
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ γνωστοποιώντας πως επαναρχίζουν τα ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα, αλλά επισημαίνοντας πως δεν τελείωσε το θέμα του Μητρώου.
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής. Σύμφωνα με αυτή, επαναρχίζουν άμεσα τα ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα, λόγω της επιθυμίας σωματείων, παραγόντων, αθλητών και γονέων. Αυτό τονίζεται, αλλά γίνεται αναφορά και στο θέμα του Μητρώου.
Η ΕΠΟ στέλνει το μήνυμα πως γι’ αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα δεν τελείωσε σε καμία περίπτωση, αλλά τώρα αρχίζει.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά την σημερινή της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση.
Τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της χώρας να επαναρχίσουν άμεσα, έπειτα και από την εκπεφρασμένη επιθυμία πολλών σωματείων, παραγόντων, γονέων και αθλητών να επιστρέψουν σε αγωνιστική δραστηριότητα.
Τονίζεται, ωστόσο, ότι για την ΕΠΟ, το όλο θέμα του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων δεν τελειώνει σήμερα, αλλά μόλις αρχίζει».




Τοπικές Ενώσεις
Ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης, ανέλαβε ο Γιώργος Μύρτσος

Βίντεο
ΠΣΖ – Ίντερ 5-0 | HIGHLIGHTS

Πρόσφατα άρθρα
- Πρώτη στην Golden League η Εθνική, 3-1 σετ την Λετονία
- “Κόλλησαν” εκεί… οι “κιτρινόμαυροι” με την εξέδρα του 5ου τελικού στο χάντμπολ (+ pics)
- Τον Δημόπουλο θέλει ο Μάγγος στον Σαρακηνό
- Ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης, ανέλαβε ο Γιώργος Μύρτσος
- Διονύσης Πανταζής, Φωστήρας… τέτοιος ντόρος δεν ξανάγινε σε εκλογές συλλόγου
- Μεχία: «Νομίζω θα φύγω από τον Λεβαδειακό»
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δες ακόμη…
-
5' λεπτά κήρυγμα
/ 7 ημέρες agoΓεωργούντζος: “Απέλαση Αταμάν, συγνώμη σε Μπαρτζώκα, ”έγκλημα” ο Γιαννακόπουλος…”!!! (video)
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Τρομερό “Πέντε λεπτά κήρυγμα” σήμερα από τον Σωτήρη...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 1 εβδομάδα agoΓεωργούντζος: “Ενα… μπορντέλο είμαστε”!!! (video)
Εξ αφορμής όλων όσων διαδραματίστηκαν… πάλι και στον 3ο αγώνα των πλέι οφ στο...
By sportstonoto