fbpx
Connect with us

Καλαμάτα

Αγιασμός με αισιοδοξία και… νέες φανέλες σε Μαύρη Θύελλα, εν όψει πρεμιέρας ! (+pics)

Αγιασμός με αισιοδοξία και… νέες φανέλες σε Μαύρη Θύελλα, εν όψει πρεμιέρας ! (+pics)

Μια συμβολική ημέρα για την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες όπου τα μηνύματα είναι αυτά της ομόνοιας, της σύμπνοιας, της αδελφοσύνης, του κοινού αγώνα, της ισχύς εν τη ενώσει και τόσα άλλα που αντιπροσωπεύουν τον υπέροχο λαό μας. Μια τέτοια ημέρα η ομάδα της Καλαμάτας, επέλεξε να επισημοποιήσει το αγωνιστικό «ταξίδι» της με τον καθιερωμένο αγιασμό και να παρουσιάσει τις νέες της εμφανίσεις.

Τον  αγιασμό, που έγινε στο αθλητικό κέντρο στη θέση Παλιάμπελα με μάσκες και αποστάσεις, τέλεσε ο Πάτερ Νικόλαος Μαλλιαρός, από τον Άγιο Ιωάννη Χρυσόστομο Λευκοχώρα Μεσσήνης ο οποίος ευχήθηκε «Καλή χρονιά στο επάγγελμά σας. Πάντα να είσαστε υγιείς και να γυρνάτε με νίκες, χωρίς τραυματισμούς, χωρίς μεταξύ σας φιλονικίες, ο ένας να δουλεύει για τον άλλο κι όλοι μαζί για το σύνολο. Με υγεία προσωπική και οικογενειακή».

Την διοίκηση εκπροσώπησε ο μέτοχος και μέλος του ΔΔΣ Γιώργος Ράλλης. Επίσης παρευρέθησαν ο Εκτελεστικός Διευθυντής Βασίλης Παναγιωτόπουλος και ο εξωδιοικητικός Δημήτρης Παρασκευόπουλος. Παρόντα και τα μέλη του προπονητικού τιμ.

 

Αγιασμός με αισιοδοξία και… νέες φανέλες σε Μαύρη Θύελλα, εν όψει πρεμιέρας ! (+pics)

Τις φανέλες παρουσίασαν οι (από αριστερά) Αραμπατζής, Αλεξόπουλος, Ηλιόπουλος, Μπακαγιόκο, Μαρκόφσκι, Ζαχαρόπουλος και Ταϊρης.

Τρεις φανέλες… τρία χρώματα… όλα Ελλάδα!

Τρείς φανέλες, τρία χρώματα. Οι εμφανίσεις είναι απλές αλλά απολύτως και καλαίσθητες και πέραν του συμβολικού μαύρου, της «Μαύρης Θύελλας», ο συνδυασμός λευκού και μπλε φέρνουν «μυρωδιά» από Ελλάδα…

 

Μήνυμα ομοψυχίας από Αναστόπουλο

«Ο στόχος θα είναι δύσκολος» είπε εν όψει Νάξου

Λίγα 24ωρα πριν τη πρώτη σέντρα στη Νάξο ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος μετέφερε μήνυμα ομόνοιας και ομοψυχίας, τονίζοντας πως η επιλογή της ημέρας αυτής δεν ήταν τυχαία…

«Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για την ομάδα μας, παρουσιάζοντας τις φανέλες και τον αγιασμό μας, που πιστεύω θα μας βοηθήσει για να έχουμε πάνω από όλα την υγεία μας που είναι το πιο βασικό και το πιο αγαθό και εν συνέχεια να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε το στόχο, γιατί όπως ξέρετε ο στόχος θα είναι δύσκολος. Θα θέλει προσπάθεια, θα θέλει υπομονή, αλλά αν είμαστε αγαπημένοι ενωμένοι και όλοι μαζί πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

Ο στόχος θα είναι δύσκολος γιατί πρωτάθλημα όπως ξέρετε επανεκκινά μετά από ένα χρόνο απουσίας, πρέπει να έχουμε υπομονή κι όλα θα γίνουν.

Ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος για την ερχόμενη περίοδο θα έχει επιτραπεί και η παρουσία φιλάθλων που ξέρετε ότι είναι η δύναμη μας και πιστεύω να τους έχουμε κοντά μας του χρόνου.»

Για την προετοιμασία είπε: «Έτοιμοι είμαστε. Υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα θα τα δούμε αύριο. Θα αναχωρήσουμε αύριο για τη Νάξο, γιατί ξέρετε υπάρχει ταξίδι με το καράβι και θα πάμε μία μέρα νωρίτερα από ότι συνήθως, δηλαδή το Σάββατο, να έχουμε και μία ημέρα ξεκούραση να γίνει και μία προπόνηση το πρωί του Σαββάτου, οπότε την Κυριακή να είμαστε έτοιμοι.»

Για τυχόν «πινελιές» της τελευταίας στιγμής είπε πως «προέχει το παιχνίδι. Εκεί είμαστε συγκεντρωμένοι κι εκεί είναι ο στόχος μας.»

Για τους αντιπάλους είπεΌλες οι ομάδες, θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα με έναν χρόνο απουσίας. Εμείς θα πάμε να παίξουμε την μπάλα μας.

Λίγο-πολύ ξέρουμε. Στην Ελλάδα ζούμε, στην Ελλάδα δουλεύουμε και λίγο πολύ τις ομάδες τις ξέρουμε. Σημασία έχει το πώς θα εμφανιστείς μετά από ένα χρόνο! Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος…»

 

Ράλλης: «Είναι μια ιστορική χρόνια από κάθε άποψη

και ποδοσφαιρικά…

…στο τέλος να είμαστε πρωταθλητές!»

Αγιασμός με αισιοδοξία και… νέες φανέλες σε Μαύρη Θύελλα, εν όψει πρεμιέρας ! (+pics)Ο μέτοχος και μέλος του ΔΣ Γιώργος Ράλλης, ευχήθηκε για την ημέρα και συνάμα υγεία σε όλο τον κόσμο κι ακολούθως αναφέρθηκε στο ταξίδι που ξεκινά και στις προσδοκίες που υπάρχουν.

«Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Καλό ξεκίνημα να έχουμε με την ομάδα.

Θεωρώ ότι φέτος πηγαίνουμε πιο οργανωμένα από κάθε άλλη χρονιά. Αυτή είναι η εκτίμησή μου. Η προσπάθεια είναι δεδομένη πριν ξεκινήσει ακόμα το πρωτάθλημα κι εκείνο που θέλουμε είναι να ενταθεί η προσπάθεια ούτως ώστε να καταλήξουμε στο τέλος να είμαστε πρωταθλητές!» είπε αρχικά και ακολούθως αναφέρθηκε στις επετειακές φανέλες είπε: «Είναι μια ιστορική χρόνια από κάθε άποψη και ποδοσφαιρικά και για τη χώρα μας. Είμαστε στα 200 χρόνια και γι’ αυτό το λόγο αποφασίσαμε και βγάλαμε αυτές τις επετειακές φανέλες, οι οποίες θα διατίθεται, αλλά από την άλλη πλευρά εμείς το κάναμε για να τιμήσουμε και την πόλη, που θεωρούμε ότι ήταν η πρώτη που ξεκίνησε τον αγώνα, η πρώτη και για τη διακήρυξη -τα ξέρετε- και συμβολικά μπήκε βέβαια – το είχε πάντα η Μαύρη Θύελλα -το εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων το οποίο μπήκε σε περίοπτη θέση, το 1821, το 2021.

Ταυτόχρονα θα το προωθήσουμε με διπλό στόχο: Από τη μία πλευρά την ομάδα κι από την άλλη την πόλη. Θα τη στείλουμε σαν δώρα, σαν χειρονομία, σε αυτούς που αισθανόμαστε ότι έχουν βοηθήσει την ομάδα και την πόλη κι αυτούς που θεωρούμε συνειρμικά πάντα με αυτά, ακόμα και στον Tom Hanks που είναι ένας γνωστός φιλέλληνας μαζί με τη Ρίτα Γουίλσον πάλι τα δώρα μας αυτά. Τιμής ένεκεν ακόμα και στην πρεσβεία της Αϊτής, που όπως θα ξέρετε είναι η πρώτη που μας αναγνώρισε και το δεύτερο είναι ότι ξεκίνησε ένα πλοίο, το οποίο τελικά δεν έφθασε εδώ…»

