Ακολουθήστε μας

Α1 Μεσσηνίας

Ανακοίνωση Χανδριναϊκού: “Παράνομος ο ορισμός από την ΕΠΣΜ της Καλαμάτας στο Κύπελλο Μεσσηνίας και της έδρας του αγώνα”

Χοντραίνει πλέον το παιχνίδι με τον ορισμό της Μαύρης Θύελλας στο Κύπελλο Μεσσηνίας, παράνομο ορισμό σύμφωνα με την άποψη αυτών που το υποστηρίζουν αυτό.

Σκληρή ανακοίνωση κατά της ΕΠΣ Μεσσηνίας για τον αγώνα Κυπέλλου Μεσσηνίας κόντρα στην Καλαμάτα, μιλά για παράνομο ορισμό της Μαύρης Θύελλας από την ΕΠΣΜ του… Βασίλη Σπηλιώτη -δικαιώνοντας απόλυτα και εδώ όλα τα σχετικά αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του Sportstonoto.gr, αφήνοντας έτσι ανοικτό και το ενδεχόμενο ένστασης παρακαλώ –  αλλά και κατά της Επιτροπής Διαιτησίας για τον ορισμό του Κουτσαναστάση στον συγκεκριμένο αγώνα, εξέδωσε η διοίκηση του Χανδριναϊκού.

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής:

“Ο ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ. ενόψει του αυριανού αγώνα Κυπέλλου με την ομάδα ‘’ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ’’ στην πόλη της Καλαμάτας ανακοινώνει τα εξής: Σεβόμαστε την αντίπαλη ομάδα της Καλαμάτας και αποτελεί τιμή για εμάς που θα αγωνιστούμε απέναντί της στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου.

Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ είναι η ιστορική ομάδα του Νομού μας και για εμάς πάντα αποτελεί παράδειγμα. Οφείλουμε όμως να αναφέρουμε και να επισημάνουμε τα παρακάτω:

1). Ουδεμία νόμιμη κλήρωση έγινε που να ορίσει αντιπάλους τις ομάδες μας, ούτε και τον τόπο διεξαγωγής του αγώνα. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ μπήκε εκπρόθεσμα στο κύπελλο Μεσσηνίας 12 ημέρες μετά την κλήρωση του κυπέλλου, στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΜΕΣ. χωρίς να ενημερωθεί καμία ομάδα που συμμετείχε στο κύπελλο, στην κατά τα άλλα ‘’ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ’’, και φυσικά γηπεδούχος.

2). Ορίστηκε διαιτητής του συγκεκριμένου αγώνα ο άνθρωπος ο οποίος κατά την περσινή σεζόν αποδεδειγμένα και εμμέσως ομολογημένα μας αδίκησε, συντάσσοντας ένα ψευδή και κατάπτυστο Φ.Α. με σκοπό μόνο να μας διαλύσει. Με έγγραφα, βίντεο και φωτογραφίες να μας δικαιώνουν, η τότε Πειθαρχική Επιτροπή να μας αθώωσε πανηγυρικά. Ζητήσαμε την ΔΙΑ ΒΙΟΥ εξαίρεσή από τους αγώνες της ομάδας μας ,με έγγραφο που σας παραθέτουμε, κάτι που έγινε δεκτό από την τότε διοργανώτρια Αρχή. Η σημερινή επιτροπή διαιτησίας παρ όλο που της το υπενθυμίσαμε σήμερα, σφυρίζει αδιάφορα και δεν επιθυμεί την αλλαγή του κυρίου Κουτσαναστάση όπως της ζητήσαμε.

Σας δηλώνουμε ότι: Ότι η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ δεν έχει ανάγκη από τέτοιου είδους υπηρεσίες, και ότι εμείς ουδεμία ένσταση θα υποβάλουμε ως έχουμε δικαίωμα και θα αγωνιστούμε κανονικά σε αυτό τον ιστορικό για την ομάδα μας αγώνα. Δε φοβόμαστε τον αντίπαλο μας, τον σεβόμαστε και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί δίκαια μέσα στο γήπεδό της. Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη σε όλους αυτούς που είτε σκοπίμως, είτε από άγνοια, θέτουν σε κίνδυνο ιστορικά σωματεία, με τις περίεργες αποφάσεις τους. Ο ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ. δεν θα γίνει Ιφιγένεια στα χέρια κανενός.

ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ 11/9/2018 Εκ του Δ.Σ.”.

Σχολιάστε εδώ

Αφήστε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement Πέτρος Τατούλης, Νέα Πελοπόννησος
Advertisement
Advertisement Βασίλης Τζαμουράνης - Πρότυπος Δήμος
Advertisement Αναστασία Μπελογιάννη
Advertisement Παναγιώτης Νίκας
Advertisement Δημιουργική Πρωτοβουλία - Θανάσης Βασιλόπουλος
Advertisement
Advertisement Τασούλα Φοίφα
Advertisement Πάντος Τζανετάκος
Advertisement
Advertisement
Advertisement Ντίνα Νικολάκου
Advertisement Μαρία Οικονομάκου, Καλαμάτα Ξεκινάμε
Advertisement
Advertisement Γιώργος Φάβας
Advertisement
Advertisement Αντωνία Μπούζα
Advertisement Νικήτας Μπούρας
Advertisement Στάθης Αναστασόπουλος
Advertisement Αφάλης Χαράλαμπος
Advertisement Σωτήρης Παναγιωτόπουλος
Advertisement Νέλλη Κουβελάκη - Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο
Advertisement Καλογεροπούλου Άννα
Advertisement Θεόδωρος Σταυριανόπουλος
Advertisement
Advertisement Νέοι Ορίζοντες, Γιώργος Σπίνος, Μικρή Μαντίνεια
Advertisement Νίνα Δράκου, Νέα Πελοπόννησος
Advertisement Σωφρονάς Γιώργος, Πρότυπος Δήμος
Advertisement Γεωργόπουλος Ηλίας, Νέα Πελοπόννησος
Advertisement
Advertisement Γιώργος Ράλλης - Νέοι Δρόμοι - Αλέκος Δέδες
Advertisement
Advertisement Καλκαβούρας Παναγιώτης
Advertisement Παπαδόπουλος Πέτρος - Καλαμάτα Μπροστά
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Α1 Μεσσηνίας