρο όπως την είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια και να απογοητεύει με τις εμφανίσεις της, μετρώντας μόλις 10 βαθμούς μετά από 12 αγώνες.

Στα θετικά είναι η επιστροφή του Λέο Τιλίκα, ενώ αντίθετα ο Χουλιάν Μπαρτόλο παραμένει για τρίτο σερί ματς εκτός, μη έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Σταθερά εκτός οι Γκαρθία, Βαλιέντε, αλλά και ο Κανελλόπουλος που δεν υπολογίζεται από τον Ελληνιγερμανό τεχνικό.

Η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Σγουρής, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Στάνκο, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρνταφσκι, Ντομίνγκεθ, Σίτο, Μπαράλες, Κρέσπι, Μπενίτο.

Από την άλλη, ο Ιωνικός γνώρισε την ήττα την περασμένη αγωνιστική από τον ΠΑΟΚ με 3-0 και δεν κατάφερε να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα της Νίκαιας μετράει και αυτή μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα και 7 βαθμούς συνολικά και ψάχνει στην Τρίπολη ένα αποτέλεσμα που θα την ανεβάσει.

Πολλά τα προβλήματα για τον Δημήτρη Σπανό, αφού εκτός έμειναν οι Τσιγρινσκι και Κάνιας λόγω σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος, ενώ στην αποστολή για διαφορετικούς λόγους δεν βρίσκονται οι Μεντόσα, Μασάς. Αντιθέτως, σε αυτή επέστρεψε ο Άοσμαν όπως και ο 17χρονος Χρήστος Ιωαννίδης

Η αποστολή του Ιωνικού: Περλέσι, Χουτεσιώτης, Σόουζα, Τσιριγώτης, Αντούνες, Σερβιλάκης, Μύγας, Ρομαό, Σάκιτς, Τσίμπσαχ, Πογοσιάν, Χρ. Ιωαννίδης, Λοβέρα, Φαντιγκά, Άοσμαν, Ν. Ιωαννίδης, Ελευθεριάδης, Σεμπά, Μάντζης.

Πιθανές ενδεκάδες
Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς):
 Παπαδόπουλος-Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες-Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Κρέσπι, Σίτο-Τιλίκα, Μπαράλες.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης – Μυγας, Σοουζα, Ρομαό, Σάκιτς – Τσίμπσαχ, Φαντιγκά, Λοβέρα – Ελευθεριάδης, Μάντζης, Σεμπά

Διαιτητής: Περράκης
Βοηθοί: Πάτρας, Διαμαντής
Τέταρτος: Κατοίκος
VAR: Παπαπέτρου, Σαμοΐλης.

Sport-fm

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Superleague