fbpx
Connect with us

Σπορ

Εκλογές σήμερα στα νέα του γραφεία για τον ΣΔΥ Μεσσηνίας (+video)

Εκλογές σήμερα στα νέα  του γραφεία για τον ΣΔΥ Μεσσηνίας (+video)
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Εκλογές έχουμε σήμερα στον ΣΔΥ Μεσσηνίας.

Αναλυτικά:

Αγαπητά μας Μέλη!

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας ο σύλλογός μας απέκτησε τα δικά του γραφεία στο Κτήριο 31 του Ανατολικού Κέντρου (νότια του Ορειβατικού 100 μέτρα δεξιά).

Ήδη, με προσωπική εθελοντική εργασία, έχουμε ξεκινήσει την αναγκαία συντήρηση του κτηρίου και συνεχίζουμε με τον απαραίτητο εξοπλισμό και ό,τι άλλο χρειάζεται αυτός ο χώρος, ώστε να γίνει λειτουργικός.

Πέρασαν δύο δύσκολα χρόνια, λόγω της πανδημίας, για όλους μας και επόμενο ήταν να έχουν αντίκτυπο και στην μεταξύ μας επικοινωνία και στις δραστηριότητες του συλλόγου. Με την διαφαινόμενη όμως κανονικότητα και με ανασύνταξη, επανερχόμαστε στο σκοπό μας.

Επανεκκίνηση λοιπόν σε όλα!

Ο χώρος των γραφείων μας, με τις πολυποίκιλες δραστηριότητες, θα είναι το στίγμα του συλλόγου μας στην πόλη και θα εξυπηρετεί και θα αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τον κοινωνικό του ρόλο. Με αυτό το πνεύμα, προτείνουμε, για τις αναγκαίες επισκευές, κατασκευές, συντήρηση και συγκρότηση των γραφείων, «έκτακτη εισφορά», προαιρετικά και με οποιοδήποτε χρηματικό ποσό ή τρόπο ( εύρεση χορηγίας, παροχή εξοπλισμού κ.ά) μπορεί ο καθένας.

Επίσης καλούμε τα Μέλη μας σε Γενική Συνέλευση, την Παρασκευή 25η Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 17.00, στα νέα γραφεία μας, με την κάτωθι Ημερήσια Διάταξη και πρόγραμμα:

Εκλογή Προέδρου Γενικής Συνέλευσης,
Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός 2021. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής,
Ψήφιση για την Έγκριση του Διοικητικού & Οικονομικού απολογισμού 2021,
Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου,
Οικονομικός Προϋπολογισμός 2022 και Έγκρισή του,
Εντολή Τροποποίησης του Καταστατικού,
Αρχαιρεσίες για Ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με το Καταστατικό, δικαίωμα ψήφου και συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση, έχουν τα Μέλη που έχουν συμπληρώσει έξι μήνες από την εγγραφή τους και έχουν καταβάλει την συνδρομή του προηγούμενου έτους 2021.

Με απόφαση όμως του Διοικητικού Συμβουλίου, λόγω της πανδημίας, δεν είναι απαιτητή η συνδρομή των ετών 2020 και 2021 αλλά μόνο αυτή του 2019 για την συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση.
Επίσης, με την ίδια απόφαση, κάθε Μέλος που δεν έχει καταβάλει τη συνδρομή του από το 2018 και παλαιότερα και επιθυμεί την συμμετοχή του στο Σύλλογο, έχει την ευκαιρία, με καταβολή τουλάχιστον της συνδρομής του 2022 να αποκτήσει ξανά, την ιδιότητα του Ταμειακώς Ενήμερου Μέλους, όταν παρέλθει το διάστημα των έξι μηνών που προβλέπει το Καταστατικό!

Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου βρισκόμαστε καθημερινά στα γραφεία μας, εργαζόμενοι για την συγκρότησή τους και προετοιμάζοντας τα αναγκαία για τον αγωνιστικό προγραμματισμό με κυριότερο τον Αγώνα της Πόλης μας στις 30 Απριλίου 2022.

Όποιοι από τα Μέλη μας θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν να επικοινωνήσουν μαζί μας και φυσικά να έλθουν να τα δουν και να τους ενημερώσουμε από κοντά.

Προγραμματισμένη παρουσία στα γραφεία Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 18.00 μέχρι 20.30 όπου θα γίνονται δεκτές αιτήσεις για συμμετοχή στις Αρχαιρεσίες μέχρι και την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία την Παρασκευή 25η Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 17.00 η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στις 18.00 στον ίδιο χώρο.

Καλαμάτα 8 Φεβρουαρίου 2022
Το Διοικητικό Συμβούλιο.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
ΛΥΔΙΑ ΕΞΗΝΤΑΒΕΛΩΝΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΟΥΝΗ
ΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΚΑΡΟΛΕΜΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Σπορ