Για τις προσπάθειες της διοίκησης τόνισε: «Από την πλευρά της η διοίκησης, ο πρόεδρος ο κ. Πρασσάς ο οποίος -το ξαναλέω για άλλη μία φορά -είναι γιορτή που ασχολείται με το ποδόσφαιρο και για την πόλη μας, θα κάνουμε ό,τι πρέπει και ό,τι μπορούμε για να μπορέσουμε να είμαστε πρωταθλητές. Καλή πορεία. Άλλωστε παιχνίδι είναι, στο γήπεδο θα δείξουμε τί αξίζουμε. Δεν υπάρχουν φαβορί, εμείς κάνουμε τη δουλειά μας όσο νομίζουμε ότι έπρεπε καλύτερα από κάθε άλλη φορά. θεωρούμε ότι έχουμε αξιόμαχο υλικό, ίσως το πιο αξιόμαχο υλικό και πιστεύω ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα.»

Ενώ για την απουσία του κόσμου ελέω κορωνοϊού είπε χαρακτηριστικά πως «Μοιραία ζούμε με αυτό…» και συνέχισε: «Δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει το στόχο μας το γεγονός ότι οι φίλαθλοι δεν θα είναι στα γήπεδα. Άλλωστε αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Σίγουρα θα θέλαμε την αγάπη και τη βοήθεια του κόσμου, σίγουρα θα θέλαμε όλα αυτά τα οποία μας παρέχουν όλα αυτά τόσα χρόνια. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς…»

Για το ενδεχόμενο να βρεθεί στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα ο πρόεδρος, κ. Πρασσάς, εφόσον βεβαίως οι συνθήκες το επιτρέψουν είπε: «Πιστεύω πριν το καλοκαίρι θα τον δούμε. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον κ. Πρασσά και όλα τα στελέχη. Είμαστε σε συνεχή επαφή και απόλυτη σύμπνοια. Δεν υπάρχει δηλαδή κάτι που αυτή τη στιγμή μπορώ να πω ότι κάνει πίσω την προσπάθεια. Έντεκα χρόνια που ασχολούμαι με την ομάδα, είναι η πιο οργανωμένη προσπάθεια που γίνεται κατά τη γνώμη μου τα τελευταία 20 χρόνια!»

Τον Γιώργο Ράλλη πλαισιώνουν οι εορτάζοντες Βαγγέλης Αλεξόπουλος και Βαγγέλης Καραχάλιος, με τον πρώτο ερωτηθείς για την πρεμιέρα να δηλώνει ξεκάθαρα… κανέναν φόβο!: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι Έχουμε να παίξουμε πάνω από ένα χρόνο. Οι ομάδες είναι λίγο … στο άγνωστο! Βέβαια εμείς έχουμε διαθέτουμε καλό υλικό, είμαστε οργανωμένοι, έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και στόχος μας είναι να κερδίσουμε τίποτα άλλο… Όχι δεν υπάρχει φόβος. Τίποτα! Πάμε να κερδίσουμε!»

Αγιασμός με αισιοδοξία και… νέες φανέλες σε Μαύρη Θύελλα, εν όψει πρεμιέρας ! (+pics)

Αγιασμός με αισιοδοξία και… νέες φανέλες σε Μαύρη Θύελλα, εν όψει πρεμιέρας ! (+pics)

Αποχαιρετισμός στον Σωτήρη Καμπουγέρη

Έξωθεν του γηπέδου, κρατώντας αποστάσεις και φορώντας μάσκες, συγκεντρώθηκαν λίγοι φίλαθλοι οι οποίοι αναρτώντας πανό, επευφήμησαν την έναρξη νέου ταξιδιού της ομάδας, ενώ αποχαιρέτησαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τον αδικοχαμνένο Σωτήρη Καμπουγέρη … “τραγουδώνας” πως «τον Σωτήρη θα τον θυμόμαστε πάντα»…

Λίγα, συγκινητικά λόγια για τον αδόκητο θάνατο του επί σειρά ετών παράγοντα του συλλόγου και υπέρμαχο του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου είπε ο Γιώργος Ράλλης: «Η μέρα είναι και ημέρα θλίψης. Χάσαμε τον Σωτήρη Καμπουγέρη. Είναι γνωστό σε όλους πως είχε υπηρετήσει τη Μαύρη Θύελλα και με πάθος και με αυταπάρνηση για πάρα πολλά χρόνια και σε «πέτρινα» χρόνια και από πόστα που «καίγανε»!

