
Ακόμα ένα ισόπαλο 0-0 για τον Παμβουπρασιακό, αυτή τη φορά στην έδρα του, απέναντι στον Παναγρινιακό.
Ένα αποτέλεσμα, συνέχεια των εμφανίσεων με Αμβρακικό και Παναιγιάλειο, όπου η ομάδα αντιμετώπισε προβλήματα στο επιθετικό τρίτο, στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Μια νέα απώλεια βαθμών μετά από εκείνη της πρώτης αγωνιστικής στο Λουτρό, η οποία αναμφίβολα πλέον αρχίζει και προβληματίζει τους.
Ο Παμβουπρασιακός, δείχνει ξεκάθαρα να αντιμετωπίσει δημιουργικό πρόβλημα, έχοντας σκοράρει στα τέσσερα πρώτα ματς δυο φορές. Παρά το γεγονός ότι έδειξε διάθεση να μπει επιθετικά, είναι γεγονός ότι δημιούργησε κάποια ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα στο πρώτο μέρος, όσο η ώρα περνούσε, τα πράγματα γίνονταν ολοένα και πιο δύσκολα. Και ειδικά από τη στιγμή την οποία ο Παναγρινιακός αποφάσισε να παίξει αποκλειστικά για το μηδέν παθητικό, εκεί ουσιαστικά δυσκόλεψε το παιχνίδι για τους Ταύρους πάρα πολύ. Η ομάδα της Βάρδας,
Ο Παμβουπρασιακός δεν είχε την ταχύτητα, τους αυτοματισμούς, έδινε την αίσθηση ότι δεν έψαχνε να βάλει στο παιχνίδι τον σέντερ φορ του, τον Πυρρή, ο οποίος ήταν ανενεργός στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Μια ανάπτυξη η οποία αναλώθηκε σε πολλές ατομικές προσπάθειες, χωρίς καθαρό μυαλό, οι οποίες και βέβαια έμεναν ημιτελείς, καθώς η αντίπαλη ομάδα είχε φροντίσει να προσέχει πάρα πολύ καλά τα ατού των Ταύρων, ιδιαίτερα τον Μπίσα και τον Λαθύρη, οι οποίοι και ήταν συνεχώς περιτριγυρισμένοι από αντιπάλους, με αποτέλεσμα να καταφεύγουν είτε σε πάσες προς τα πίσω, είτε σε βεβιασμένες και λανθασμένες επιλογές.
Κλειστεί διάδρομοι στην επανάληψη
Το πρόβλημα έγινε πιο εμφανές στο δεύτερο μέρος, οπότε και ο Πανγρινιακός μαζεύτηκε μπροστά από την εστία του, έκλεισε όλους τους διαδρόμους και δεν απειλήθηκε. Ο Παμβουπρασιακός, ο οποίος δεν επιδιώκει το άμεσο παιχνίδι, έχει την φιλοσοφία να γυρίσει η ομάδα τη μπάλα και να βγει με καλές προϋποθέσεις, δεν είχε την ταχύτητα και τους αυτοματισμούς ώστε να μετακινήσει το… λεωφορείο που είχε παρκάρει μπροστά από την αντίπαλη εστία. Ο Πανγρινιακός από την άλλη πλευρά, έδειξε μια καλή και μεθοδική ομάδα στο αμυντικό κομμάτι, ακίνδυνη όμως επιθετικά, έστω και αν είχε τις ευκαιρίες να χτυπήσει, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησε. Μοιραία το παιχνίδι θα κρινόταν στο γκολ, εκεί όπου και κάποιες από τις λίγες καλές στιγμές, θα έκριναν την αναμέτρηση. Αυτές οι καλές στιγμές δεν απέφεραν το γκολ, με αποτέλεσμα να μην «ξεκλειδώσει» το παιχνίδι και να μείνουμε σε αυτό το τελικό 0-0.
Το ματς καρέ-καρέ
7′: Γύρισμα του Μπίσα, από καλή θέση ο Βασιλόπουλος το σουτ, άουτ.
