
Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας αποτελεί έναν από τους μεγάλους στόχους που έχουν θέσει στον ΠΑΟ.
Οι «πράσινοι», λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης (15:00, CosmoteSport 1).
Ασφαλώς το έργο του «τριφυλλιού» δεν είναι εύκολο, αφού οι Ηπειρώτες έχουν αποδείξει πως είναι «σκληρό καρύδι» και θα χρειαστεί να πραγματοποιήσει άλλη μία καλή εμφάνιση μέσα στο 2021 για να πάρει σκορ – ασφαλείας μέσα στους «Ζωσιμάδες».
Ο Λάζλο Μπόλονι επιθυμεί να κάνει διαχείριση του ρόστερ, ώστε να είναι πιο «φρέσκια» η ομάδα την Κυριακή με τον «αιώνιο» αντίπαλο.
Για αυτό το λόγο άφησε στην Αθήνα τους Σένκεφελντ, Βιγιαφάνιες, Μολό και Καμπετσή, ενώ ο Διούδης προφυλάχθηκε ενόψει αυτού του σημαντικού ματς. Επίσης, παραμένουν εκτός οι τραυματίες Κουρμπέλης, Σαβιέρ, Μπουζούκης και ο Μπεκ που δεν υπολογίζεται.
Κάπως έτσι την εστία των φιλοξενούμενων θα υπερασπιστεί ο Ξενόπουλος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σάντσες, Βέλεθ, Πούγγουρα και Χουάνκαρ. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Νιάς, Σανκαρέ και Αλεξανδρόπουλος. Στην επίθεση θα παίξουν στα άκρα οι Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό και στην κορυφή ο Μακέντα.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χριστογεώργος, Αγιούμπ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Πούγγουρας και Τζαβίδας.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τη σειρά του, θα επιχειρήσει να διεκδικήσει το «κάτι παραπάνω» στη διοργάνωση τη φετινή σεζόν. Οι γηπεδούχοι θα ξεκινήσουν με τους Λοντίγκιν, Σάλιακα, Κάργα, Παντελάκη, Πίρσμαν, Κάστρο, Λιάσος, Παμλίδης, Ελευθεριάδης, Κρίζμαν και Μιλιντσεάνου.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Εραμούσπε, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Ντομίνγκεζ, Λώλης, Μπρένερ, Γροσδάνης και Λέο.
Εκτός αποστολής ο Γιαννίκης άφησε τους Σιόντη, Καρτάλη, Νάουμετς, Γιαννίκογλου, Αθανασίου, Δούμτση, Πανουργιά και Τριάδη, οι τρεις πρώτοι για λόγους ξεκούρασης.
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Παπαδόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μπαλτά, Μεϊντανά και τέταρτο τον Αγγελάκη. Στο VAR θα είναι οι Μανούχος και Τζιώτζιος.
Sport-fm

Πρόσφατα άρθρα
- “Κοιμούνται όρθιοι” ακόμη στη FL!Αστεία ανακοίνωση, πάρτι τους κάνει και φέτος η SL2
- «Φορτσάρει» για Ευρώπη η Μαρσέιγ
- Αγανάκτηση στον Ο.Φ.Ιεράπετρας «Δεν γίνεται να πέσουμε δύο κατηγορίες»!
- Ο Γιάννης Τοπαλίδης για τον θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδος το 2004 (+video)
- Ορισμοί διαιτητών Play Out Super League!
- Παναχαϊκή: Προς αναβολή η συνέντευξη Τύπου του Μπάρλου!

Δες ακόμη…
-
Βίντεο
/ 1 εβδομάδα agoΟι γκολάρες Αναστασό και Κέρι σε τρελή περιγραφή Γεωργούντζου! (video)
Οι γκολάρες των Νίκου Αναστασόπουλου και Λόρι Κέρι, για το Καλαμάτα – Αστέρας Βλαχιώτη...
By Cover -
Βίντεο
/ 1 εβδομάδα agoΓεωργούντζος: “Πρόωρη Ανάσταση”! (video)
Πανευτυχής ο Σωτήρης Γεωργούντζος μετά και τη νέα νίκη σήμερα της Μαύρης Θύελλας, δηλώνει...
By Cover -
Βίντεο
/ 3 εβδομάδες agoΚαλαμάτα – Επισκοπή 1-0: Σε φοβερή περιγραφή Σωτήρη Γεωργούντζου! (video)
Καλαμάτα – Επισκοπή 1-0: Η γκολάρα του Νταούντ Μπουσμπίμπα και η εκπληκτική απόκρουση του...
By Cover -
Βίντεο
/ 3 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Πάσχα στο χωριό με Μαύρη Θύελλα”! (video)
Ενθουσιασμένος ο Σωτήρης Γεωργούντζος, για την πρώτη νίκη της Μαύρης Θύελλας μετά από 14...
By Cover -
Βίντεο
/ 4 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “ΟΧΙ, δεν βάζω ακόμη φέτος την κουκούλα…”! (vid)
Απογοητευμένος ξανά ο Σωτήρης Γεωργούντζος, σχολιάζει την κακή εμφάνιση της Μαύρης Θύελλας και το...
By Cover
