fbpx
Connect with us

Superleague

AEK: Από Αγιά Σοφιά, σε… “ΟΠΑΠ Arena”! (+pics)

AEK: Από Αγιά Σοφιά, σε… “ΟΠΑΠ Arena”! (+pics)
Οπωσδήποτε... αιφνιδιασμός για τους φιλάθλους της ΑΕΚ, η... μετονομασία του υπό κατασκευή ακόμη γηπέδου της ομάδας τους....

Το βράδυ της Τετάρτης (22/7) το νέο γήπεδο της ΑΕΚ πήρε και επισήμως το όνομα ΟΠΑΠ Arena”, σε εκδήλωση που έγινε στο “Σταύρος Νιάρχος”. (PHOTOS).

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ βρέθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το βράδυ της Τετάρτης (22/7), στην εκδήλωση για την ονοματοδοσία του νέου γηπέδου σε “ΟΠΑΠ Arena”.

Υπενθυμίζεται ότι η συμφωνία είναι για πέντε χρόνια αντί 10 εκατομμυρίων ευρώ. Στην εκδήλωση βρέθηκαν εκ μέρους της ΠΑΕ ο Δημήτρης Μελισσανίδης, οι Μηνάς Λυσάνδρου, Ίλια Ιβιτς, Δημήτρης Ασλανίδης, Αλέξης Αλεξίου, Αγγελική Αρκάδη, Νίκος Καραούζας, Μάσιμο Καρέρα αλλά και οι παίκτες.

Επίσης, στελέχη του ΟΠΑΠ, μεγάλες μορφές της ιστορίας της Ένωσης όπως οι Θωμάς Μαύρος, Στέλιος Σεραφείδης και Μιχάλης Συμιγδάλας. Στο Ίδρυμα «Νιάρχος» βρέθηκαν και οι Γιάννης Γκούμας, Τάκης Φύσσας και Κώστας Κωνσταντινίδης, όπως και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο όπως οι Γιάννης Αϊβάζης, Μαρία Κορινθίου, Κώστας Μαρτάκης, Νίνα Λοτσάρη, Γρηγόρης Γκουνταράς, Έλλη Κοκκίνου.

Ο διευθύνων σύμβουλος, Μηνάς Λυσάνδρου, ανέφερε στο πλαίσιο της εκδήλωσης:

“H ΟΠΑΠ Αρένα δεν αποτελεί απλώς το αποτέλεσμα μίας επιτυχούς εμπορικής διαπραγμάτευσης σε ευρωπαϊκά πρότυπα, αλλά την αφετηρία μίας στέρεης και πρωτόγνωρης για τα ελληνικά δεδομένα πενταετούς συνεργασίας με προοπτική.

Είναι βέβαιο πως η ΟΠΑΠ Αρένα, ως ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα στην Ευρώπη, θα σηματοδοτήσει την έναρξη μίας νέας εποχής και στην Ελλάδα, αφού η έννοια «γήπεδο» θα αποκτήσει ένα διαφορετικό νόημα και θα μπει πλέον σε νέες βάσεις, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε εμπορικό επίπεδο.   

Άλλωστε, το γεγονός πως το δικαίωμα της ονοματοδοσίας αθλητικών εγκαταστάσεων θεωρείται πλέον διεθνώς ένα θεμελιώδες συστατικό της σύγχρονης χορηγικής πρακτικής, αποτελεί τρανή απόδειξη, τόσο του πρωτοποριακού για τα ελληνικά δεδομένα εγχειρήματος, όσο και του εκτοπίσματος της συνεργασίας που παρουσιάζεται σήμερα.

Εξ αρχής, η οικοδόμηση της επιτυχημένης σχέσης ΑΕΚ – ΟΠΑΠ, του αναμφισβήτητα βασικού αιμοδότη του ελληνικού αθλητισμού, στηρίχθηκε στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στο κοινό όραμα.

Γι’ αυτό και η σχέση αυτή ενισχύεται συνεχώς δημιουργικά, με αποκορύφωμα τη σημερινή ανακοίνωση της πενταετούς συνεργασίας για την ΟΠΑΠ Αρένα.

Η δύναμη της συνέργειας ΑΕΚ και ΟΠΑΠ, δύο τεράστιων μεγεθών, όχι μόνο του αθλητικού γίγνεσθαι, αλλά ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας, είναι η εγγύηση εκτόξευσης του project που ανακοινώνεται σήμερα. 

AEK: Από Αγιά Σοφιά, σε… “ΟΠΑΠ Arena”! (+pics)

Γιατί η ΑΕΚ ως ιδέα και ιστορία πρεσβεύει κάτι πολύ μεγαλύτερο από ένα αθλητικό σωματείο, όπως και ο ΟΠΑΠ, αποτελεί κάτι ευρύτερο από μία κοινή ανώνυμη εταιρεία.

