
FIFA και UEFA δείχνουν αποφασισμένες να προχωρήσουν σε ακραία μέτρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η επίθεση στο σπίτι του διαιτητή Ευαγγέλου φαίνεται πως αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής των FIFA και UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Όπως αναφέρει με σημερινό δημοσίευμά της, η Live Sport, θεωρείται θέμα χρόνου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για να επιβληθεί Grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τη διεθνή ομοσπονδία.
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, στη Γενεύη έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν στην απομόνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου άμεσα και συγκεκριμένα μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.
Η κατάσταση θα αλλάξει μόνο εάν καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι κ.κ. Μαρινάκης, Σαββίδης και Μελισσανίδης προκειμένου να βρεθεί μια λύση σωτηρίας για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
onsports


Lifestyle
Πρόταση γάμου την ώρα του αγώνα! (Video)

Super league 2
ΠΑΕ Αιγάλεω: Ευχαριστεί τον Πέτρο Μαρτσούκο

Χωρίς κατηγορία
Super League 2: Μετατέθηκε το ΔΣ για το τηλεοπτικό

Super league 2
Live Streaming: Κοζάνη-ΠΑΟΚ Β’

Γ΄ Εθνική
Τέλος ο Φωτόπουλος απο την Βάρδα

Πρόσφατα άρθρα
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δες ακόμη…
-
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 1 ημέρα agoΚούγιας: “Η εγκληματική οργάνωση θέλει να φύγω από την Κόρινθο και το ποδόσφαιρο…” (video)
Τρομερές καταγγελίες στην "Ώρα του Σωτήρη" χθες το βράδυ από τον Αλέξη Κούγια ...!!!
By sportstonoto -
Ηχητικό
/ 1 εβδομάδα agoΣυνέντευξη “εφ όλης της ύλης” του Σωτήρη Γεωργούντζου στη Νατάσα Ράγιου! (ΗΧΗΤΙΚΟ)
Μεγάλη, απολαυστική και “εφ όλης της ύλης” ραδιοφωνική συνέντευξη παραχώρησε σήμερα στην φίλη του...
By sportstonoto