fbpx
Ακολουθήστε μας

Καλαμάτα

Απολύσεις προσωπικού (!) ετοιμάζει – λέει ο… Παπασταμάτης – η ΠΑΕ Καλαμάτα!

Απολύσεις προσωπικού (!) ετοιμάζει – λέει ο… Παπασταμάτης – η ΠΑΕ Καλαμάτα!
Απειλεί λέει με... απολύσεις και στη Μαύρη Θύελλα ο Παπασταμάτης...

Την ώρα που ο Γιώργος Πρασσάς δηλώνει, επανειλημμένως πως θα μείνει στη Μαύρη Θύελλα ακόμη και στο τοπικό (μπράβο πρόεδρε), κάποιοι στενοί του υποτίθεται συνεργάτες – τύφλα να έχει ο “αιωνόβιος” μπροστά τους – επί της ουσίας, προαναγγέλουν λέει απολύσεις (!!!) στην μεσσηνιακή ΠΑΕ.

Δείτε λοιπόν τι μας είπε σήμερα ο Κωνσταντίνος Παπασταμάτης, αντιπρόεδρος υποτίθεται των “μελανολεύκων” :

“Μετά  την κίνηση της παύσης των φιλικών μας αγώνων, το επόμενο βήμα μας θα είναι ότι δεν γίνεται καν φέτος (!) πρωτάθλημα. Είναι αποφασισμένοι και οι 22 μεγαλομέτοχοι, θα κάνουμε μία συνέντευξη Τύπου σε 10 μέρες και δυστυχώς θα οδηγηθούμε και σε απολύσεις προσωπικού (αλήθεια τον Πρασσά τον… ρώτησες, κύριε Παπασταμάτη;) Καταλαβαίνω ότι αυτό θα είναι ντόμινο για 18 πόλεις και τόσους εργαζόμενους. Νομίζω όμως ότι θα δοθεί λύση από την κυβέρνηση έτσι (…) και βέβαια θα πάμε πια προς τη νέα Β’ Εθνική, των δύο ομιλων, Βορρά και Νότου φυσικά “, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Παπασταμάτης. Είναι αυτό που καμιά φορά λέμε:” Εσύ καλύτερα είναι να μασάς, παρά να μιλάς… “. Ότι να’ ναι, γενικώς…

 

15 Σχόλια

15 Comments

 1. Avatar

  Γιώργος Θύρα 3

  12/09/2020 at 19:03

  Δηλαδή Κε Παπασταμάτη θα….απολύσετε τον….Αλενατόρε,και θα ακυρώσετε τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών σας???
  Αυτό μας λέτε???
  Η είναι άλλο ένα από τα γνωστά….πυροτεχνήματα των 22…Επαναστατών????
  Κάντε το από αύριο το…πρωί αν θέλετε….Υπάλληλοί σας είναι και…. αυτοί….
  Όλες οι ομάδες και οι 22 έτσι???
  Περιμένουμε……

  • Avatar

   Έλεος ειστε

   12/09/2020 at 20:59

   Ρε ημαρτον ρε,πες και ευχαριστώ που θα σε κρατήσουν στην footballeague,που θες και άνοδο,τελευταιε και καταιδρωμενε Θυελλαρα.Ελεος είστε.

 2. Avatar

  Κωστας

  12/09/2020 at 20:14

  ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΡΕ ΑΝΑΚΑΤΩΣΤΡΑ?

