
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε τη διεξαγωγή Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης.
Σε έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση θα προχωρήσει η ΕΠΟ στις 3 Φεβρουαρίου 2023, στη Θεσσαλονίκη. Αυτό αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή στην τελευταία της συνεδρίαση.
Σε αυτή τη ΓΣ θα γίνει προσπάθεια να περάσουν αλλαγές, όπως η άμεση εκδίκαση των υποθέσεων από τα δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ, προκειμένου να μην καθυστερούν αποφάσεις, ειδικά μετά το πέρας της σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, αποφάσισε τη διεξαγωγή Έκτακτης Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη».




Superleague
Οι τελευταίες εξελίξεις στη Λάρισα…

Βίντεο
ΠΣΖ – Ίντερ 5-0 | HIGHLIGHTS

Πρόσφατα άρθρα
- Οι τελευταίες εξελίξεις στη Λάρισα…
- Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον από Μίλαν, Γιουβέντους για Μουζακίτη – Επαφές με Σκιπιόνι, δυσκολίες με Σεν Μαξιμέν (video)
- Λουτσιάνο και Τζιοβάνι στο «Γ. Καραϊσκάκης» (video)
- Padel – Καλαμάτα: Την Κυριακή στην κεντρική πλατεία οι τελικοί του πανελληνίου πρωταθλήματος
- Συνεχίζεται ο σάλος με το 30χρονο αμόρε του Γιαμάλ (video)
- Παναιγιάλειος: Είμαστε πλέον σε όλα “οκ”
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δες ακόμη…
-
5' λεπτά κήρυγμα
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Απέλαση Αταμάν, συγνώμη σε Μπαρτζώκα, ”έγκλημα” ο Γιαννακόπουλος…”!!! (video)
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Τρομερό “Πέντε λεπτά κήρυγμα” σήμερα από τον Σωτήρη...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Ενα… μπορντέλο είμαστε”!!! (video)
Εξ αφορμής όλων όσων διαδραματίστηκαν… πάλι και στον 3ο αγώνα των πλέι οφ στο...
By sportstonoto