fbpx
Connect with us

Super league 2

Τάσος Καζίας: “Τα λεφτά του ΟΦΗ, ανήκουν και σε Super League 2 και Footaball League”

Τάσος Καζίας: “Τα λεφτά του ΟΦΗ, ανήκουν και σε Super League 2 και Footaball League”

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Τάσος Καζίας μίλησε στο ραδιόφωνο του Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» με τον Κώστα Πετρωτό και τον Βασίλη Βλαχόπουλο, για τις συνθήκες που επικρατούν στον χώρο της Football League όπου το πρωτάθλημα ακόμη δεν έχει ξεκινήσει και πρέπει να δοθούν ουσιαστικές λύσεις, για την επιστροφή στην ποδοσφαιρική κανονικότητα.

 

Αναλυτικά η δήλωση:

«Προέχει η υγεία όλων, αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή την περίοδο αλλά μέσω του ποδοσφαίρου, θέλουμε να δώσουμε χαρά και στον κόσμο ενώ ταυτόχρονα απασχολούμε και περισσοτερες απο 35 οικογένειες σε πανω απο 30 ομάδες σε δυο κατηγορίες, δηλαδή πάνω απο 1000 άτομα, που ζουν απο το ποδόσφαιρο των δυο χαμηλότερων κατηγοριών.

Ο Πανσερραϊκός προσπαθεί σε 8-9 μήνες απραξίας να κρατηθεί με αξιόπρεπεια. Ξεκινήσαμε προετοιμασία τον Ιούλιο και κάναμε 4 μήνες προπόνηση για να μην αγωνιστούμε τελικά ποτέ! Οι ποδοσφαιριστές, πρέπει να παίζουν για να αμοίβονται και όχι να αποζημιώνονται άπραγοι. Μέσα απο τους αγώνες δείχνουν το ταλέντο τους και δημιουργούν την υπεραξία τους! Έτσι έρχονται τα χρήματα απο τα τηλεοπτικά δικαιωμάτα και τους χορηγούς, που φετος ηταν και μειωμένα λόγω της κατάστασης και της απώλειας του κόσμου απο τις κερκίδες.

Αυτά που έχουν λεχθεί απο όργανα οπως ο ΠΣΑΠ ή ομάδες οπως ο ΟΦΗ δεν είναι στην σωστή κατεύθυνση κατα την γνώμη μου, γιατί τα χρήματα της αλληλεγγύης που έρχονται απο την UEFA ειναι για συγκεκριμένο σκοπό, όπως οι υποδομές και οταν ακούγεται να δωθούν χρήματα σε ποδοσφαιριστές που είναι ευθύνη μας να τους στηρίξουμε, φαινόμαστε τελικά ως παρίες των μεγάλων και αυτό είναι αναληθές και δείνει λάθος εντύπωση.

Ίσως να ηταν προτιμότερο να παρθούν πιο δραστικά μέτρα οπως μια απεργία απο τους ποδοσφαιριστές ή τις ίδιες τις ομάδες για να στηριχθούν εμπράκτως οι συνάδελφοι τους τους ποδοσφαιριστές. Μην ξεχνάμε ότι τα μέλη του ΠΣΑΠ είναι ισότιμα και δεν χωρίζονται σε κατηγορίες όπως οι ομάδες, επομένως πρέπει να αντιμετωπίζονται το ίδιο απο το θεσμικό τους όργανο και τις ομάδες της  Superleague!

Το καλοκαίρι στηρίξαμε μια προταση αναδιάρθρωσης που δεν προχώρησε, για να αγωνιστούμε σε μια κατηγορία τελικά, που δεν υποστηρίζετε απο κανέναν…όπως φαίνεται!

Τώρα είμαστε πάλι ζημιωμένοι, μένοντας έξω απο το κύπελλο Ελλάδας, για μια αγωνιστική διαφόρα απο την SL2 και έτσι δεν θα παίξουμε με όλα τα οφέλη που είπαμε αλλά χάνουμε και τα έσοδα απο τα τηλεοπτικά δικαιώματα, που φέτος είναι περισσότερα.

Θεωρώ οτι δεν δίνεται η ευκαιρία σε αρκετές ιστορικές ομάδες που επανέρχονται με υγεία και σε νοικοκυρεμένα σωματεία σε όλη την Ελλάδα να αγωνιστούν, ενώ αναλαμβάνουμε την ευθύνη της προστασίας απο τον κορωνοϊό.

Επαναλαμβάνω κλείνοντας οτι καλοπροαίρετα θα ήθελα απο τον ΠΣΑΠ και ομάδες ισχυρές όπως ο ΟΦΗ να λάβουν άλλα μέτρα για να μας βοηθήσουν στην πράξη παίζοντας ποδόσφαιρο και όχι αποζημιώνοντας μας οικονομικά»!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2