fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

Ψάχνουν για πρόεδρο πλέον στην Ερμιονίδα…

Ψάχνουν για πρόεδρο πλέον στην Ερμιονίδα…

Ψάχνει για πρόεδρο πλέον η τοπική Ένωση, καθώς μετά από τέσσερα χρόνια στον προεδρικό θώκο της Ερμιονίδας, ο Δημήτρης Φουρνάρος ανακοίνωσε την παραίτηση του…

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ανακοίνωση του προέδρου της Ένωσης Ερμιονίδας κου Δημήτρη Φουρναρου: 4 χρονια ΠΡΟΕΔΡΟΣ… απίστευτα συναισθήματα… Χαρές λύπες άγχος κατακτήσεις πανηγυρισμοί στραβές φουσκωματα τα πάντα… Δυστυχώς όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν… Ήρθε η στιγμή να αποχωρησω… Κούρασα και κουράστηκα… Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα 4 χρόνια.

Ανθρώπους συμβουλίου, χορηγούς, προπονητές, φυσικοθεραπευτες, γιατρούς, φροντιστες και γενικά όσους με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν τόσο στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα. Δε θέλω να αναφέρω ονόματα μην τυχόν και ξεχάσω κανέναν και τους στεναχωρήσω. Άλλωστε εκείνοι ξέρουν…

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν και τίμησαν τη φανέλα της ΈΝΩΣΗΣ για τη συνεργασία και τη στήριξη τους σε μένα και στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Περάσαμε μοναδικές στιγμές που έχουν χαραχτει βαθιά μέσα στο μυαλό μου και δεν πρόκειται να τις ξεχάσω ποτέ!!!

Να ευχαριστήσω όλο το φίλαθλο κόσμο που ήταν δίπλα στην ομάδα όπως επίσης να ευχαριστήσω και αυτούς που με έκριναν άλλες φορές καλοπροαιρετα και άλλες φορές κακοπροαιρετα για λάθος επιλογές παραλείψεις και αδυναμίες… Κακία εγώ προσωπικά δεν κρατάω σε κανέναν….

Ολοκληρωνοντας θέλω να πω το μεγαλύτερο ευχαριστώ στην οικογένεια μου και ιδιαίτερα στην γυναίκα μου που όλα αυτά τα χρόνια μου συμπαρασταθηκε, με στήριξε και κυρίως ανεχτηκε όλα τα στραβά και ανάποδα μου..

Εκτος από ευχαριστίες θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη σε όσους στεναχωρησα, πικρανα, πληγωσα ή αδίκησα όλα αυτά τα χρόνια. Να ξέρουν ότι τίποτα δεν έγινε σκόπιμα…

Από αύριο λοιπόν ας ξεκινήσουν οι συζητήσεις, οι ζυμώσεις και γενικά ότι χρειάζεται για να βγει ένα διοικητικό σχήμα ικανό να οδηγήσει την ομάδα σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Πιστεύω ειλικρινά ότι αν η επαρχία και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας την αγκαλιάσει τότε η ΈΝΩΣΗ είναι για μεγάλα πράγματα. Εγώ πλέον θα συνεχίζω να στηρίζω την ομάδα σαν απλός φίλαθλος και αρωγός της νέας διοίκησης που θα προκύψει… Και πάλι σας ευχαριστώ για όλα!!!

Υ. Γ. Θερμά συγχαρητήρια στον ΑΟ ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ για την άνοδο στην Γ Εθνική και προσωπικά στο φίλο μου και πρόεδρο της ομάδας ΤΣΙΡΤΣΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ… Γερό στομάχι φίλε!!!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Γ΄ Εθνική