fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

Αστέρας Βλαχιώτη: “Αστεία η ένσταση, δεν δηλώσαμε γιατρό σε Φ.Α. με Καλαμάτα! Ο ΚΑΠ εξαιρεί και την Γ’ Εθνική…”

Αστέρας Βλαχιώτη: “Αστεία η ένσταση, δεν δηλώσαμε γιατρό σε Φ.Α. με Καλαμάτα! Ο ΚΑΠ εξαιρεί και την Γ’ Εθνική…”
O Βασίλης Σπάθας
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Ως μία αστεία και παντελώς αστήριχτη υπόθεση, η οποία προήρθε από την απειρία των διοικούντων της Καλαμάτας, θεωρούν την ένσταση της Μαύρης Θύελλαςτην οποία βέβαια αποκάλυψε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης το Sportstonoto.gr και έκανε αίσθηση σε όλη την Ελλάδα  – στον Αστέρα Βλαχιώτη:

“Πρόκειται περί μίας αστείας πραγματικά υπόθεσης που, απ’ όπου και να την πιάσεις, δεν βασίζεται, δεν στέκεται νομικά, αλλά και ουσιαστικά από πουθενά”, δηλώνει στο Sportstonoto.gr ο τεχνικός διευθυντής των “Λακώνων”, Βασίλης Σπάθας και συμπληρώνει τα εξής:

“Καταρχάς εμείς δεν έχουμε δηλώσει στον Φ.Α.  και στον πάγκο μας κανένα δικό μας γιατρό, παρά μόνο αυτός που νόμιμα και τυπικά ήταν ο γιατρός του αγώνα. Οπότε εξ αρχής δεν τίθεται, όπως σας είπα και πριν, κανένα θέμα περί.. έντασης της ομάδας της Καλαμάτας εναντίον μας. Και απορούμε πως και την έκανε. Ίσως από απειρία. Επίσης, ο ΚΑΠ το λέει ξεκάθαρα, πως η διάταξη αυτή αναφέρεται σε επαγγελματικές ομάδες, δηλαδή Α’ και Β’ Εθνικής κατηγορίας και αφορά βέβαια και το Κύπελλο Ελλάδας. Για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την Γ’ Εθνική κατηγορία, η οποία φυσικά επίσης είναι ερασιτεχνική, όπως και για τα τοπικά δηλαδή, υπάρχει σαφής – σαφέστατη εξαίρεση από τον ΚΑΠ”.

“Βρε παιδιά, τόσο χρόνια είμαστε στα γήπεδα, ξέρουμε πια πολύ καλά τι λέμε, τι  κάνουμε και το κυριότερο τι λένε οι κανονισμοί του ποδοσφαίρου στην χώρα μας”, μας είπε κλείνοντας  ο Βασίλης Σπάθας, όπου θα μας στείλει και θα δημοσιεύσουμε στη συνέχεια και το Φ.Α., το οποίο πιστοποιεί – όπως μας διαβεβαίωσε – του λόγου του, το αληθές,

loading...
2 Comments

2 Comments

 1. Γιάννης Πιττακέας

  23/01/2019 at 00:23

  Καλό θα ήταν να παραθέσετε το επίμαχο άρθρο. το κάνω εγώ για λόγους πληρότητας πριν σχολιάσω:
  “σε όλους τους αγώνες, όλων των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών, πανελληνίων και τοπικών, πρωταθλημάτων, των πρωταθλημάτων υποδομής και προεπιλογής εθνικών ομάδων (Παίδων και Νέων), είναι υποχρεωτική, με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας, η παρουσία ιατρού αγώνα (που, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και στο κύπελλο, θα είναι άλλος από τους ιατρούς των ομάδων). Σε αντίθετη περίπτωση, ο αγώνας δεν διεξάγεται με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας, η οποία χάνει τον αγώνα με τέρματα 0-3 και της επιβάλλεται χρηματική ποινή από επτά χιλιάδες (7.000) ευρώ έως σαράντα χιλιάδες (40.000) ευρώ, εάν είναι επαγγελματική ομάδα, χίλια (1000) ευρώ για τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και τριακόσια (300) ευρώ για τις ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων και των πρωταθλημάτων προεπιλογής. Εάν διεξαχθεί ο αγώνας, πέραν των ανωτέρω ποινών για την γηπεδούχο ομάδα που ισχύουν, ο διαιτητής παραπέμπεται για πειθαρχικό έλεγχο”.

  Σε άλλο site λοιπόν, διάβασα πως… ο νόμος δεν είναι ξεκάθαρος και αν και λέει “τουλάχιστον στα επαγγελματικά πρωταθλήματα” στις ποινές “αναφέρει και τη Γ΄ Εθνική”, άρα μπορεί να έχει βάση η ένσταση… Και εδώ διαβάζουμε και την θέση του Αστέρα.

  Η άποψή μου διαβάζοντας το πιο πάνω άρθρο του κανονισμού, είναι πως είναι ξεκάθαρο πως ο αγώνας σωστά έγινε, γιατί:
  Α) Υπήρχε γιατρός, ακόμη κι αν αυτός ήταν του Αστέρα, καθώς ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και το κύπελλο πρέπει να είναι διαφορετικός. Το ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σημαίνει πως αν “γουστάρουν” και στο ερασιτεχνικό έχουν κι εκεί διαφορετικό, αλλιώς δεν υπάρχει πρόβλημα.
  Όποιος δεν γνωρίζει τη λέξη ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να αγοράσει λεξικό του Μπαμπινιώτη.
  Β) Προφανώς και αναφέρονται και ομάδες Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και τοπικών στις ποινές γιατί μιλάμε για την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ παρουσία γιατρού…

  Η Μαύρη Θύελλα δεν μικραίνει στα μάτια μας, η διοίκησή της και οι παρατρεχάμενοι όμως…

  “τουλάχιστον < αρχαία ελληνική τοὐλάχιστον < τὸ ἐλάχιστον"

  • John Doe

   23/01/2019 at 08:30

   Και που είναι το πρόβλημα, απλός και ξεκάθαρος κανονισμός… Δεν έχουν νομικούς; Τσάμπα κόντρες με ομάδες δημιουργούν…

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
ΛΥΔΙΑ ΕΞΗΝΤΑΒΕΛΩΝΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΟΥΝΗ
ΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΚΑΡΟΛΕΜΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Γ΄ Εθνική