fbpx
Connect with us

Σπορ

Ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε ανδρών ο Χασανάκος

Ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε ανδρών ο Χασανάκος

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών – Γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε. Παρουσία της νέας ηγεσίας του αθλήματος με Πρόεδρο τον κύριο Θεόδωρο Σιετή και του Υφυπουργού αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη οι Έλληνες Καρατέκα έδειξαν το υψηλό τεχνικό και ανταγωνιστικό επίπεδο που υπάρχει  στο Ολυμπιακό άθλημα του Καράτε με φυσικό επακόλουθο τις τόσες επιτυχίες που μας χαρίζει το εν λόγο άθλημα στις διεθνείς διοργανώσεις.

Ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος συμμετείχε με τον Αναστάσιο Χασανάκο που κατάφερε αν και σε μια νέα και άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των Ανδρών να κατακτήσει το Ασημένιο μετάλλιο επικρατώντας με 9 -0 του πρώτου αντιπάλου και 1 – 0 στον δεύτερο αγώνα του, ενώ στον τελικό βρέθηκε αντιμέτωπος με τον πρωταθλητή Ευρώπης και πέμπτο στον κόσμο Διονύση Ξένο όπου και ηττήθηκε, αποκομίζοντας όμως πολύτιμες εμπειρίες ο Μεσσήνιος Καρατέκα και με την επιτυχία του αυτή  ανανέωσε την παρουσία του στην Εθνική ομάδα της χώρας μας και στην κατηγορία των κάτω των 21 και στην Ανδρών.

Ο 19χρονος  αθλητής του Παμμεσσηνιακού πλέον προετοιμάζεται να συμμετάσχει με την Εθνική μας ομάδα στο ερχόμενο Βαλκανικό πρωτάθλημα και στους προσεχείς Μεσογειακούς αγώνες.

Ο πρόεδρος του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. Αντώνιος Γιουρτούμας  δήλωσε τα εξής: « Είμαστε χαρούμενοι που ένα μέλος του συλλόγου μας καταφέρνει να ανθίζει στο χώρο που αγαπάμε και εργαζόμαστε χρόνια με σκοπό τη βελτίωση του ατόμου και κατ’ επέκταση της κοινωνίας μας. Θέλω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στον αθλητή μας πρωτίστως για την εισαγωγή του στο τμήμα Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής στο Αιγάλεω και να του ευχηθώ καλή φοίτηση και δευτερευόντως για τις επιτυχίες του στο άθλημα του Καράτε και για την τιμή του να φορά το εθνόσημο στο στήθος. Κλείνοντας να συγχαρώ την οικογένεια Χασανάκου που έχουν συμβάλει τα μέγιστα στην ανατροφή του Αναστάση όπως και στους προπονητές του συλλόγου μας, Ιωάννη και Ευάγγελο Ευθυμίου Μπούρα που έχουν μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις τους στον αθλητή μας».

Ο προπονητής Γιάννης Μπούρας δήλωσε τα ακόλουθα, « Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέλαβε ο αθλητής του συλλόγου μας και κατ΄ επέκταση  για το μετάλλιο που κέρδισε μετά από σκληρές μάχες. Το σημαντικότερο στοιχείο είναι ότι ο Αναστάσης λόγω της φοίτησης του είχε μειωμένο χρόνο προπονήσεων όμως το υπόβαθρο του μέσα από χρόνια σκληρών προπονήσεων φέρνει αποτελέσματα. Θέλω να τον συγχαρώ και δημόσια που δικαιώνει τις προσπάθειες όλων μας για τη δουλειά χρόνων και να του ευχηθώ να είναι υγιής και ευτυχισμένος στη ζωή του και  να έχει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Επίσης θέλω να δώσω τα εύσημα στην οικογένεια του Αναστάση για την καθοριστική συμβολή τους στο μεγάλωμα του παιδιού τους που το περιβάλλουν με αγάπη και στοργή. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω και τον σύλλογο Οδυσσέα που εδρεύει στην Πετρούπολη της Αττικής που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τον αθλητή μας και τον έκανε να αισθάνεται οικεία στο διάστημα που θα κάνει τις προπονήσεις του εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησης του στην Αθήνα».

Ο πρωταθλητής του Παμμεσσηνιακού Αναστάσης Χασανάκος τόνισε με αφορμή την κατάκτηση του μεταλλίου του, « Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω με μετάλλιο και στην νέα κατηγορία που έλαβα μέρος, παρά το μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας που διαθέτει.  Αποδείχθηκε  πως η δουλειά που κάνουμε τόσα χρόνια με τους προπονητές μου μόνο τυχαία δεν είναι και κατάφερε να μας δικαιώσει. Πλέον ο στόχος μου είναι να εκπροσωπήσω τη χώρα μου σε διεθνείς αγώνες και να φτάσω στην κορυφή της κατηγορίας μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, τους γονείς μου, τους συναθλητές μου και όλους όσους πιστεύουν σε μένα και εύχομαι να φέρω ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Σπορ