  • Avatar

   Γιώργος Θύρα 3

   12/09/2020 at 21:12

   Φιλαράκι Κώστα δεν θ ασχοληθώ με τον Σχολιασμό σου γιατι σε σέβομαι και στο έχω αποδείξει αυτό!!!
   Θα πρέπει Δυστυχώς να τον έχετε……επαναφέρει στην τάξη μόνο και μόνο για τον λόγο που επικαλέστηκε,δηλαδή και ….απολύσεις κόσμου να….πετύχουμε τον Στόχο????
   Εάν το….επικροτείς αυτό…..μαζί σου!
   θα πρέπει να γνωρίζεις λοιπόν και ο Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής,θεωρείται Υπάλληλος της οποιασδήποτε ΠΑΕ εφ΄όσον είναι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ,και γίνονται οι Νόμιμες κρατήσεις από την Μισθοδοσία του.
   Σου Επισυνάπτω άπόσπασμα από έγγραφο του ΠΣΑΠ

   ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΙΚΑ – ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
   ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ – Νο: 349010

   Όλοι οι ποδοσφαιριστές υπάγονται στην ασφάλιση του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ), αλλά μόνο για τον κλάδο Σύνταξης.
   Για την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη αντί για τον κλάδο υγείας του ΙΚΑ οι ποδοσφαιριστές ασφαλίζονται σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία.
   Οι εισφορές υπολογίζονται αποκλειστικά με βάση τις τακτικές μηνιαίες αποδοχές των ποδοσφαιριστών.
   Σύμφωνα με τη νομοθεσία του ΙΚΑ οι εργοδότες (ΠΑΕ) είναι υπεύθυνοι για την καταβολή όχι μόνο των εισφορών που τους βαρύνουν (εργοδοτικές εισφορές) αλλά και των εισφορών που βαρύνουν τους ποδοσφαιριστές (εργατικές εισφορές).
   Οι εισφορές ΙΚΑ-ΤΕΑΜ ανέρχονται σε ποσοστό 26 % εκ των οποίων το 16,33 % βαρύνει τον εργοδότη (ΠΑΕ), το δε υπόλοιπο 9,67 % βαρύνει τον ασφαλισμένο (ποδοσφαιριστή).
   Ήδη με την υπ’ αριθμό Α21/327/1-06.02.2009 εγκύκλιο του ΙΚΑ, οι επαγγελματίες και αμειβόμενοι αθλητές, υπάγονται στην ασφάλιση των κλάδων ασθενείας του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και ΟΑΕΔ, ΟΕΚ, και ΟΕΕ από 01.09.2008.
   Από 1ης Αυγούστου 2011 σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 48 (αρ. πρωτ. Α20/251/81-22.07.2011) εγκύκλιο του ΙΚΑ, οι εισφορές υπέρ του κλάδου ανεργίας του ΟΑΕΔ αυξάνονται κατά 0,50 % αντίστοιχα, τόσο για τον εργοδότη, όσο και για τον ασφαλισμένο. Έτσι το συνολικό ποσοστό εισφοράς υπέρ του κλάδου ανεργίας του ΟΑΕΔ διαμορφώνεται σε 5 % και επιμερίζεται σε 3,17 % σε βάρος του εργοδότη και σε 1,83 % σε βάρος του ασφαλισμένου.
   Οι εισφορές πλέον ανέρχονται σε ποσοστό 13,95 % για τον αθλητή και σε 23,46 % για τον εργοδότη (ΠΑΕ / ΤΑΠ).

   Παράδειγμα:
   Ποδοσφαιριστής με κατώτατο μισθό 839,25 € πληρώνει για το ΙΚΑ
   839,25 € x 13,95 % = 117,08 €, δηλαδή ο ποδοσφαιριστής παίρνει καθαρά 722,17 €, η δε ΠΑΕ / ΤΑΠ πληρώνει 196,89 € (839,25 € x 23,46 %).

   Από 01-01-2002 δεν χορηγούνται πλέον ένσημα αλλά η ασφάλισή σας γίνεται (ηλεκτρονικά) μέσω των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων τις οποίες συμπληρώνει ο εργοδότης (ΠΑΕ) και υποβάλλει σε τακτές ημερομηνίες στα αρμόδια υποκαταστήματα ή παραρτήματα του ΙΚΑ.