Η οικογένεια της ΑΕΚ, μέσω της συγκεκριμένης ξεχωριστής συνεργασίας, φιλοδοξεί να προσφέρει μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα στον ΟΠΑΠ, πρωτίστως σε δυο βασικούς άξονες:

1. Αρχικά, με διευρυμένο branding μέσω της αποκλειστικής εκμετάλλευσης των naming rights μιας υπερσύγχρονης εγκατάστασης, η οποία πέραν του αθλητικού της χαρακτήρα, θα παρουσιάζει και έντονα πολιτιστικά και ιστορικά χαρακτηριστικά. Ήδη το νέο γήπεδο παρουσιάζει εξαιρετικά υψηλή δημοφιλία και οι αναφορές σε αυτό, τόσο από το σύνολο των ΜΜΕ όσο και από όλους τους φιλάθλους συνεχώς αυξάνονται.

2. Ταυτόχρονα, πέραν των δικαιωμάτων ονοματοδοσίας, η συμφωνία περιλαμβάνει σημαντικές και διαφορετικής φύσεως χορηγικές παροχές, οι οποίες θα εκτελούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκάστοτε σεζόν, με ιδιαίτερη έμφαση στη παροχή μοναδικών εμπειριών σε φιλάθλους/πελάτες του ΟΠΑΠ.

Τα προαναφερόμενα δεδομένα αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα και αξία, αν αναλογιστεί κανείς πως η ΟΠΑΠ Αρένα, πέραν της καθημερινής της λειτουργίας, θα φιλοξενεί, περισσότερες των 50, σημαντικές εκδηλώσεις σε ετήσια βάση, η μορφή των οποίων δεν θα περιορίζεται στη στενή έννοια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Κυρίες και κύριοι,

Κάθε επόμενη μέρα χτίζει το μέλλον.

Και στη δική μας ζωή, κάθε επόμενη μέρα ταυτίζεται με την εκπλήρωση του ονείρου για επιστροφή στην παραδοσιακή έδρα της ομάδας μας, εκεί που μεγάλωσαν και λάτρεψαν την ΑΕΚ γενιές και γενιές οπαδών. 

AEK: Από Αγιά Σοφιά, σε… “ΟΠΑΠ Arena”! (+pics)

Ο σύλλογος της προσφυγιάς, μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες, βρίσκει και πάλι το σημείο αναφοράς του στην ΟΠΑΠ Αρένα, ένα Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού, που θωρακίζει το μέλλον του, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την διατήρηση της ιστορικής μνήμης.

Η ΟΠΑΠ Αρένα θα είναι πολλά περισσότερα από ένα γήπεδο, για το λόγο αυτό η προσφορά του ΟΠΑΠ μέσω αυτής της συνεργασίας, δεν αφορά μόνο τον Αθλητισμό, αλλά την Ιστορία, τον Πολιτισμό…   ΚΑΙ η εικόνα από το βίντεο που θα παρακολουθήσουμε τώρα, το αποδεικνύει.

Σας ευχαριστώ πολύ για την παρουσία σας σήμερα εδώ και για την προσοχή σας”.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ:

AEK: Από Αγιά Σοφιά, σε… “ΟΠΑΠ Arena”! (+pics)
AEK: Από Αγιά Σοφιά, σε… “ΟΠΑΠ Arena”! (+pics)
AEK: Από Αγιά Σοφιά, σε… “ΟΠΑΠ Arena”! (+pics)
AEK: Από Αγιά Σοφιά, σε… “ΟΠΑΠ Arena”! (+pics)
AEK: Από Αγιά Σοφιά, σε… “ΟΠΑΠ Arena”! (+pics)
AEK: Από Αγιά Σοφιά, σε… “ΟΠΑΠ Arena”! (+pics)
AEK: Από Αγιά Σοφιά, σε… “ΟΠΑΠ Arena”! (+pics)
AEK: Από Αγιά Σοφιά, σε… “ΟΠΑΠ Arena”! (+pics)
AEK: Από Αγιά Σοφιά, σε… “ΟΠΑΠ Arena”! (+pics)
AEK: Από Αγιά Σοφιά, σε… “ΟΠΑΠ Arena”! (+pics)
AEK: Από Αγιά Σοφιά, σε… “ΟΠΑΠ Arena”! (+pics)

8 Comments

8 Comments

 1. harathan

  23/07/2020 at 02:00

  ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ απο ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.. Ουστ λαμιγια..
  Σαν Αρενα του ΟΠΑΠ να πατε να βρειτε τιποτα τζογαδορους για φιλαθλους…..

 2. Γιωργος -Παναχαικη

  23/07/2020 at 02:18

  Εγω απο την αλλη θα την πω την αμαρτια μου….
  Πολυ μου αρεσει η ΑΕΚ με τον Μελισσανιδη
  Απο το μηδεν,, και μετα οργανωση σε ολα
  Δυναμη μεσα και εξω απο τα γηπεδα..
  Με γηπεδαρες, με προπονητικα ,με πρωταθληματα μετα απο 25 χρονια
  Με τελικους Κυπελλων με κατακτησεις του,,ΜΕ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ
  με τον Ολυμπιακο εκτος ΕΠΟ.. και πολλα αλλα….
  Μπραβο ΑΕΚ….απο εναν Παναχαικιωτη…

