
Γράφει στο Foxbet.gr ο Λάμπρος Γκαραγκάνης
Μπέρμιγχαμ – Λιντς: Η Λιντς εξακολουθεί να βρίσκεται στο -3 από την κορυφή, αλλά φαίνεται παρά το μέτριο διάστημα που διανύει να κρατά με ασφάλεια τη 2η θέση στην Championship. Φυσικά χρειάζεται αγώνας, ώστε να μην κινδυνεύσει η απευθείας άνοδος. Ομοίως για την Μπέρμιγχαμ, αλλά με το βλέμμα προς τα κάτω. Είναι άνετη όσον αφορά στην παραμονή, κοιτάζει από τη χαραμάδα για προς τα επάνω με πολύ λίγες πιθανότητες για play off. Λελογισμένο άγχος έχουν αμφότερες για τους στόχους τους. Μετά από έναν μέτριο Δεκέμβριο και προερχόμενοι από 3 σερί ήττες, οι γηπεδούχοι πήραν στην Boxing Day ισοπαλία 1-1 στο Μπλάκμπερν. Στηριζόμενοι στην προσεκτική τους άμυνα. Αγωνιστικά προβλήματα ο Ισπανός κόουτς Κλοτέτ, πλην του χρήσιμου αμυντικού Ρόμπερτς (1 γκολ), δεν έχει. Ο Μπιέλσα είδε την ομάδα του να γλιτώνει από την Πρέστον (1-1) στο τέλος και να συμπληρώνει 3 ματς δίχως νίκη. Η απουσία του Ερνάντεθ (3 γκολ) φαίνεται να κοστίζει στο παραγωγικό κομμάτι του παιχνιδιού και να έχει μπλοκάρει το σκοράρισμα των φιλοξενούμενων. Εκτός έδρας, με αντίπαλο που δεν είναι φουλ στο άγχος και με το ποδόσφαιρο που παίζει αυτό το διάστημα, η Λιντς δίνεται σε αβανταδόρικη τιμή που από μόνη της οδηγεί στην κόντρα.
Δείτε εδώ εταιρίες στοιχημάτων με άδεια στην Ελλάδα
Σιάτλ Σίχοκς – Σαν Φρανσίσκο 49ers: Τεράστιο ματς στη National West, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στη National Football League. Το Σιάτλ (11-4) υποδέχεται το Σαν Φρανσίσκο (12-3), με το αποτέλεσμα να καθορίζει πολλά στη μάχη της postseason για το αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Με νίκη οι φιλοξενούμενοι έχουν αβαντάζ έδρας στα play off, ωστόσο οι Σίχοκς και η άμυνά τους αποτελούν εμπόδιο. Οι ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά στα μέσα Νοεμβρίου, με το Σιάτλ να νικά 27-24 στην παράταση με field goal από τις 42 γιάρδες. Και μάλιστα εκτός έδρας. Λόγω τραυματισμών, ο πολύπειρος Μαρσόν Λιντς ίσως πάρει τον ρόλο του running back στο rotation των γηπεδούχων. Επιβλητική παρουσία, ικανός να επηρεάσει τον αγώνα. Στόχος του Σιάτλ είναι να χαλάσει το μυαλό του Γκαροπόλο, με τον πασαδόρο των φιλοξενούμενων να έχει εξαιρετικά στοιχεία. Όμως τώρα φτιάχνει το όνομά του και σε τέτοια ματς δεν έχει αποδείξει ακόμη ότι είναι ο quarterback που μπορεί να τα καθαρίσει. Το Σιάτλ εντός δεν είναι για να το υποτιμήσει κανείς. Ως αουτσάιντερ αξίζει το ποντάρισμα, με ενδεχόμενη παράταση στο ντέρμπι να μετρά στο bet.

Πρόσφατα άρθρα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Παρασκευής (26/2)
- Ευκλής Καλαμάτας: Έφυγε από την ζωή ο ιδρυτής του κος Παναγιώτης Κουτρούλης
- Δημήτρης Λιγνάδης : Στη φυλακή ο σκηνοθέτης – Δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα (+video)
- Η βαθμολογία της EuroLeague: Εξι σερί ήττες ο Ολυμπιακός, που έπεσε στο 11-15
- Βαθμολογία UEFA: Έπεσε στη 19η θέση η Ελλάδα
- Europa League: Ο Ολυμπιακός και οι υπόλοιπες ομάδες που προκρίθηκαν στους “16”

Δες ακόμη…
-
Football League
/ 5 ημέρες agoΜιχάλης Χατζηνικήτας: “Αν δεν το ξεκαθαρίσει μέχρι τις 28/3 ο Αυγενάκης, δεν κατεβαίνει η Football League” (pics+HXHTIKO)
Πραγματικός καταπέλτης ο Μιχάλης Χατζηνικήτας, έσπασε σήμερα (Σάββατο) στο Sportstonoto Radio την σιωπή του,...
-
Lifestyle
/ 2 εβδομάδες agoΤο “χώσιμο” του Σωτήρη Γεωργούντζου στο Νίκο Μουτσινά και στο The 2Night Show (video)
Την δική του θέση στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε το...
By sportstonoto -
Lifestyle
/ 3 εβδομάδες agoΤρομερή επίθεση Γεωργούντζου σε Μουτσινά: “Ασκείς μπούλινγκ, είσαι ρε τσάμπα μάγκας”! (+video)
Best tv 07/02/2021: Τρομερή “επίθεση” πριν από λίγο από την τηλεόραση Best στην Καλαμάτα,...
By sportstonoto -
Βίντεο
/ 3 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Μην πας πάλι στην Δίκη και στον Θωμαΐδη, Πέτρο Κωνσταντινέα…”! (video)
Best tv 07/02/2021: Ο Σωτήρης Γεωργούντζος, αφού τα έχωσε νωρίτερα στον Νίκο Μουτσινά και...
-
Ηχητικό
/ 4 εβδομάδες agoΣταθόπουλος: “Βιαστής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντινέας, να φύγει μόνος του ο Σπηλιώτης, ίσως βουλευτής…”! (+ΗΧΗΤΙΚΟ)
Για όλους και για όλα μίλησέ χθες στο Sportstonoto Radio και τους Σωτήρη Γεωργούντζο...
By sportstonoto
