fbpx
Connect with us

Διεθνή

“Τέλεια επιλογή για τον Μπεργκ ο Ολυμπιακός”!

“Τέλεια επιλογή για τον Μπεργκ ο Ολυμπιακός”!

 Οι 5 ερωτήσεις στον γνωστό Σουηδό δημοσιογράφο Ντανιέλ Κριστόφερσον για το μέλλον του Μάρκους Μπεργκ και το πότε θα αποφασίσει, με τις απαντήσεις του να τον στέλνουν…Πειραιά

Πολλά επεισόδια έχουν παιχθεί μέχρι τώρα στο σήριαλ που ξεκίνησε τον Απρίλιο, με πρωταγωνιστές… Μάρκους Μπεργκ και Ολυμπιακό. Ανεξάρτητα δε από τις δυο διαψεύσεις των “ερυθρόλευκων” και τα όσα γράφονται κατά καιρούς είτε στην Σουηδία (με πιο πρόσφατο ο τι προσφέρθηκε στον διεθνή στράικερ 3ετες συμβόλαιο, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά), είτε στο Κατάρ (πως η Αλ Αχλί του προσφέρει 2,9 εκατ. € ετησίως) ο Μπεργκ είναι ο μεγάλος επιθετικός στόχος του Ολυμπιακού και ο Ολυμπιακός  ένας “ιδανικός προορισμός” για την οικογένεια Μπεργκ.

Προσοχή, δεν το λέμε εμείς. Το Sport24.gr επικοινώνησε με… Στοκχόλμη και συγκεκριμένα με τον Ντανιέλ Κριστόφερσον. Γνωστό Σουηδό δημοσιογράφο (της “Expressen”), με πολλές συνεντεύξεις στο ενεργητικό του από τα αστέρια του ποδοσφαίρου της χώρας του, που γνωρίζει καλά  από τον Ιμπραχίμοβιτς μέχρι τον Μπεργκ! Τον ρωτήσαμε,λοιπόν, για την υπόθεση  Μπεργκ – Ολυμπιακού και οι απαντήσεις του επιτρέπουν τουλάχιστον αισιοδοξία στους φίλους του Ολυμπιακού.

Έχουμε και λέμε:

Πρώτα απ’ όλα, τι πιστεύεις ότι σκέφτεται ο Μπεργκ για το μέλλον του; Ή αν ξέρεις, ποιες είναι οι σκέψεις του;

“Θέλει να συνεχίζει να αγωνίζεται σε ένα κλαμπ εκτός Σουηδίας και θέλει να έχει μια καινούρια πρόσκληση στην καριέρα του. Θεωρώ πως αν έχει να διαλέξει μόνο ανάμεσα στην Αλ Αχλί του Κατάρ και τον Ολυμπιακό, θα διαλέξει τον Ολυμπιακό! Πήγε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έβγαλε αρκετά χρήματα, έμεινε δυο σεζόν εκεί. Ξέρει πως αν πάει τώρα στο Κατάρ, υπάρχει  σαφέστατα λιγότερη ποιότητα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο Ολυμπιακός θα είναι η πρώτη του επιλογή, όχι η Αλ Αχλί…”!

Γνωρίζεις αν ο Μπεργκ έχει στα χέρια του πρόταση από τον Ολυμπιακό και ποια είναι αυτή;

“Όχι δεν το ξέρω αυτό. Όλοι όμως, εδώ στην Σουηδία, ακόμη και εκείνοι που έχουν πρόσβαση στο περιβάλλον του Μάρκους, λένε πως επίσημα έχει μια ολοκληρωμένη πρόταση από τον Ολυμπιακό και άλλη μια πρόταση από την Αλ Αχλί”.

Θεωρείς πως με μια πρόταση που θα ήταν κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ καθαρά το χρόνο θα ήταν θετικός;

“Ναι, θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή πρόταση και θα απαντούσε θετικά. Παρότι ο Μάρκους έπαιζε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα παραμένει σε καλή κατάσταση. Έκανε καταπληκτική δουλειά με την Εθνική Σουηδίας και ήταν πρώτη επιλογή για τον Ομοσπονδιακό τεχνικό μας. Οπότε θα ήταν χάσιμο χρόνου να πάει στο Κατάρ. Για αυτό λέω πως μεταξύ αυτών των δυο θα επέλεγε την ελληνική νομάδα”.

Πιστεύεις ότι θα αποφασίσει γρήγορα ή θα πάρει χρόνο αυτή η ιστορία;

“Η Εθνική ομάδα της Σουηδίας συγκεντρώνεται την Δευτέρα για τα προκριματικά του EURO. Από ο τι ξέρω ο Μάρκους θα αποφασίσει μετά τα ματς της Εθνικής με Μάλτα και Ισπανία. Ίσως και λίγο μετά τις 10 Ιουνίου, όχι  πάντως νωρίτερα.  Να το επαναλάβω: με τα μέχρι τώρα δεδομένα θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί μια… τέλεια επιλογή για αυτόν. Ίσως βέβαια να υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που δεν γνωρίζουμε”.

Πιστεύεις πως το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, τον μεγάλο αντίπαλο του Ολυμπιακού, μπορεί να επηρεάσει την απόφαση του;

“Ίσως να το σκεφτεί λίγο παραπάνω αλλά το καλό για αυτόν είναι πως θα ζει στην ίδια χώρα που πέρασε επίσης κάποια υπέροχα χρόνια. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Για τον ίδιο, την σύζυγό του και την οικογένειά τους”.

sport24

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Διεθνή