fbpx
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης 1-0: Ντουρμισάι, ο “εκτελεστής”

Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης 1-0: Ντουρμισάι, ο “εκτελεστής”

Με πανέμορφο γκολ του Φιορίν Ντουρμισάι ο Πανιώνιος νίκησε τον Αστέρας Τρίπολης με 1-0 και ανέβηκε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε την κατοχή, αλλά ήταν εντελώς ανούσιος στην επίθεση και δεν δημιούργησε κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από την εστία του Κότνικ.

Αντιθέτως, ο Πανιώνιος που δεν γύρισε αρκετά τη μπάλα, κατάφερε να “φτιάξει” τις καλύτερες στιγμές του αγώνα και να νικήσει με 1-0 στο εξ αναβολής ματς για την 15η αγωνιστική. Σκόρερ των “κυανέρυθρων” ήταν ο Φιορίν Ντουρμισάι με άπιαστο βολέ στο 36′.

Για τους Αρκάδες αυτή ήταν η τέταρτη σερί ήττα, καθώς τις προηγούμενες αγωνιστικές είχαν ηττηθεί από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Πλέον, το σύνολο του Γιώργου Παράσχου είναι στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς. Πίσω του βρίσκονται οι ΠΑΣ, ΟΦΗ, Λεβαδειακός με 17, 15 και 12 πόντους.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Μασούρα, ο Πανιώνιος δεν… ξέμεινε από ποιότητα στην επίθεσή του κι αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω του Φιορίν Ντουρμισάι. Ο 22χρονος φορ σκόραρε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο 36′ με εκπληκτικό τελείωμα, απευθείας σουτ στην κίνηση που ο Παπαδόπουλος ήταν αδύνατο να αποκρούσει.

Με αυτό το τέρμα ο “Ντούρμι” έφτασε τα 9 γκολ σε 22 συμμετοχές, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ. Το συμβόλαιό του εκπνέει το 2020 και στη Νέα Σμύρνη δεν αποκλείεται να δεχθούν προτάσεις. Ο Ντουρμισάι, πάντως, εκτός από το ωραίο τελείωμα -γενικά- ήταν το “κλειδί” στην επίθεση του Άκη Μάντζιου, τα πάντα περνούσαν από τα πόδια του.

“ΦΩΝΑΖΟΥΝ” ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ

Προτού ανοίξει το σκορ ο Πανιώνιος, ο Αστέρας Τρίπολης ζήτησε πέναλτι έπειτα από ανατροπή του Κώτσιρα στην περιοχή των “κυανέρυθρων” στο 3′. Ο Τσαμούρης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, ωστόσο η φάση ήταν πολύ δύσκολη, καθώς αρχικά φαίνεται ότι ο Κότνικ βρίσκει τη μπάλα και μετά γκρεμίζει τον παίκτη του Αστέρα.

ΕΨΑΧΝΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΝΟΕΜΒΡΗ ΜΗΝΑ

Ο Πανιώνιος νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης και συνάμα έσπασε την “κατάρα” που τον ήθελε μακριά απ’ το “τρίποντο” από το εντός έδρας ματς με την Λαμία. Το παιχνίδι αυτό είχε πραγματοποιηθεί στη Νέα Σμύρνη την 11η αγωνιστική και οι γηπεδούχοι είχαν νικήσει 1-0 με γκολ του Μασούρα. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Μάντζιου μετρούσε 4 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης

Βοηθοί: Ανδρέας Μεϊντάνας, Νικόλαος Πάγκαλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α. Μάντζιος): Κότνικ, Μπανανά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ντομίνγκες, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Τσιλούλης (90+1′ Σταυρόπουλος), Μανθάτης (60′ Οικονομίδης), Σιντί Αλί (76′ Καμαρά), Ντουρμισάι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γ. Παράσχος): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης (60′ Φερνάντες), Κυριακόπουλος, Μπέλοκ (67′ Ρόλε), Μουνάφο, Κώτσιρας, Μανιάς, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (76′ Δουβίκας).

Γκολ: 36′ Ντουρμισάι

Κάρτες: 28′ Μανθάτης, 45′ Τσιλούλης / 47′ Πασαλίδης, 83′ Τριανταφυλλόπουλος

sport24.gr

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Ποδόσφαιρο