
Σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός της Καλαμάτας. Θα τηρηθεί ωστόσο αυστηρά το χρονοδιάγραμμα που έχει ο ίδιος ο Γιώργος Πρασσάς θέσει. Μιλώντας στην “Ώρα Του Σωτήρη” είχε επιβεβαιώσει ρεπορτάζ του sportostonoto.gr ότι πρώτα θα οργανωθεί με πρόσωπα και στελέχη σε θέσεις κλειδιά η Π.Α.Ε. θα τελειώσει το θέμα του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή, ο οποίος και θα αποφασίσει οριστικά ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και ποιοι χρειάζονται.
Ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2025-2026, η πρόθεση της διοίκησης είναι δεδομένη στο να προχωρήσει δυναμικά σε μεταγραφικές κινήσεις, έχοντας ως στόχο ξανά την πρωταγωνιστική παρουσία στη Super League 2 και την επιστροφή φυσικά στη μεγάλη κατηγορία.
Ο Αλέκος Βοσνιάδης, ένας από τους πιο έμπειρους τεχνικούς της κατηγορίας, καταξιωμένος ς για τις επιτυχίες του σε ομάδες με υψηλές φιλοδοξίες, εξακολουθεί να έχει προτεραιότητα για τον πάγκο, παράλληλα στα υπόψιν της Μαύρης Θύελλας είναι παίκτες, για τους οποίους είπαμε την τελική επιλογή θα έχει η τεχνική ηγεσία.
Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν δυο ακόμα παίκτες έχουν μπει στο μικροσκόπιο των “μελανόλευκων” ο 29χρονος Αργεντίνος μέσος Νίκολας Τσορνομάζ (φωτό) και ο 29χρονος επίσης μέσος Άγγελος Οικονόμου. Ο πρώτος αποχώρησε από τον Πανιώνιο και είναι ελεύθερος, ο δεύτερος έχει συμβόλαιο με την Α.Ε.Λ. όπου εκεί καλείται πλέον ο Πετράκης να κάνει τις επιλογές για το ρόστερ. Το πολύ καλό υλικό της υπερπρωταθλήτριας της SL2 είναι επόμενο να μην αφήνει ασυγκίνητες ομάδες όπως η Καλαμάτα που θέλει να πρωταγωνιστήσει, στα υπόψη ένας ακόμα “βυσσινί” ο Στάθης Τάχατος.
Αργεντίνο – ιταλός κεντρικός και αμυντικός χαφ ο Τσορνομάζ στα 29 του έχει δώσει διαπιστευτήρια στην SL2 με γεμάτες κάθε χρόνο περιόδους. Στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά την σεζόν 2022-23, όπου ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του, με την φανέλα του ΟΦ Ιεράπετρας καταγράφοντας 22 συμμετοχές, με δυο γκολ και μια ασίστ.
Πριν την Ελλάδα, είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Ιταλία σε Φάνο και Βίρτους Ματίνο. Είχε προηγηθεί η Ορένσε στην Α’ Εθνική του Εκουαδόρ, ενώ στην πατρίδα του αγωνίστηκε στην με την Ατλέτικο Μίτρε και την Ντεφενσόρες Μπελγκράνο. Εκτός Αργεντινής έχει επίσης παίξει στο MLS για την ομάδα του Λος Άντζελες και την Όραντζ Κάουντι.
Πρόπερσι στα Χανιά είχε μία γεμάτη σεζόν με 22 συμμετοχές, πέρυσι στη Νέα Σμύρνη με τους «κυανέρυθρους» κατέγραψε 25.
Στα υπόψη, όπως προαναφέραμε και ο Άγγελος Οικονόμου, γερμανοτραφής ποδοσφαιρικά, με καταγωγή από Κατερίνη, επίσης παίκτης πρώτης γραμμής σε ανταγωνιστικό επίπεδο και επίπεδο πρωταθλητισμού που αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου (κεντρικό χαφ και δεξιά στον άξονα).
Σε ηλικία 14 ετών επελέγη στις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου και έμεινε στο Μόναχο ως το 2016, αγωνιζόμενος και στην β΄ ομάδα της Μπάγερν. Την αγωνιστική περίοδο 2016-17 πήρε μεταγραφή στην Στουτγκάρδη Β΄, με την οποία αγωνίστηκε σε 10 ματς και ακολούθησε η επιστροφή στην Ελλάδα για τον ΟΦΗ με τον οποίον έπαιξε σε Σούπερ Λιγκ 2 και Σούπερ Λιγκ.
Την περίοδο 2019-20, αγωνίστηκε κατά σειρά σε Δόξα Δράμας και Πλατανιά, ενώ από το 2020 αγωνιζόταν στην Βέροια, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής την σεζόν 2021-22 έχοντας συνολικά 31 συμμετοχές και 3 ασίστ.
Ο Άγγελος Οικονόμου αγωνιζόταν και στη Super League με την ομάδα του Πανσερραϊκού, με την οποία μέτρησε 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, για να μεταπηδήσει στην Α.Ε.Λ. με την οποία τα σήκωσε όλα στο βορρά έχοντας 24 συμμετοχές και 1 γκολ.

2 Comments
Leave a Reply
Ακύρωση απάντησης
Leave a Reply



Πρόσφατα άρθρα
- Σπουδαία ανατροπή επί της Τουρκίας για την Εθνική στο φινάλε του Βαλκανικού γυναικών Κ16
- Κινήσεις, για να έχουν απήχηση τα διαρκείας που τέθηκαν σε κυκλοφορία, στην Καλαμάτα BC
- Τζανετάκος, Παπασταθόπουλος έβαλαν… γκολ με τη διεξαγωγή των τελικών στο πανελλήνιο τουρνουά padel (+ pics)
- Ο Καπετανάκης… μένει στον Μιλτιάδη, δεν προχωράει του Κωνσταντινόπουλου, στροφή σε 19άρηδες…
- Λύση από το τοπικό της ΕΠΣ Κορινθίας για τον πάγκο του Πέλοπα Κιάτου
- Επιβεβαίωση για Αγγελή, Τόσκα, στη σειρά Αριστομενόπουλος, Τιμπλαλέξης, πήρε Τσέα, ακολουθούν εκπλήξεις…
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δες ακόμη…
-
5' λεπτά κήρυγμα
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Απέλαση Αταμάν, συγνώμη σε Μπαρτζώκα, ”έγκλημα” ο Γιαννακόπουλος…”!!! (video)
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Τρομερό “Πέντε λεπτά κήρυγμα” σήμερα από τον Σωτήρη...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Ενα… μπορντέλο είμαστε”!!! (video)
Εξ αφορμής όλων όσων διαδραματίστηκαν… πάλι και στον 3ο αγώνα των πλέι οφ στο...
By sportstonoto
Γατονι
16/05/2025 at 20:22
Γεωργουτσο ήρθε ο Άδωνις Καλαμάτα.
..πηγες να τον υποδεχτεις?
sportstonoto
17/05/2025 at 01:44
Ουστ λαμογιο ουστ