   Κάθε εξάμηνο εκδίδεται από το ΙΚΑ το “Απόσπασμα Ατομικού Λογαριασμού Ασφάλισης” στο οποίο απεικονίζεται, ηλεκτρονικά η κάθε μορφή ασφάλισή σας. Το έντυπο αυτό αποστέλλεται στον εργοδότη ο οποίος είναι υποχρεωμένος να σας το παραδίδει.

   Να διευκρινίζει ο Κύριος Παπασταμάτης τότε,για ποιούς Υπαλλήλους Ομιλεί……
   Και να λέει πχ.οι Υπάλληλοι Γραφείου…..
   Με βάση τα Γραφόμενα εδώ Κρίνουμε Όλοι μας,και Κρινόμαστε Επίσης!!!!
   ΑΥΤΑ ΤΑ….ΟΛΙΓΑ ΠΕΡΙ….ΑΝΑΚΑΤΩΣΤΡΑΣ!!!!

   • Avatar

    Κωστας

    12/09/2020 at 22:21

    Γωργο στην τριτη σειρα των γραφομενων σου, ειναι αυτο που εννοουσα και εγω, και οχι το βαθος του προβληματος που πιθανον ειναι υπαρκτο εαν συνεχιστει αυτη η αβεβαιοτητα! Πρεπει να δοσουν ενα τελος . Οποιο και ειναι αυτο, νομιμο και στοιχειοθετημενο!!

    • Avatar

     Γιώργος Θύρα 3

     13/09/2020 at 07:09

     Φίλε Κώστα Καλημέρα,
     Επανέρχομαι για τελευταία φορά στο συγκεκριμένο θέμα λέγοντάς σου τα εξής:
     Γνωρίζεις πολύ καλά,όπως γνωρίζουμε και όλοι οι υπόλοιποι φίλοι εδώ,ότι σε γενικές γραμμές,με βάση τους νόμους και τις σχετικές προκηρύξεις των πρωταθλημάτων από τις διοργανώτριες Λίγκες,που έχον εγκριθεί από την ΕΠΟ, έχουν…..Άδικο!!!!!
     Τα πάντα είναι ξεκάθαρα από τον Αυγενάκη,από τον ΑΠΡΊΛΙΟ ΤΟΥ 2020 με την Νομοθετική του Ρύθμιση,και δεν έχει να τους πει κάτι παραπάνω…….
     Τώρα μου αναφέρεις ότι απάντησες στην….τοποθέτησή μου που ήταν η εξής….

     Η είναι άλλο ένα από τα γνωστά….πυροτεχνήματα των 22…Επαναστατών????
     Ναι φίλε εμμένω στην άποψή μου,και αν κάποιος φίλος έχει αντίθετη άποψη,…..καλοδεχούμενη προς συζήτηση…..

     1)Πήγαν να βρούν τον Αυγενάκη στο….γραφείο του και να του …. παραδώσουν τις….σφραγίδες,ενώ γνώριζαν ότι αυτός θα ήταν στην βουλή για την ψήφιση του νέου Αθλητικού Νόμου!!!

     Και γιατί δεν πήγαν στην Βουλή,που γνώριζαν ότι ήταν εκεί,να κάνουν και….Ντόρο,κερδίζοντας ίσως και,…. μερικούς…Συμμάχους, από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης???
     Παρέδωσαν τις…σφραγίδες,τώρα τι είναι αυτό??
     Ουσιαστική κίνηση,η κίνηση….εντυπωσιασμού???
     Εάν θεωρούν ότι είναι …ουσιαστική κίνηση,θα έπρεπε σαν Επαγγελματικές Εταιρείες να καταθέσουν τις Μετοχές τους!!!
     Οι Σφραγίδες αφορούν τα ….Ερασιτεχνικά Σωματεία!!!!
     Οπότε περί κινήσεως…..Εντυπωσιασμού…. μιλάμε και… μιλάνε… ΌΛΟΙ!!!!

