fbpx
Connect with us

Σπορ

29 Σεπτεμβτίου το Μονοπάτι του Ηρακλή

29 Σεπτεμβτίου το Μονοπάτι του Ηρακλή

Εδώ και καιρό ο Σύλλογος Γορτυνίας Ό Λάδωνας έχει ξεκινήσει να ανοίγει το μονοπάτι που ξεκινάει από τη λίμνη Λάδωνα και θα καταλήξει στην Αρχαία Ολυμπία..Ένα μονοπάτι 80χιλ περίπου. Πιστοποιημένο που θα ενωθεί με το Ε4… Μια τεράστια προσπάθεια από τα μέλη του συλλόγου και εθελοντών που με ζήλο μεράκι αλλά και πολύ δουλειά αποκαλύπτει σιγά σιγά τις κρυμμένες και ανεξερεύνητες ομορφιές της ορεινής Αρκαδίας…

Όπως, το “Πουρνογιόφυρο”, οι “Σπηλιές”, οι “Φούρνοι”, το ιδιαίτερα ξεχωριστό μοναστήρι της Τιμίας Ζώνης στην Χώρα Γορτυνίας και άλλα πολλά!
Κάθε μέρα ακόμα ένας προορισμός προστίθενται στην διαδρομή του μονοπατιού που θα μας ταξιδεύει σε μυθικούς τόπους και στις ομορφιές της Γορτυνίας.Τέτοιες προσπάθειες δεν αξίζουν μόνο τα μπράβο μας !!!Δεν είναι αρκετό….Στις 29 Σεπτεμβίου θα είμαστε η πρώτη ομάδα που θα πεζοπορίσουμε σε μία από τις διαδρομές αυτού του μυθικού μονοπατιού ..
Και φυσικά θα συνεχίσουμε να το περπατάμε μέχρι να το έχουμε ανακαλύψει όλο και να έχουμε απολαύσει όλη αυτή την ομορφιά που κρύβει !!!

Η διαδρομή θα ξεκινήσει από το χωριό Περδικονέρι και θα καταλήξουμε στις όχθες της Λίμνης…Στο πρώτο κομμάτι θα πεζοπορίσουμε σε μονοπάτι με πυκνή βλάστηση και θα βγούμε στο εκκλησάκι της Αγ.Μαρίνας..Από κει ψηλά η θέα της λίμνης σε μαγεύει !!! Αυτή η μαγεία θα συνεχιστεί γιατί κατεβαίνοντας έχουμε μπροστά μας την λίμνη που μας καλεί…Και δεν μπορούμε παρά να πάμε κοντά της ..Θα περπατήσουμε δίπλα της και οι τολμηροί μπορούν να δεχτούν το κάλεσμα της και να μπουν στα νερά της…
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΡΟΠΑΙΑ

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ Α.
ΩΡΕΣ ΠΟΡΕΙΑΣ 4.00 περίπου μαζί με τις στάσεις 8 χιλ…ΠΕΡΙΠΟΥ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 18 ΕΥΡΩ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 14 ΕΥΡΩ
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 7.30 ΠΜ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΝΕΔΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΟΛΩΝΟΣ
ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ …ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΤΖΕΛΑ ΤΟΤΑΚΗ 6944578933
ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ ΑΝΤΖΕΛΑ ΤΟΤΑΚΗ 6944578933
ΟΔΗΓΟΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ 6984497322

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Γυαλιά καπέλο αθλητικά παπούτσια η ορειβατικό μποτάκι . Σακίδιο πλάτης με νερό και ελαφριά τροφή. Αντιανεμικό η μπουφάν δεύτερη αλλαξιά ρούχων και δεύτερα αθλητικά παπούτσια ..Τους χειμωνιάτικους μήνες πάντα να έχετε αδιάβροχο μαζί σας και φυσικά το ατομικό σας φαρμακείο

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ

1) Όλα τα μέλη συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο με δική τους ευθύνη. Θα πρέπει να έχουν την απαιτούμενη φυσική κατάσταση, να μην έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας και να κάνουν σωστή εκτίμηση των δυνατοτήτων τους, ώστε να είναι σίγουροι ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν.

2) Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι δραστηριότητες στην φύση συνεπάγονται έκθεση σε απρόσμενους κινδύνους, ενώ τόσο η νοσηλευτική όσο και η ιατρική φροντίδα σε αυτούς τους χώρους είναι δυσπρόσιτη.

3) Τα ανήλικα άτομα θα πρέπει να συνοδεύονται πάντα από τον γονέα ή τον κηδεμόνα τους.

4) Τα μέλη της ομάδας δηλώνουν τη συναίνεσή τους στη δημοσίευση και ανάρτηση στην ηλεκτρονική μας ομάδα φωτογραφικού υλικού στο οποίο ενδέχεται να απεικονίζονται και οι ίδιοι.

5) Θα πρέπει να φροντίζουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους ώστε να είναι επιτυχής η εύρυθμη λειτουργία της ομάδας κατά το αναρτηθέν πρόγραμμα της εκδήλωσης.

6) Ο αρχηγός της κάθε εκδήλωσης φέρει το δικαίωμα να μην αποδεχθεί τη συμμετοχή μελών που κατά την κρίση του δεν έχουν τις απαιτούμενες δυνατότητες επιτυχούς εκπλήρωσης της δραστηριότητας προκειμένου να εξασφαλίζεται η ασφάλεια όλων.

7) Τέλος, οι συμμετέχοντες δηλώνουν ότι παραιτούνται από κάθε τυχόν αξίωση έναντι των διοργανωτών ή του αρχηγού για ευθύνη από δόλο ή αμέλεια (βαριά και ελαφριά) σε σχέση με τυχόν ατύχημα που ενδέχεται να προκύψει στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Σπορ