fbpx
Connect with us

Super league 2

Ανακοίνωση – απολογία του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Νέα ανακοίνωση – απολογία πλέον σχετικά με τις προσπάθειες που γίνονται για την εξεύρεση λύσης όσον αφορά την επόμενη μέρα του Απόλλωνα Πόντου εξέδωσε η «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ, με σαφείς αιχμές κατά συγκεκριμένων ατόμων, χωρίς όμως να τους κατονομάζει… 

Οι διοικούντες τον Απόλλωνα και ο… Δημήτρης Καλαϊτζίδης βέβαια, που κάνει και το γενικό κουμάντο στην ομάδα,  τονίζουν πως βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης της καλύτερης δυνατής λύσης, ενώ υποστηρίζουν στις ως τώρα διαπραγματεύσεις που έχουν γίνει δεν έχει παρουσιαστεί… «ούτε ένα ευρώ στο τραπέζι» παρά μόνο λόγια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου θεωρώντας ότι υποχρεούται να πληροφορεί τους γνήσιους φιλάθλους της ομάδας μας, οφείλει να ενημερώσει ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες ανεύρεσης λύσης η οποία θα εξασφαλίζει το μέλλον που αξίζει στον σύλλογο. Οι συνθήκες είναι δύσκολες, μα θέλουμε ο Απόλλων να έχει και μέλλον άμεσα. Γι αυτό εάν συνεχίσουμε να αδυνατούμε για την ποθητή εξέλιξη στο παρόν, δεν θέλουμε να υπονομεύσουμε και το μέλλον.

Προκειμένου, δε, να αποκαλύψουμε την κακόβουλη πρακτική όσων κρίνουν εξ ιδίων  τα  αλλότρια, επικαλούμενοι μάλιστα ένα υπαγορευμένο και άστοχο “ρεπορτάζ”, έχουμε να δεσμευθούμε ότι δεν πρόκειται να γίνουμε συνεχιστές της προ ετών “μαύρης σελίδας” του συλλόγου, όταν ένας διοικητικός παράγοντας, ένας δικηγόρος κι ένας δημοσιογράφος μεθόδευσαν τον υποβιβασμό του με αντίτιμο ένα γενναίο “δώρο” για τους εαυτούς τους.

Εξάλλου και μόνο η πηγή του “ρεπορτάζ” φανερώνει πως η σημερινή ΠΑΕ Απόλλων Πόντου δεν έχει καμία σχέση με όσα ύπουλα υπονοούνται. Διότι το συγκεκριμένο “ρεπορτάζ” μόνο ζημιά θα έκανε στην ομάδα που θέλει να ευνοήσει εάν τυχόν σήμερα διαγράφονταν μια ακόμα “μαύρη σελίδα” για την εντιμότητα του συλλόγου μας. Πως εξηγείται, άλλωστε, να διαβάλλονται με συκοφαντίες πρόσωπα που υποτίθεται πως εξυπηρετούν τις βλέψεις αυτής της ομάδας που θέλει να επωφεληθεί;;; Και φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα κίνητρα όσων αναδημοσίευσαν αμάσητα το εν λόγω “ρεπορτάζ”.

Οι φίλαθλοί μας θα ενημερωθούν τις επόμενες ημέρες άμεσα, έντιμα και υπεύθυνα για όσα έχουν διαδραματισθεί έως σήμερα και θα κατανοήσουν εύκολα και με στοιχεία τον ρόλο όλων των εμπλεκόμενων στα δρώμενα του συλλόγου μας το τελευταίο διάστημα. Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε την τακτική άλλων που εξαπολύουν ποσά-λάστιχα καθημερινά. Ετούτη την ώρα θέλουμε να αποκαλύψουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι εκτός από λόγια, στις όποιες διαπραγματεύσεις, δεν έχει παρουσιαστεί ούτε ένα ευρώ στο τραπέζι, ώστε να εξασφαλιστεί το παρόν και η επόμενη μέρα του Απόλλωνα. Επιπλέον η πρόθεσή μας να βρεθεί αγοραστής για την ομάδα και να κάνει τις δικές του επιλογές προσώπων για το μέλλον της, είναι ξεκάθαρο και σαφές από την πρώτη στιγμή των διαπραγματεύσεων που κάναμε».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Super league 2