fbpx
Connect with us

Super league 2

Πάει για “διπλό” στην Τρίγλια ο Ιάλυσος!

Πάει για “διπλό” στην Τρίγλια ο Ιάλυσος!

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε ο ΓΑΣ Ιάλυσος, καθώς επικράτησε την Κυριακή στο «Οικονομίδειο» με σκορ 4-0 του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Football League.

Οι «τοξοβόλοι» ευτύχησαν να έχουν σε μεγάλη ημέρα τον Ιμπραχίμα Κονέ, καθώς ο Ιβοριανός επιθετικός πέτυχε τρία τέρματα, με τον Σεκούμπα Ντιατά να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Ο Νίκος Παντέλης δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ντεμπούτο στο πάγκο των «τοξοβόλων», με τον έμπειρο τεχνικό να καλείται στις αναμετρήσεις που ακολουθούν να οδηγήσει και σε νέες νίκες τον σύλλογο, έτσι ώστε να… σώσει την παρτίδα.

Τώρα στο στρατόπεδο του ΓΑΣ Ιάλυσος αφήνουν πίσω τους την νίκη με τον Ολυμπιακό Βόλου, στρέφοντας την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής με τον Π.Ο. Τρίγλιας (Σάββατο στις 15:00).

Οι «τοξοβόλοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, καθώς στόχος τους είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη, που υπό προϋποθέσεις (ανάλογα με την εξέλιξη των υπόλοιπων αγώνων), θα τους επιτρέψει να… βγουν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Φυσικά γνωρίζουν ότι η αναμέτρηση είναι δύσκολη, ωστόσο, πιστεύουν ότι ήρθε η στιγμή να αντεπιτεθούν βαθμολογικά, κατακτώντας το πρώτο εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα από την αρχή της σεζόν.

Στα αγωνιστικά

Χθες ξεκίνησαν οι προπονήσεις της εβδομάδας για τους ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος, με τον Νίκο Παντέλη να τους χωρίζει σε δύο γκρουπ. Στο πρώτο γκρουπ ήταν όσοι αθλητές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, εκτελώντας ασκήσεις αποθεραπείας και χαλάρωμα, ενώ στο δεύτερο γκρουπ ήταν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν κανονικά.

Σήμερα οι «τοξοβόλοι» δεν θα έχουν το καθιερωμένο ρεπό της εβδομάδας, καθώς θα διεξαχθεί κανονικά προπόνηση, ξεκινώντας την προετοιμασία τους ενόψει Π.Ο. Τρίγλιας.

Το ευχάριστο για τον Νίκο Παντέλη είναι ότι ο Διονύσης Μακρυδημήτρης εξέτισε την ποινή του και θα είναι διαθέσιμος, ενώ αμφίβολος είναι ο Κώστας Χειμωνέττος που τραυματίστηκε στο γόνατο στο παιχνίδι της Κυριακής και οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί το Σάββατο.

Αναχώρηση την Παρασκευή, επιστροφή την Κυριακή

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», η αποστολή του ΓΑΣ Ιάλυσος θα αναχωρήσει για το παιχνίδι με τον Π.Ο. Τρίγλιας, το μεσημέρι της Παρασκευής με απευθείας πτήση για την Θεσσαλονίκη όπου θα διανυκτερεύσει. Η επιστροφή των «τοξοβόλων» στο νησί μας έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Κυριακής, αεροπορικώς.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι προπονήσεις του ΓΑΣ Ιάλυσος θα είναι καθημερινές, έως και το πρωί της Παρασκευής που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία.

Πηγή: dimokratiki.gr

 

 

loading...
1 Comment

1 Comment

  1. ΜΗΤΣΟΣ

    18/02/2020 at 17:29

    ΕΝΑΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!!Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ,ΟΧΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2