
Καυτό ζήτημα παραμένει αν καταφέρει φέτος και ανέβει η Μαύρη Θύλλα στη SL, που θα αγωνίζεται. Διότι με τους ρυθμούς των Περιφερειακών και τοπικών αρχόντων στον προγραμματισμό ενεργειών βελτίωσης των υποδομών που χρησιμοποιεί για τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Μαύρη Θύελλα, ώστε να πληρούν τις προϋποθέσεις της πιο πάνω κατηγορίας, στην «μελανόλευκη» Π.Α.Ε. και όχι μόνο δεν κρατούν καν… καλάθι.
Έτσι λοιπόν αρχίζουμε και ψάχνουμε υποψήφιες έδρες να φιλοξενήσουν την Καλαμάτα με πρώτη… στάση την Τρίπολη και το «Θοδ. Κολοκοτρώνης».
Τι λένε όμως στον Αστέρα για ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Άμεση ήταν η απάντηση και μάλιστα συγκεκριμένη των αδερφών Μποροβήλου σε σχετική ερώτηση του sportstonoto.gr που τους… συνάντησε, πού αλλού, στη… Μέκκα των συναναστροφών το Κολωνάκι και έθεσε το ζήτημα αν θα δοθεί στην Καλαμάτα το γήπεδο να παίξει τα παιχνίδια της στην SL, αν με το καλό καταφέρει και πετύχει την άνοδο.
«Από τη μεριά μας υπάρχει θέμα, καθώς η παραχώρηση θα αφορά ένα εύλογο μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να δοθεί οριστική λύση. Αυτή δε θα μπορεί να είναι το Θοδ. Κολοκοτρώνης γιατί εμείς εκτός του Αστέρα έχουμε πλέον και τον Αστέρα Β΄, οπότε τα περιθώρια να μπει και τρίτη ομάδα στο γηπεδικό πρόγραμμα είναι πολύ περιορισμένα. Αλλά για λίγα παιχνίδια θα μπορούμε να το δώσουμε…» επισήμανε χαρακτηριστικά – ευγενής πάντα απέναντί μας, να σημειωθεί αυτό – ο Δημήτρης Μποροβήλος αντιπρόεδρος του Αστέρα.



Ποδόσφαιρο
Η Δ’ Εθνική επιστρέφει…

5' λεπτά κήρυγμα
Γεωργούντζος: “Ο Λαμέλα θύμισε Παμλίδη”! (video)

Super league 2
LIVE | Πανιώνιος-Καλαμάτα, 18η αγωνιστική SL2 (14:45)

Πρόσφατα άρθρα
- Για τον Μ.Γ.Σ. και τη Μεσσηνία στην τελικά οι νεάνιδες και άνευ αλαζονείας…
- Τα γκολ μπήκαν στην κερκίδα στο Ευβοϊκό ντέρμπι… (+ pics)
- Η Δ’ Εθνική επιστρέφει…
- Ικανοποίηση στην Επισκοπή για Στουρνάρα μεγάλη «μάχη» για τον τίτλο
- Παρασκευή η συνάντηση των αγροτών με την Κυβέρνηση, πρωτοστατεί η Καλαμάτα… (+videos)
- “Επίθεση” Ζωής Κωνσταντοπούλου σε Άρη Πορτοσάλτε… (video)
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δες ακόμη…
-
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 2 ημέρες agoΠαναγιώτης Μπιλίρης: “Πέσαμε στα μαλακά, πάμε τώρα στην Πειθαρχική της Super League 2…” (+video)
Την ικανοποίηση του για την “χλιαρή” ποινή των 20.000 ευρώ πρόστιμο που επέβαλε η...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 4 ημέρες agoΓεωργούντζος: Πολύ αυστηρό πέναλτι σε Παναθηναϊκό, εκπλήξεις σήμερα στην “Ώρα του Σωτήρη”!
Ο Σωτήρης Γεωργούντζος στο πεντάλεπτο κήρυγμά του αναλύει την 22η αγωνιστική της Super League...
By sportstonoto