
Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον Νίκο Τριγλιανό.
Ελεύθερος αφέθηκε ο 70χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο του Νίκου Τριγλιανού, ύστερα από επεισόδιο που διαδραματίστηκε στο γήπεδο της Καλαμαριάς, στη διάρκεια του κυριακάτικου ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα Πόντου και τα Χανιά.
Ο κατηγορούμενος -που εμφανίζεται σε βίντεο να απωθεί το θύμα με αποτέλεσμα αυτό να πέφτει στα σκαλοπάτια της κερκίδας κι από την πτώση να τραυματίζεται θανάσιμα- απολογήθηκε στην α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ύστερα από την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του για ανθρωποκτονία με δόλο και βιαιοπραγία σε αθλητική εκδήλωση.
Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρξε πρόθεση να προκαλέσει τον θάνατο στον άτυχο άνδρα, τον οποίο φαίνεται πως γνώριζε εδώ και χρόνια. «Μαζί του πέθανα κι εγώ» φέρεται να ανέφερε συντετριμμένος στην απολογία του, τονίζοντας ότι είχε προηγηθεί καβγάς του θύματος με ομάδα τεσσάρων-πέντε φίλων του Απόλλωνα που βρίσκονταν στην ίδια κερκίδα. Σύμφωνα με όσα απολογήθηκε ο κατηγορούμενος, ο καβγάς αφορούσε τα τεκταινόμενα στην ομάδα του Απόλλωνα, του οποίου -όπως ανέφερε- υπήρξε παλιότερα μέλος του διοικητικού του συμβουλίου.
Με απόφαση της ανακρίτριας και της εισαγγελέως γνωμοδοτήσεων αποφασίστηκε τελικά να αφεθεί ελεύθερος, ενώ σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 70χρονου, Χάρη Βεργούλη, δεν επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος στον κατηγορούμενο.
Για την παραπομπή του σε δίκη θα αποφανθεί το αρμόδιο συμβούλιο, αφού ολοκληρωθεί η κύρια ανάκριση.
onsports


Καλαμάτα
Έφυγε για Αθήνα ο Αναστόπουλος


Πρόσφατα άρθρα
- Στοίχημα: Αμφίσκορο με αξία στην Πορτογαλία
- Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (31/01)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (31/01)
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη
- Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-0: Λάθη, έλλειψη συγκέντρωσης και… τιμωρία
- ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός: 3-2 (hls)

Δες ακόμη…
-
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 16 ώρες ago“Η ώρα του Σωτήρη” σήμερα με Νίκο Βαμβακούλα! (22:30′)
“Η ώρα του Σωτήρη” σήμερα Δευτέρα στις 22:30‘ (εκτάκτως αντί για 22:00, λόγω του...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 2 ημέρες agoΓεωργούντζος: “Όχι άλλοι… σουβλατζήδες σε Β’ Εθνική”! (video)
Αγανακτισμένος ξανά από τις σφαγιαστικές διαιτησίες κατά της Μαύρης Θύελλας και φέτος στη Super...
By sportstonoto