     2)Μιλάνε-ούν για Σύγκληση Γενικής Συνέλευσης διότι είναι οι πιό….πολλοί……
     Ενώ Γνωρίζουν πολύ καλά ότι την απόφαση την παίρνει με ψηφοφορία το 17αμελές Συμβούλιο της Λίγκας αυτοί εκεί τον …χαβά τους,να περάσουμε αυτό που θέλουμε….εμείς,και δεν μας νοιάζει για…Νόμους,Θεσμικά …όργανα,προκηρύξεις πρωταθλημάτων κλπ.
     Οπότε,άλλη μιά κίνηση….Εντυπωσιασμού σε…χαμένο Παιχνίδι!!!!!

     3)Σταματούν λέει τους….φιλικούς αγώνες…..
     Και τι τον νοιάζει τον…..Αυγενάκη,Εμένα,Εσένα και όλους μας μαζί, αν σταματήσει η οποιαδήποτε ομάδα τα φιλικά παιχνίδια,κερδίζει επί της Ουσίας το κράτος τίποτα απ΄όλα αυτά η χάνει μήπως???
     Δικό τους θέμα είναι……
     Άλλη μία λοιπόν κίνηση…..Εντυπωσιασμού!!!!

     4)Βγαίνει σήμερα ο….δικός σας Κος Παπασταμάτης,και μιλά για …..Απολύσεις Προσωπικού,χωρίς να …διευκρινίζει…τίποτα…παραπάνω!!!!
     Και τον Ερωτώ εγώ,στο προσωπικό σας είναι όλοι,και ο…Προπονητής,και οι….ποδοσφαιριστές,είναι…έμμισθοι υπάλληλοι της ΠΑΕ Καλαμάτα,παίρνουν μισθό,και αποδίδει στο κράτος η ΠΑΕ Ασφαλιστικές Εισφορές,θ΄απολύσετε Κε Παπασταμάτη μου και Αυτούς???
     Εκεί πλέον Φτάσατε εσείς οι….Πλούσιοι???
     Για να πετύχει το….Κεφάλαιο τον Σκοπό του,δεν…. υπολογίζει… ανθρώπινες…. Αξίες??? – Αριστερή Τοποθέτηση όπως βλέπεις φίλε Κώστα-
     Για να μας το κάνετε πιό….Λιανά…..!!!!
     Άλλη μια κίνηση…..Εντυπωσιασμού!!!!

     Και ότι….βγάλουν στην …Πορεία πλέον….
     Αυτές τις Κινήσεις….Εντυπωσιασμού,εγώ φίλε τις ονομάζω…..Πυροτεχνήματα…..
     Και δεν είναι…..Ανακάτεμα,και δεν είμαι Ανακατώστρα….
     Οπότε φίλε μου καλέ Κώστα….Ατυχής,και λίγο….προσβλητικός ο…χαρακτηρισμός σου,αλλά γνωρίζοντάς σε λίγο,και έχοντας άποψη για σένα,τον…..ξεπερνώ…..
     Καλημέρα σε σένα, και στα φιλαράκια μου στην Καλαμάτα….
     Και αν θέλετε , βάλτε τους λίγο…μυαλό εκεί στην ΠΑΕ……

 3. Avatar

  Petrobeis

  12/09/2020 at 21:17

  Ένα από τα μεγάλα λάθη του πρασσα ειναι η παρουσια του παπασταματη στην παε και με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου. Ποιος είναι ο παπασταματης ; ποιος τον έφερε στην ομάδα;ποια η προηγουμενη ιδιότητα του; ποια συμφέροντα εξυπηρετεί; σε τι βοήθησε η παρουσια του στην προηγούμενη σαιζόν;
  Κοστίζει στην ομάδα σαν χαβιάρι Μεσολογγίου.
  Στη θέση του θα μπορούσαν να ήταν πολλοι Μεσσήνιοι πχ Τσικινης που έχουν αμεσότητα με την ομάδα και την πολη!
  Έρχεται τώρα και κουνάει το δάχτυλο στους υπαλλήλους της Παε. Μπορεί να μας υποδείξει έναν; έστω έναν; από τους ποδοσφαιριστες; 12 ειναι στο συνολο! το προσωπικο; από το προπονητικο τιμ; εκεί μάλιστα Ουτε Α εθνική δεν έχει τέτοιο κόστος περιπου 11.000 στοιχίζει το μήνα… Το Καλυτερο να απαλλαγεί η ομάδα από την αφεντομουτσουνάρα του που το παιζει Αφεντικό! Μιλα Σωτήρη μιλά! Αλλά φιλαράκι σου είναι και αυτός!!!

