fbpx
Connect with us

Super league 2

Δικαίωση για Ρόδο – Δεκτή η ένσταση με Ζάκυνθο, δεν είχε κάνει η Καλαμάτα…

Δικαίωση για Ρόδο – Δεκτή η ένσταση με Ζάκυνθο, δεν είχε κάνει η Καλαμάτα…

 

Έκτακτο: Δεκτή έκανε ο αθλητικός δικαστής της Super League 2 την ένσταση της Ρόδου για τον αγώνα της 6ης Μαρτίου με τη Ζάκυνθο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου!!!

Η αναμέτρηση, η οποία είχε λήξει με νίκη της ομάδας των Ιονίων (5-0), κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της Ρόδου, ενώ από τη Ζάκυνθο αφαιρούνται και επιπλέον τρεις βαθμοί.

Η ένσταση αφορούσε τη χρησιμοποίηση λιγότερων Ελλήνων ποδοσφαιριστών από τον αριθμό που προβλέπεται στην προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως  η Μαύρη Θύελλα, για τον ίδιο περίπου λόγο  αποφάσισε να μην  κάνει ένσταση, καθώς θέλει οι αγώνες να κρίνονται μέσα  στα γήπεδα και  όχι στα χαρτιά,  παρά το άδικο 1-1 που έφερε αυτή στη Ζάκυνθο!!!

Αναλυτικά η απόφαση:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• ΔΕΧΕΤΑΙ την ένσταση της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ ως ουσία βάσιμη. ΤΙΜΩΡΕΙ την ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ με τις πειθαρχικές ποινές α) απώλεια του αγώνα που διεξήχθη στις 6.3.22 για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Betsson Super League, μεταξύ αυτής και της ενισταμένης ΠΑΕ Ρόδος με τέρματα 0-3. Β) με αφαίρεση 3 βαθμών από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 και γ) χρηματικό πρόστιμο 8.000€

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β ευθύνεται για τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β τις πειθαρχικές ποινές α) Χρηματικό πρόστιμο 5000€, β) Χρηματικό πρόστιμο 1000€ και γ) 1000€. ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ συνολική χρηματική ποινή 6000€ (αγώνας 16.2.2022 με ΠΑΕ Πανσερραϊκός).

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ και τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΙΡΙΜΠΗ από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση (αγώνας 27.2.22 με ΟΦ Ιεράπετρας).

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας 13.3.22 με ΠΑΕ Επισκοπή).

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ και ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΝΤΑΣ τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ χρηματική ποινή 5000€. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΝΤΑ την πειθαρχική ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια επί δυο αγωνιστικές ημέρες (αγώνας 13.3.22 με ΠΑΕ Εργοτέλης).

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ και ο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον διωκόμενο ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΚΟΡΩΝΙΟ χρηματική ποινή 2500€ για κάθε παράβαση και συνολικά 3.750€, κατά συγχώνευση ποινών, της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ καθισταμένης εις ολόκληρο και αλληλέγγυα υπεύθυνης για την πληρωμή της ανωτέρω χρηματικής ποινής. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ την ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ χρηματική ποινή 100€ (αγώνας 13.3.22 με ΠΑΕ Κηφισιά).

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας 12.3.22 με ΠΑΕ Ζάκυνθος).

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις και των άρθρων του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟ ΝΕΩΝ τη χρηματική ποινή 2.000€ (αγώνας 12.3.22 με ΠΑΕ Καλαμάτα Νέων).

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας 13.3.22 με ΠΑΕ Καλλιθέα).

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ την χρηματική ποινή 10.050€ (αγώνας 16.3.22 με ΠΑΕ ΑΕΚ Β).

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας 9.3.22 με ΠΑΕ Ρόδος).

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΝΕΩΝ για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας 5.3.22 με ΠΑΕ Βέροια ΝΠΣ Νέων).

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας 9.3.22 με ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας)

loading...
5 Comments

5 Comments

 1. G volos

  15/04/2022 at 19:16

  ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΕΑΝ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΗΤΑΝΕ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.

 2. Είναι πασιφανές ότι η διοίκηση δεν ήθελε να ανέβουμε κατηγορια.Ειναι πολλά που μαζεύτηκαν για να μιλάμε για συμπτώσεις.Αυτο που δε ξέρω είναι την άποψη του Πρασσά.Αν πίστευε ότι δεν είμαστε έτοιμοι για άνοδο έχει καλώς.Κατανοητο.Αν όμως υπάρχουν δύο τάσεις εντός ομαδος(έτσι μου φαίνεται) τότε υπάρχει σοβαρό θέμα και πρέπει αυτό το καλοκαίρι να γίνουν ξεκαθάρισμα τα λογαριασμών.Ευχαι και ελπίζω ο Πρασσάς να την βρει την ακρη

  • sportstonoto

   15/04/2022 at 20:33

   Με Καλαμάτα η Ζάκυνθος είχε πάνω από 7 Έλληνες

 3. gio5

  15/04/2022 at 20:14

  Φίλε G volos..άκου πόσο χρήσιμοι είναι..+2 με Ζάκυνθο ..+4 με Λειβαδιά ..-2 ο Λεβαδειακός ..και η βαθμολογία θα ήταν σήμερα 58 Καλαμάτα 58 Λεβαδειακός 55 καλλιθεα..άρα θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμοι.

 4. G volos

  16/04/2022 at 09:36

  ΦΙΛΕ gio5 ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΥΟ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ .. ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ CAS ,,, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝΕ ΜΗ ΗΘΙΚΟ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΕΙΑΣ,Ο ΝΟΜΟΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝΕ ΣΑΦΗΣ !!!!!! ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 10% ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ΣΤΟ CAS ,ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ) ΘΑ ΠΡΩΧΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ …..

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2