  • Atom

   23/07/2020 at 10:35

   Κοροιδο Γιωργακη Παναχαικιωτη πληρωνε εσυ τους φορους και τρεχα να παιζεις στοιχημα να φτιαχνει την Αεκ απο το μηδεν ο Μελισανιδης και να κανει μετα κουμαντο στην Παναχαικη που εχει μεινει Παναχαικουλα οπως και μεις.Μεγαλωσε την Αεκ για να κανει τα παιχνιδακια μας σε μας κοροιδο. Μετα μας το επαιζε χαμενες πατριδες, ρε το χρημα ειδες τι κανει με 10 μυρια την πουλησε την χαμενη πατριδα και την ιδεα, θα πρεπει οι Αεκτζιδες ολου του κοσμου και προπαντων οι απογονοι των προσφυγων στην Ελλαδα να ειναι πολυ περιφανοι.

 3. Atom

  23/07/2020 at 02:56

  Η μεγαλυτερη ξεφτυλα που εγινε ποτε. Αυτο ηταν απο τα αγραφα. Βρητε τρυπα να κρυφτητε οσοι ειστε ΑΕΚ. Αν ειναι δυνατον. Εγω αν ημουν Αεκ θα αλαζα ομαδα. Η Αεκ ξεφτυληστηκε κατα την γνωμη μου.

 4. ΓΙΩΡΓΟΣ

  23/07/2020 at 15:18

  Μεγάλη “ξεφτίλα” για τους οπαδούς της ΑΕΚ αλλά και γενικότερα για τους Ελληνες φιλάθλους. Οι διοικούντες την ΑΕΚ ξέγραψαν και ξεπούλησαν την ιστορία της ΑΕΚ. Το νέο γήπεδο οι χιλιάδες φίλαθλοι -όχι μόνο οι Αεκτζήδες- το ονειρεύτηκαν και το στήριξαν ως ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Ετσι το αποκαλούσαν συνέχεια τα προηγούμενα χρόνια και οι ιδιες οι διοικήσεις της ΑΕΚ. Τώρα για τα λεφτά το ξεπούλησαν στους γερμανοεβραίους τζογαδόρους του ΟΠΑΠ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ που θέλουν να λέγονται ΑΕΚ ομάδα των προσφύγγων της Κωνσταντινούπολης !!!

 5. Γιωργος -Παναχαικη

  23/07/2020 at 15:42

  Ατομ εισαι λαθος,,
  Δηλαδη τις χαμενες πατριδες τις κανουμε γηπεδα,,,
  Ημαρτον με αυτον τον Πατριωτισμο
  Ηταν ποτε Αγια Σοφια Το γηπεδο της ΑΕΚ;;;
  Βαφτιζοντε τα κτιρια;;;;
  Απο την μερια μου ποτε δεν μου αρεσε το Αγια Σοφια για το γηπεδο τους,,
  Να μπαινω μεσα και να κανω τον Σταυρο μου;;;
  Μη τρελαθουμε,,,,ενα γηπεδο ειναι οχι τοπος Λατρειας
  Οσο για τον τζογο που λες εχω προσεξει οτι μολις σας βαλουν μια διαφημηση
  οτι κληρωνει το Τζοκερ 10εκατομυρια τρεχετε ολοι στα προποτζηδικα να παιξετε.
  Οποτε μην το παιζετε ολοι οτι δεν ειστε τζογαδοροι…γιατι λετε ψεμματα,,
  Και εγω στοιχημα δεν παιζω,, χαρτια δεν παιζω,,,αλλα παιζω τιερ και ορφανα και βουαζαν και πρωτη κολωνα και τα σκαμπω μου μεσα,,,τι να κανω;;;
  Να κοροιδευω τους αλλους που παιζουν μπλακι τζακι;;;;;
  Ολοι εχουμε τις αδυναμιες μας…και ειναι ομορφο αυτο

  • Atom

   23/07/2020 at 18:24

   Γιωργος -Παναχαικη το ονομα ηταν μεταφορικα ρε φιλε και λογω της περιπτωσης τωρα με την κανονικη Αγια Σοφια ενας λογος παραπανω που δεν επρεπε να το κανουν. Ουτε εγω ειμαι της αποψης τις χαμενες πατριδες να τις κανουμε γηπεδα αλλα εδω και 4-5 χρονια μας πιπιλιζαν αυτη την καραμελα και 2 μερες πριν να κανουν οι τουρκοι την Αγια Σοφια τζαμι η Αεκ την πουλαει ?? Μονο και μονο γιαυτη την περιπτωση επρεπε να σεβαστουν το θεμα με το ονομα και οχι να το πουλησουν για 40 αργυρια, αυτο εννοω ρε φιλε.

 6. Γιωργος -Παναχαικη

  23/07/2020 at 19:08

  Σε αυτο εχει δικιο,,,
  πραγματι επρεπε να περιμενουν,,,
  Αλλα μην ξεχναμε οτι η Φιλαδελεφεια ως γηπεδο ειχε παραχωρηθει πολλες φορες
  για να μαζευοντε οι μαρτηρες του Ιεχωβα και πηγαινε να παιξει Ριζουπολη,,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement

More in Superleague