
Ένα εξαιρετικό νεαρό και μάλιστα Μεσσήνιο ποδοσφαιριστή, που άφησε ελεύθερο η Μαύρη Θύελλα πήρε ο Πάμισος.
Αναφερόμαστε στον Δήμο Νινιό, που είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως πλάγιος αμυντικός και μέσος, ενώ έχει θητεία και σε Μεσσηνιακό, Ζάκυνθο και άλλες ομάδες σε επίπεδο Β’ και Γ’ Εθνικής.
Αύριο Κυριακή φτάνει στο ¨Νησί” και ο νέος υποψήφιος επενδυτής των “πρασίνων” Βασίλης Σιδηρόπουλος, προκειμένου να ολοκληρωθεί το “ντιλ” και να ακολουθήσουν βέβαια στη συνέχεια μεγάλες μεταγραφικές “μπόμπες”.

1 Comment
Leave a Reply
Ακύρωση απάντησης

Super League 2
Ιδού ξανά τα χάλια μας…
Πρόσφατα άρθρα
- Ανυπομονεί για επανέναρξη Γ’ Εθνικής και η πανέμορφη Αλεξία! (pics+vid)
- ΑΟ Χανιά: “Οι εξυγιαντές έχουν ήδη δώσει το χρίσμα στον Ιωνικό…”
- Eπισκοπή: Καλό το φαγοπότι σας, αλλά για την…. αναδιάρθρωση είπες τίποτα στον Αυγενάκη, φίλε μας Νικολιδάκη;
- Ιδού ξανά τα χάλια μας…
- Δεν υπάρχει σωτηρία: Φοβερή δήλωση… Γκαρσία – Νομίζει πως είναι ακόμη σε Κ19: “Κοιτάζω το μέλλον του ΠΑΟΚ”! (video)
- Super League : Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Αστέρα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Δες ακόμη…
-
Βίντεο
/ 1 ημέρα agoΦοβερό: Ο Γεωργούντζος προβλέπει και την κλήρωση με την Άρσενάλ! (video)
Την προηγούμενη ημέρα ο Σωτήρης Γεωργούντζος είχε προβλέψει την ήττα του Ολυμπιακού με σκορ...
By sportstonoto -
Football League
/ 1 εβδομάδα agoΜιχάλης Χατζηνικήτας: “Αν δεν το ξεκαθαρίσει μέχρι τις 28/3 ο Αυγενάκης, δεν κατεβαίνει η Football League” (pics+HXHTIKO)
Πραγματικός καταπέλτης ο Μιχάλης Χατζηνικήτας, έσπασε σήμερα (Σάββατο) στο Sportstonoto Radio την σιωπή του,...
-
Lifestyle
/ 2 εβδομάδες agoΤο “χώσιμο” του Σωτήρη Γεωργούντζου στο Νίκο Μουτσινά και στο The 2Night Show (video)
Την δική του θέση στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε το...
By sportstonoto -
Lifestyle
/ 3 εβδομάδες agoΤρομερή επίθεση Γεωργούντζου σε Μουτσινά: “Ασκείς μπούλινγκ, είσαι ρε τσάμπα μάγκας”! (+video)
Best tv 07/02/2021: Τρομερή “επίθεση” πριν από λίγο από την τηλεόραση Best στην Καλαμάτα,...
By sportstonoto -
Βίντεο
/ 3 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Μην πας πάλι στην Δίκη και στον Θωμαΐδη, Πέτρο Κωνσταντινέα…”! (video)
Best tv 07/02/2021: Ο Σωτήρης Γεωργούντζος, αφού τα έχωσε νωρίτερα στον Νίκο Μουτσινά και...

Κωστας
14/07/2018 at 22:18
ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΕΛΑ ΡΕ ΣΩΤΗΡΗ….ΚΛΑΔΗΣ=ΝΙΝΙΟΣ…ΚΑΙ ΝΙΝΙΟΣ = ΚΛΑΔΗΣ!!!ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ..ΟΛΟ ΤΟ ΑΟ.ΛΕΒΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΜΙΣΟ.