
Η τελευταία εξόρμηση των φυσιολατρών του Συλλόγου Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας ”Ο Ευκλής” για το έτος 2022 ήταν στα ιστορικά χώματα της Ανδρίτσαινας στην Ηλεία.
Περπάτησαν μια εξαιρετική διαδρομή, το ”Μονοπάτι-Καλντερίμι του Κουφόπουλου”, το οποίο αποτελούσε για τους αγωγιάτες τον κύριο συνδετικό δρόμο μεταξύ Ανδρίτσαινας, Κουφόπουλου και Φαναρίου και ήταν σε λειτουργία μέχρι τη δεκαετία 1960-1970, όπου και εγκαταλείφθηκε, όταν πλέον άνοιξε ο αμαξωτός δρόμος.
Το νέο έτος 2023 θα ξεκινήσει με μια εξόρμηση στις 8 Ιανουαρίου, θα περπατήσουν την πρόσφατα ανοιγμένη διαδρομή από το Μαγγανιακό έως το Τρίκορφο στην Μεσσηνία, γιατί οι ομορφιές είναι δίπλα μας, όπως υποστηρίζουν οι διοργανωτές των εξορμήσεων του ”Ευκλή”.


Superleague
Ο Μιχάλης Μπούσης παίρνει την ΑΕΚ;


Πρόσφατα άρθρα
- Προμηθέας – ΑΕΚ 85-72: Την κέρδισε στην Πάτρα κι έβαλε «φωτιά» στη μάχη της 4άδας – Η βαθμολογία, δηλώσεις (+vids)
- Euroleague: Στα play offs η Μακάμπι, ελπίζει η Εφές – Η βαθμολογία πριν το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
- Ξεκινά Παρασκευή το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας στην Τέντα
- Αιχμές Ρόδου…
- Πενθεί ο μεγάλος Πανναυπλιακός μας…
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-66: Υπέγραψαν τον “μισό” τίτλο – Δηλώσεις (+videos)

Δες ακόμη…
-
5' λεπτά κήρυγμα
/ 1 ημέρα agoΓεωργούντζος: Η ΑΕΚ ο… Μπούσης και ο ΟΦΗ (video)
Ο Σωτήρης Γεωργούντζος εξηγεί στο “5 λεπτά κήρυγμα” (και αναλύει) την πρόσφατη αποκάλυψη του...
By sportstonoto -
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 3 ημέρες ago“H ώρα του Σωτήρη” με Κώστα Βεργή και… Χρύσα – Sportstonoto (video)
Και σήμερα, Δευτέρα, 13/3/2023, LIVE φυσικά, στις 10:30′ – πλέον μόνιμα – το βράδυ ξανά...
By sportstonoto