 4. Avatar

  Tempesta nera

  12/09/2020 at 22:04

  Να φύγουν οι παρατρεχάμενοι και οι κιφινες που λυμαίνονται τη ΠΑΕ!Ας ξυπνήσει επιτέλους ο Πρασσας πριν είναι πολύ αργά!

 5. Avatar

  Thyellara_Bermondsey

  12/09/2020 at 22:09

  Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν εννοεί απολύσεις ποδοσφαιριστων απαραίτητα. Αλλιώς οργανώνεται μια ομάδα στη ΣΛ2 αλλιώς δύο κατηγορίες κάτω (που δε θα είναι ΠΑΕ).
  Και προφανώς αρκετοί ποδοσφαιριστές θα μετακινηθούν σε άλλες ομάδες, δε χρειάζεται να το πει ο Παπασταμάτης.

  • Avatar

   Γιώργος Θύρα 3

   13/09/2020 at 07:33

   Φίλε μου καλέ Thyellara_Bermondsey δεν το….ξεκαθαρίζει ο…..ποιητής σας….
   Μιλάει …γενικά και….Αόριστα….
   Στο…Γενικό και Αόριστο του απαντάμε,Εννοεί και…Ποδοσφαιριστές???
   Δεν έχουν…..αντικείμενο τώρα…..
   Δεν έχουν παιχνίδια για το….. Πρωτάθλημα….
   Δεν έχουν παιχνίδια …φιλικών…..Αγώνων…..
   Θα τους….πληρώνει μόνο για…..Προπονήσεις???
   Εάν εννοεί τους Υπαλλήλους της ΠΑΕ,ατυχής και δω τοποθέτηση….
   Να σε ρωτήσω κάτι????
   Δηλαδή….απολύεται και ο Κος Σαρελάκος με τον βοηθό του???
   Ναι αυτό μπορεί να γίνει, γιατί την επικοινωνία μπορεί να την διαχειριστεί ο….Αιωνόβιος που…. λέτε εκεί στην Καλαμάτα!!!!
   Και αν δεν φύγουν οι ποδοσφαιριστές,τις μισθοδοσίες,τις ασφαλιστικές εισφορές,τις διάφορες καθημερινές εργασίες,και επικοινωνίες της ΠΑΕ ποιός θα τις Κάνει???
   Αυτό λέγεται……Κατάντια,και για να μην παρεξηγηθώ από εσάς τους φίλους μου,τι ίδιο θα έλεγα για την ομάδα μου,και θα ήμουν πολύ πιό Σκληρός στις τοποθετήσεις μου απέναντί τους!!
   Να το γνωρίζεις αυτό!!!

   • Avatar

    Thyellara_Bermondsey

    13/09/2020 at 12:03

    Γιώργο το πρώτο πράγμα που πήγε το μυαλό μου στις δηλώσεις αυτές ήταν στο προσωπικό που εργάζεται στην οργάνωση της ομάδας. Και στις ακαδημίες που αν πέφταμε στη Γ εθνική δε χρειάζεται να έχουμε αρκετά τμήματα. Μπορεί να το είπε για λόγους εντυπώσεων περισσότερο. Αν και ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ έλεγε κάτι παρόμοιο για τους ποδοσφαιριστές. (όχι ακριβώς απολύσεις)

 6. Avatar

  Antifa

  12/09/2020 at 23:05

  Από πού κι ως πού μια ομάδα που πριν την διακοπή βρισκόταν με το ένα πόδι στην Γ(δλδ στην τέταρτη κατηγορία),απαιτεί να παίξει δύο κατηγορίες πιο πάνω;Με ποιο σκεπτικό;Δεν γίνεται από εκεί που θα έπαιζες με τον Πάμισο να θέλεις να παίξεις πχ με τον Λεβαδειακό,την Ξάνθη και τον Πανιώνιο.Παράλογη η απαίτηση της ΠΑΕ Καλαμάτα.

