fbpx
Connect with us

Super league 2

Ανοικτό το θέμα Οφρυδόπουλου άφησε σήμερα ο Μπάρλος σε Παναχαϊκή

Ανοικτό το θέμα Οφρυδόπουλου άφησε σήμερα ο Μπάρλος σε Παναχαϊκή

Ο Γιώργος Μπάρλος μίλησε σήμερα (30/5) το μεσημέρι στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και την εκπομπή «DUM SPIRO GOAL».

Ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής αναφέρθηκε στην κατασκευή του προπονητικού κέντρου της ομάδας, τις προθέσεις του για την ΠΑΕ αλλά και το θέμα προπονητή.

Παράλληλα ο Γιώργος Μπάρλος μίλησε για τις κινήσεις της επόμενης μέρας για την Παναχαϊκή ενώ έστειλα και το μήνυμά του προς τον κόσμο της ομάδας.

Καλεσμένος (τηλεφωνικά) σε εκπομπή της «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» ήταν  λοιπόν ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Γιώργος Μπάρλος.

Ο ισχυρός άνδρας των “κοκκινόμαυρων” κλήθηκε να σχολιάσει τη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στην ομάδα της Πάτρας.

Αναλυτικά :Το ελληνικό ποδόσφαιρο και η ελληνική κοινωνία έχει “πάθει” από σωτήρες. Πολλοί εμφανίστηκαν έτσι, άλλα αποδείχτηκαν το αντίθετο. Αν σας ζητήσει κάποιος το δικό σας επιχείρημα τι θα του απαντήσετε;

“Όπως γνωρίζει και ο κόσμος της Πάτρας η δραστηριότητα μου αφορά την κατασκευή δημοσίων έργων. Άρα λοιπόν όλες οι δραστηριότητες της εταιρείας μου εμπεριέχουν συμβάσεις. Επομένως η τυπικότητα στο να γίνει ένα έργο και να τηρήσουμε τα συμβατικά είναι κάτι το οποίο έχουμε μάθει σε αυτό. Λειτουργούμε βάσει εγγράφων. Επειδή υπάρχει μία τεχνοκρατική λειτουργία στις επιχειρήσεις μου εγώ λειτουργώ μόνο με έργα τα οποία αντικατοπτρίζονται στην πραγματικότητα.

Δεν μπορώ να πω κάτι όταν αυτό στη συνέχεια δεν υλοποιηθεί. Άρα υλοποιώ και μετά ο κόσμος βλέπει τις προθέσεις. Λέω κάτι μόνο όταν αυτό είναι υλοποιήσιμο. Δεν μιλάει η θεωρία, μιλάνε τα έργα. Το ποδόσφαιρο είναι μία επιχείρηση αλλά απευθυνόμαστε στον κόσμο και είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί απ’ ότι είμαστε στις επιχειρήσεις μας γιατί υπάρχει διχογνωμία και διαφορετικές επεξηγήσεις σε κάθε ανθρώπινο μυαλό. Κάτι φυσιολογικό για να αντικρούονται και οι απόψεις. Αλλά επειδή έχουμε πλήρη γνώση του τι είναι αυτό που αναλάβαμε και επειδή οι εταιρείας μου λειτουργούν συμβατικά και μόνο ξέρουμε πως θα διαχειριστούμε τα δεδομένα”.

Τι αναλάβατε;
“Καμμένη γη. Το έχω πει και δημοσίως. Αναλάβαμε την ομάδα της πόλης μας με βασικό κριτήριο την αγάπη μας για αυτή. Είδαμε τα προβλήματα τα οποία ήταν μία αρχή χωρίς τέλος. Βάλαμε τα δεδομένα στο τραπέζι και με πλήρη ακρίβεια μεθοδεύσαμε τη λύση τους. Αν υπάρχει θέληση δεν είναι πάντα τα χρήματα. Σημασία έχει η σωστή διαχείριση, γιατί μπορεί τα χρήματα να μπαίνουν και να μην πιάνουν τόπο. Έχουμε βάλει πολλά χρήματα και δεν θέλω να πω συγκεκριμένα ποσά. Προσπαθούμε τα χρήματα να τα διαχειριζόμαστε εμείς οι ίδιοι και να πηγαίνουν στον προορισμό που πρέπει”.

Για την κρίση και την πανδημία και το πως αποφάσισε να κάνει αυτή την επένδυση;
“Δεν σταμάτησαν οι επιχειρηματικές δραστηριότητες εν μέσω κορονοϊού. Για κάποιους επιχειρηματίες εν μέσω κρίσεων υπάρχουν οι ευκαιρίες να διαπρέψουν. Επομένως δεν αφορά όλους τους επιχειρηματίες αυτό. Εμείς που είμαστε στον τομέα των κατασκευών δεν σταματήσαμε ούτε υπαχθήκαμε στον covid 19. Άρα ότι συμβατικό είχαμε υπογράψει με τις εταιρείες το προχωρήσαμε”.

Οι επόμενες κινήσεις του. Πότε θα επισημοποιηθεί η παρουσία του στην ομάδα:
“Ο κ. Γρηγορίου μπορεί να σας ενημερώσει αναλυτικά για τα νομικά θέματα. Έχουν δρομολογηθεί τα πάντα. Δεν υπάρχουν εκκρεμότητες. Είναι όλα τακτοποιημένα”.

Για τις κινήσεις στην ομάδα και την ενίσχυση της:
“Είμαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λέω. Έχω ξεκαθαρίσει στον κόσμο ότι μετά την πανδημία και την κατασκευή του προπονητικού που είναι τελευταίων προδιαγραφών και ευρωπαϊκών δεδομένων με όλες τις ανέσεις της κτιριακές και τις λοιπές λειτουργίες. Οι προθέσεις μας είναι συγκεκριμένες. Η ομάδα θα πάει για πρωταθλητισμό. Δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη. Δεν είναι ένα μήνυμα που το στέλνουμε σαν ελπίδα στον κόσμο. Εμείς λέμε δείτε τα κάνουμε. Δεν λέμε κάτι αν δεν έχουμε σκοπό να το πράξουμε”.

Για τον προπονητή:
“Θα το δούμε. Δεν είναι της παρούσης και δεν θα ήθελα να απαντήσω”.

Τι λέτε στον οπαδό της Παναχαϊκής:
“Λέω αυτά που κάνω. Επειδή είμαι και λιγομίλητος προσπαθώ με πράξεις να αποδεικνύω τις προθέσεις μου. Αυτό έχω να πω. Μόνο πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η ΠΑΕ από δω και πέρα. Δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται την Παναχαϊκή σε ακμή. Θυμόμαστε και την μεγάλη ομάδα της Παναχαϊκής την δεκαετία του 1970…:
“Να είστε σίγουροι ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Και θα το αποδείξουμε. Το λέω με σιγουριά αυτό”.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Super league 2