Πραγματικά η προσφορά του ήταν σημαντική. Η ομάδα θεωρεί ότι είναι υποχρεωμένη πρώτον να μην το ξεχάσει ποτέ και δεύτερον να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, κι ο Θεός να μας έχει καλά. Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε.»

Όπως είπε ο κ. Ράλλης στα σχέδια του συλλόγου είναι η διοργάνωση μιας εκδήλωσης στη μνήμη του αδικοχαμένου Σωτήρη Καμπουγέρη.

Best-tv.gr

9 Comments

9 Comments

 1. Καλαματαρα

  25/03/2021 at 19:41

  Ακούσατε τον αναστο, Υ-Π-Ο-Μ-Ο-Ν-Η ,μην δω κανέναν με την πρώτη αναποδια να βγει να κράξει την ομάδα.

 2. Γιωργος -Παναχαικη

  25/03/2021 at 20:00

  Kαλα ρε αυτος ο Ραλιστας απο το καλοκαιρι που εγραφα και γελουσα
  που φοραγε το ιδιο σακακι σε ολες τις φωτο ,ακομα και σημερα το
  ιδιο σακακι φοραει ;;;
  Τι διαολο δεν ελιωσε πανω του τοσα χρονια;;
  Σας παραδεχομαι εχετε βαρια πορτοφολια παραγοντες..
  Που να του μεινουν λεφτα να παρει αλλο σακακι ;;
  Τα εφαγε ολα σε κουραμπιεδες και μελομακαρονα.
  Το μονο που εγινε κομματια ηταν το παντΑλονι που τρΟΥπισε ..
  Το αντικατεστησε με κοντινο χρωμα για να σωσει την κουστουμια του…
  Παναθεμα σας και σημερα τι εμφανιση ηταν αυτη;;;
  Πουλοβερ μαυρο απο μεσα, σακακι γκρι μισοκουμπωμενο, παντΑλονι σε αλλη αποχρωση του γκρι και απο πανω καπαρντινα στο ρυθμο του μπεζ, με κατι γυαλια κρεμασμενα με κορδονι σαν να ηταν ο κυριος που περναει για να παρουμε το καρπουζι της εβδομαδας..
  Σας παραδεχομαι…εχετε παραγοντες, τε-λος..
  Ο αλλος ο Σαπουντζακης λεει,,* ο στοχος θα ειναι δυσκολος..*
  Τι ειπε μωρε ;;;
  αφου θα παιξουν 10 ομαδες απο τις οποιες θα ανεβουν μονο οι 10 …
  Ρε πατε καλα ;;Ειστε οι μονοι που ανεβαινουν οι 10 απο τους 10 και ειστε ικανοι να χασετε την ανοδο..
  Παναθεμα σας και παλι παναθεμα σας…
  Αντε βουρ στα σκορ τα κορνερ τα τελικα τα ημιχρονα τα late goal τις καρτες,
  τα παντα ολα..μεχρι και τα λεπτα των καθυστερησεων θα πετυχουν..
  Γεια σου Αγωνισταρε Αυγενακη μας που αναβαθμισες το ποδοσφαιρο και τους ανεβαζεις ολους για το καλο του αθληματος…
  Αληθεια εσεις που ξερετε πολλα ,,,ποιος κουμανταδορος πηγε στην Καλαμαρια ;;;;
  Για να δω το καρνε μου ,,να δω ,ποτε παιζει η Καλαμαρια με τον Ολυμπιακο Μαγνησιας.
  Πολλα Κρητικοπουλα μπηκαν ξαφνικα κυριε Αυγενακο αγωνιστη μας…
  Εχουμε και τον Μαυρο Τιμωρο που θελει και να μεταδωθουν τα παιχνιδια..
  Ασε ρε φιλε και σε συμπαθω,,,τι θελεις τωρα…της φραγης το καγκελο θα γινει..
  Ξερεις τι ειναι να τερματιζεις τελευταιος και να παιρνεις ανοδο εκ των προτερων ;;
  Μεγαλη υποθεση..
  Αμφιβαλει κανεις ;;;