10΄: Σέντρα του Βασιλόπουλου, γυριστό του Λαθύρη άουτ.
28′: Πρέσινγκ του Παναγρινιακού ψηλά και κλέψιμο, η μπάλα άλλαξε γρήγορα πόδια και πλευρά, Μήλιος, Κούσης, στην αδύναμη πλευρά στον αμαρκάριστο Τσοπανά αμαρκάριστο, σουτ ψηλά άουτ.
37′: Κοντινή κεφαλιά του Καντάνη από κόρνερ, απέκρουσε ο Τσεκούρας.
45′: Σουτ του Μπίσα, μπλόκαρε ο Μπαλάφας.
52′: Σουτ του Μπίσα έξω από την περιοχή, λίγο άουτ.
57′: Φάουλ γέμισμα του Μπίσα, από κοντά το πλασέ ο Νικολακόπουλος, πάνω στον τερματοφύλακα.
82′: Στον χώρο έφυγε ο Καφεντζής, στην πλάτη της άμυνας, έκανε το πλασέ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας, νέο πλασέ του Λαθύρη στα σώματα.
83′: Κόρνερ του Δ.Χ. Πλαστουργού, κεφαλιά του Δ.Β. Πλαστουργού λίγο άουτ.
ΠΑΟΒ: Τσεκούρας, Λιόσης, Καφεντζής, Νικολακόπουλος, Παπασπηλιόπουλος, Τσιρίκος (49′ Φερεκίδης), Διονυσόπουλος, Βασιλόπουλος (49′ Δ.Χ. Πλαστουργός) Πυρρής, Μπίσα (80′ Δ.Β. Πλαστουργός), Λαθύρης.
Παναγρινιακός: Μπαλάφας, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Π. Παναγιωτόπουλος, Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Τσοπανάς (70′ Παναγιωτόπουλος), Φραγκούλης, Κούσης (85΄Αντωνόπουλος), Μήλιος (72′ Πατίλας), Αλ Ομπισά (70′ Ντούλιας).
ilia.news



Πρόσφατα άρθρα
- Δήμος Καλαμάτας: Τιμά τον Γιάννη Ζαλαχώρη το Σάββατο στο Αρφαρά Μεσσηνίας (+pics)
- BEST TV: Το κανάλι – φωνή της Μεσσηνίας… και όχι μόνο(video)
- Καλαμάτα: Η πρωτεύουσα του πράσινου στην Ελλάδα (video)
- Καλαμάτα: Τεράστιο πρόβλημα για τους φοιτητές οι άθλιες συνθήκες στις εστίες και τα πανάκριβα ενοίκια (video)
- To «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» σήμερα βρίσκεται στην Καλαμάτα! (video)
- Νίκησαν Πανθουριακός, Εράνη στο Κύπελλο Μεσσηνίας
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων
RSS Error: WP HTTP Error: Η διεύθυνση URL δεν είναι έγκυρη.

Δες ακόμη…
-
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 1 ημέρα agoΓιώργος Πρασσάς: “Θέλω Ευρώπη τη Μαύρη Θύελλα, φίλος μου ο Πρίτσας, τελικός με Κηφισιά, η σχέση μου με Άρη/Καρυπίδη και Ολυμπιακό…” (+video)
Ειλικρινής, αφοπλιστικός, τίμιος, δεν κρύφτηκε Γιώργος Πρασσάς, κέρδισε όλη την Ελλάδα χθες το βράδυ...
By sportstonoto -
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 1 εβδομάδα ago“ΒΟΜΒΕΣ” Πρίτσα στην “Ώρα του Σωτήρη”: “Θέλουμε VAR (!) στην Καλαμάτα / Η Κηφισιά στη Super League” (+video)
Φοβερή συνέντευξη Χρήστου Πρίτσα την Δευτέρα το βράδυ στην "Ώρα του Σωτήρη"!!!
By sportstonoto