  • Avatar

   Καλαματαρα

   13/09/2020 at 00:02

   Α εσύ είσαι από αυτούς που γουστάρουν το πρωτάθλημα των στοιχηματζηδων, χαχαχαχααχχα ε μην σας χαλάσουμε και το πρωτάθλημα καλά κάνεις και έχεις νευρακια

  • Avatar

   Γιωργος _Σπαρτη

   13/09/2020 at 03:56

   Αν καταλαβατε γατακια μου δεν μιλαει μονο για την Καλαματα αλλα και για τις 22 ΠΑΕ …και ειναι ενα μηνυμα προς τον Αυγενακη ..γιατι καθυστερει τις αποφασεις του.Μην προσπαθουμε να δημιουργουμε εντυπωσεις με ενα αρθρο…

   • Avatar

    Γιώργος Θύρα 3

    13/09/2020 at 11:06

    Καλημέρα φίλε Γιωργος _Σπαρτη,
    Μιλάμε για τον Κο Παπασταμάτη που μίλησε….ανοιχτά,και αυτός ο Κος είναι Αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ Καλαμάτα!!!!
    Αυτά που απαντάμε,αφορούν και τις 22 Ομάδες!!!!
    Να….ξεκαθαρίσουν επ΄ακριβώς τι….Εννοούν,όταν μιλάνε για…..απολύσεις…Προσωπικού!!!!
    Θεωρείς ότι είναι……Ηθικό και Έντιμο θέλοντας να κερδίσεις κάτι από το κράτος,να βάζεις θέμα….Απολύσεων εργαζομένων????
    Αν μη τι άλλο είναι….Ντροπή!!!!
    Και επειδή είσαι απο την Λακωνία,να σε ρωτήσω κάτι για την ομάδα της περιοχής σου τον Αστέρα Βλαχιώτη….
    Ο Αστέρας σαν πρωταθλητής στον όμιλό του,γνώριζε σε ποια κατηγορία βάση προκήρυξης της ΕΠΟ θ αγωνιζόταν??
    Δεν μένω αν βάση προκήρυξης,θα έπρεπε να δώσει αγώνες μπαράζ,και από τους 8 ν ανέβουν οι 4.
    ΝΑΙ Γνώριζε ότι ανεβαίνει στην Football League !!!
    Δίκαια???Δικαιώτατα!!!!
    Στην πορεία σκάει το θέμα….αναδιάρθρωσης,και…..αξιώνει πλέον,ν ανέβει ακόμα μιά κατηγορία,χωρίς να…..ιδρώσει κάν!!!
    Δίκαιο???
    Δεν….Νομίζω, εγώ έτσι??
    Εάν έχεις άλλη άποψη,καλοδεχούμενη να την συζητήσουμε,αλλά φέρε μου επιχειρήματα,και απέδειξέ μου με ποιόν νόμο,η με ποιά προκήρυξη πρωταθλήματος,η σε ποιά τέλος πάντων απόφαση στηρίζει το….αίτημά του…..
    Δίκαιο η Άδικο θα το κρίνουμε όλοι μαζί….
    Γιατί σε θεσμικό πλαίσιο,το Διαιτητικό έχει πάρει….Αμετάκλητη απόφαση με 5-0 δηλαδή…ομόφωνα για την μη αναδιάρθρωση στην κατηγορία!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement

More in Καλαμάτα