 3. Γιωργος -Παναχαικη

  25/03/2021 at 20:24

  Αυτες ειναι επετειακες, οχι τα δικα σας τα σουργελα…
  Μπραβο και στους δυο…
  https://www.newsit.gr/athlitika/i-entyposiaki-epeteiaki-emfanisi-astera-tripolis-apoel-gia-ta-200-xronia-apo-to-1821/3248684/

 4. OLA BLUE

  25/03/2021 at 20:45

  Καλή χρονιά ,με υγεία και καλή επιτυχία στην ομάδα της Καλαμάτας!!! Να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και να βρεθεί εκεί που της αξίζει και ιστορικά!!!

 5. dimitris

  25/03/2021 at 21:51

  Ολες οι φανελες επετειακες και μη εχουν αριστερα κανονικα το σημσ της ομαδας
  Οποτε δεν την γλυτωνουμε την προσφυγη των νικολιαρηδων σιγουρα..
  Οσο για τους πατραικους που βαζανε στοιχημα οτι δεν εχουμε για σωβρακοφανελες και θα παιζουμε με τρυπιες καλτσες και με τις περσινες μωβ κι σς εχουμε το μεγαλυτερο μετοχικο κεφαλαιο στην κστηγορια θα βγαλουνε σπυρια ερπη και αιμοροιδες απ το κακο τους .. Πραμα πολυ κακο αφου θα μας φαει η γλωσοφαγια τους…
  Κουραγιο μαυροι μου
  Ας παιζαμε τελος με τις μωβ
  σωβρακοφανελες με τις οποιες στο
  φιναλε τους παιρναμε ολους παραμαζωμα
  Αμα πια

 6. Thyellara_Bermondsey

  25/03/2021 at 22:35

  Καλή αρχή ρε παιδιά. Οι ομάδες όλες πέρασαν πολλά για να ξεκινήσουν. Δύσκολο πρωτάθλημα, να είμαστε καλά και ό,τι έρθει.

 7. atom

  25/03/2021 at 22:37

  Γιωργος -Παναχαικη Tην πατησες φιλαρακι αλλα σε δικαιολογω δεν ηξερες, ο Ραλιστας εχει 15 ιδια κουστουμια δεν το ειχες προσεξει αλλα αλλαζουν τα κουμπια μονο, περιεργο νομιζα οτι θα το ειχες παρει χαμπαρι για τα κουμπια. χα χα χα ραντεβου τον σεπτεμβριο στα μεταξει μας.

 8. Γιωργος -Παναχαικη

  26/03/2021 at 07:09

  Λες απο το πολυ μελομακαρονο να σπανε τα κουμπια και να βαζει αλλα ;;;
  Κουμπια ειναι και αυτα ποσο να αντεξουν…
  Οσο αφορα τις σωβρακοφανελες σας ΝΑΙ ,τις εμφανισατε επιτελους
  χωρις να ειναι ολα αυτα που λεγατε αλλα το παραβλεπω…
  Ναι τις εμφανισατε αλλα το γλεντι που σας εκανα αυτο το διαστημα ηταν το κατι αλλο..
  Περασα καλα μαζι σας και το γλεντησα…
  Οκ ,,αν ειστε εσεις ικανοποιημενοι απο ολο αυτο τον προγραμματισμο εμενα μου περισσευει..
  καλοφορετες..
  καλημερες ..
  Και μην κοιτατε και πολυ fl φετος γιατι θα τον καψετε τον εγκεφαλο σας…
  φιλικα σας το λεω.
  χασετε κερδισετε στην Ναξο ,,το ιδιο ειναι..

 9. Atom

  26/03/2021 at 15:15

  Γιωργος -Παναχαικη το ξερω οτι χασουμε κερδισουμε το ιδιο ειναι, αφου σου ειπα ραντεβου τον Σεμπτεμβρη. Την καλημερα μου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Καλαμάτα