fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

Δόξα Δράμας: Χριστούγεννα στην αβεβαιότητα για τους «Μαυραετούς»

Δόξα Δράμας: Χριστούγεννα στην αβεβαιότητα για τους «Μαυραετούς»

Η προ ημερών ανακοίνωση της διοίκησης Στράντζαλη, μετά τη μη παρουσία υποψηφιοτήτων και συμμετοχής στις επερχόμενες εκλογές του ΓΣ Δόξα, επισημοποίησε πλέον το οριστικό τέλος της παρουσίας της στο δραμινό σύλλογο.
Μια ανακοίνωση που όπως και οι προηγούμενες είχε αρνητική απήχηση καθώς σημεία από αυτά που αναφέρονταν απείχαν από αυτά που μαθαίνει ο κόσμος της ομάδας.

Πέρα από την αγωνιστική παρουσία του Τάσου Στράντζαλη την εποχή που φόρεσε τη φανέλα του “μαυραετού” και την παρουσία του στην κρίσιμη γενική συνέλευση του καλοκαιριού όπου ζήτησε να πάρει τη διοίκηση της ΠΑΕ και να τη βγάλει από το αδιέξοδο στο οποίο ήταν, η εικόνα της διοίκησης του έχει τσαλακωθεί σε βαθμό που ο ίδιος πήρε την απόφαση της αποχώρησης.

Φεύγοντας αφήνει τεράστια προβλήματα, αγωνιστικά και διοικητικά καθώς η αποτυχία σε όλα τα επίπεδα είναι δεδομένη.

Είναι καταγεγραμμένη η αγωνιστική πτώση της ομάδας μέσα σε λίγου μήνες. Η νέα διοίκηση που θα εκλεγεί στις 29 του μήνα πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου για να δώσει λύσεις στα πολλά και μεγάλα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Αγωνιστικά η ομάδα είναι στο χείλος του γκρεμού και του υποβιβασμού στο τοπικό της Δράμας, όπου την έχει φέρει το αφήγημα περί “δραμινών παιδιών” και η διαχείριση του. Επιλογές και τρόπος λειτουργίας της ομάδας που απογοήτευσαν τους πάντες αφού η ομάδα κάθε εβδομάδα μικραίνει αγωνιστικά και πλέον παρουσιάζει εικόνα κομπάρσου που παλεύει για την επιβίωση του και η οποία σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει σε ένα σύλλογο του επιπέδου και της ιστορίας των “μαυραετών”.

Μια τεράστια αποτυχία για μια διοίκηση που στα χέρια της έσκασε ένας εξωαγωνιστικός υποβιβασμός και στη συνέχεια μια καθοδική πορεία που δεν πάει άλλο και πρέπει να σταματήσει…

Διοικητικά όλα αυτά που συμβαίνουν, λέγονται και ακούγονται τον τελευταίο καιρό είναι μια μεγάλη “μουτζούρα” για την εικόνα και την ιστορία του συλλόγου.

Πρώτο αποτέλεσμα ήταν η απαξίωση της διοίκησης Στράντζαλη στον κόσμο της ομάδας. Είναι λογικό επακόλουθο όταν η μάδα κατρακυλά και ακούγονται βολές για οικονομικά θέματα που κάποιοι τα ονομάζουν σκάνδαλα πρώτης γραμμής.

Στο διάστημα μετά την παραίτηση του προέδρου της ερασιτεχνικής Δημήτρη Δεβρίκη και συνεργατών του, ο οποίος είναι γνωστό ότι αντιτάχθηκε στον τρόπο λειτουργίας της διοίκησης Στράντζαλη, τα όσα μεσολάβησαν, αρχικά με τη λίστα των μελών του συλλόγου όπου διαγράφηκαν μέλη που δεν δεν είχαν δικαίωμα ψήφου, η τελική αξιολόγηση της κατάστασης έδειξε ότι πλέον δεν υπήρχε εισοδισμός στα μέλη του συλλόγου και καμιά τύχη στην εκλογική διαδικασία.

Μοιραία όλο αυτό οδήγησε στην αποχώρηση και στην ανακοίνωση που ήταν το κύκνειο άσμα για το τέλος μιας διοίκησης που πρέπει να εξηγήσει πολλά ερωτήματα που υπάρχουν και συζητιούνται από τον κόσμο της ομάδας.

Πρέπει να απαντηθεί το γιατί τόσο καιρό μετά τον υποβιβασμό στην ερασιτεχνική κατηγορία δεν έγινε εκκαθάριση στην ΠΑΕ Δόξα -να γίνει γνωστό το ύψος του χρέους- και το ταμείο της χρησιμοποιούνταν για τις οικονομικές κινήσεις της ερασιτεχνικής ομάδας.

Που πήγαν τα χρήματα που μπήκαν από τις χορηγίες, τι έγινε ο εξοπλισμός της ΠΑΕ στο γυμναστήριο του Νικοτσάρα;

Το “δεν χρωστάμε” των ανακοινώσεων έρχεται να το ανατρέψει η αποχώρηση απλήρωτων υπαλλήλων, η άρνηση εστιατορίων όπου τρώνε οι παίκτες να δώσουν άλλα γεύματα, η φήμη που κυκλοφορεί για απλήρωτους παίκτες που ζητούν να μάθουν το πότε θα πληρωθούν, συν την εκδοχή ότι έγινε προσπάθεια να μείνουν κάποιοι παίκτες ελεύθεροι που αν γινόταν θα άφηνε ακόμη πιο αποδυναμωμένη την ομάδα.

Όλα αυτά δεν θα τα δεχθούμε σαν δεδομένα καθώς δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση και υπολείπεται η σχετική διαδικασία της επίσημης έρευνας και του καταλογισμού των όποιων ευθυνών.

Είναι όμως ερωτήματα που υπάρχουν και ζημιώνουν σοβαρά προς τα έξω την εικόνα της ομάδας.

Σε μερικές μέρες και μετά την τυπική διαδικασία των εκλογών τα ηνία του συλλόγου θα πάρει το σχήμα που θα έχει νέο πρόεδρο τον Δημήτρη Περσίδη και μέλη στο συμβούλιο πρόσωπα για τα οποία δεν υπάρχει αμφισβήτηση για την προσφορά και την αγάπη τους στην ομάδα όσο και στελέχη του ποδοσφαίρου της Δράμας με έντονη παραγοντική παρουσία και γνώση του χώρου.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι το έργο τους είναι δύσκολο γιατί ο σύλλογος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση τόσο αγωνιστικά όσο διοικητικά και οικονομικά. Πρέπει να ενισχυθεί άμεσα η ομάδα με έμψυχο υλικό και να καλυφθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις που υπάρχουν.

Ο πρώτος στόχος είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Να αποφύγει τον υποβιβασμό και την απόλυτη απαξίωση και από εκεί και πέρα η αναδιοργάνωση της σε όλα τα επίπεδα.

Όμως πρέπει να τα καταφέρουν γιατί πρέπει η Δόξα να μείνει ΟΡΘΙΑ !!!

sportdrama

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Γ΄ Εθνική