fbpx
Ακολουθήστε μας

Γ΄ Εθνική

Αχαϊκή, όπως… Πανηλειακός

Αχαϊκή, όπως… Πανηλειακός

Αχαϊκή, όπως… Πανηλειακός, λοιπόν: Με ανακοίνωση σε μέσο κοινωνικός δικτύωσης οι άνθρωποι της Αχαϊκής εξηγούν την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο.

Αναλυτικά το κείμενο που αναρτήθηκε στη σελίδα που έχει στο facebook η Αχαϊκή:

Η Αχαϊκή έχει περάσει το σημείο μηδέν! Τις πρωτοβουλίες όπως και σε παρελθόντα έτη, έπαιρνε ο πρώτος πολίτης της πόλης. Ο Δήμαρχος. Δεσμεύσεις υπήρχαν. Δεν υλοποιήθηκαν όμως. Στις γιορτές και τις καλές μέρες της Αχαικης ο Δήμαρχος ήταν παρών. Στις περσινές απονομές όταν τα φώτα της δημοσιότητας ήταν επάνω μας ήταν εκεί. Τα φώτα έσβησαν. Οι φωτογραφίες τελείωσαν. Το πρώτο πλήγμα ήρθε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Καμιά τοποθέτηση στον άδικο διασυρμό της ομάδας και της πόλης από την “φίλη” εφημερίδα της Πάτρας. Καμιά εμφάνιση και τώρα που τώρα που ο χρόνος τελειώνει. Κάποιοι χαίρονται;;; Η Δυτική Αχαια είναι μικρή και την αλήθεια την ξέρουμε καλά και την ξέρει κι ο κόσμος. Λίγος χρόνος υπάρχει ακόμα…

Ας δούμε την τοποθέτηση του Δήμαρχου Πύργου στο αντίστοιχο πρόβλημα της ομάδας του Πανηλειακού.

Ο Δήμαρχος Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής, στην παρουσία του στη Συνέλευση που πήρε το λόγο, τόνισε πως ο Πανηλειακός πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει έστω με 5 από τους απερχόμενους «Πυρσούς» και με τη στήριξη φυσικά και του Δήμου Πύργου, όπου αυτή είναι εφικτή με βάση και τα νομικά ισχύοντα.

Κι ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για μια ρεαλιστική απεικόνιση της κατάστασης από τους Πυρσούς, αυτή που ακούσαμε, αλλά προτείνω ψυχραιμία. Είμαστε σε καλύτερη θέση σε σχέση με το παρελθόν. Από τα 25 μέλη των Πυρσών, ας βγουν μπροστά οι 5, έστω ως τοποτηρητές μιας προσπάθειας που πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση όπως πιστεύω, καθένας από τους 25 να μη βοηθήσει τη νέα σεζόν έστω και λιγότερο από ότι την τελευταία διετία. Ο Δήμος θα βοηθήσει όσο μπορεί, όχι λόγω εκλογών την επόμενη χρονιά, αλλά διότι είναι γνωστό σε όλους ότι αγαπώ το ποδόσφαιρο, τον Πύργο και την ομάδα μας, στην οποία για χρόνια είμαι συνέχεια κοντά, και με φυσική παρουσία σαν άτομο.

Θα είμαι δίπλα της όσο μπορώ, και μάλιστα ως Δήμαρχος θα στείλω έγγραφο στο Υπουργείο και θα ζητήσω τη δυνατότητα επιχορήγησης των αθλητικών σωματείων από το Δήμο, μέσα από το νέο νομοσχέδιο που ετοιμάζεται για την Αυτοδιοίκηση. Αν μάλιστα γίνει κάτι τέτοιο, δεσμεύομαι δημόσια πως η ενίσχυση από το Δήμο θα είναι πολύ σημαντική για τον Πανηλειακό.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, μην απογοητεύεστε. Είμαστε καλύτερα από άλλες χρονιές, που η ομάδα είχε ξαναβρεθεί σε πολύ δυσχερή θέση. Θέλουμε απλά 10, 20 ανθρώπους να ξεσηκώσουν και τους υπόλοιπους. Να γίνουν κάποιες επαφές το επόμενο διάστημα, και προσεχώς να εξετάσουμε ξανά τα όποια νέα δεδομένα θα υπάρχουν».

Σχολιάστε εδώ

Αφήστε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement

More in Γ΄ Εθνική