
Πανάξια πρόκριση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ανδρών Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου CISM, που θα διεξαχθεί στην Κίνα, τον Οκτώβριο του 2019. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε (2-1), χθες, της αντίστοιχης ομάδας της Γερμανίας και τερμάτισε πρώτο στον όμιλό του, στον οποίο μετέχει, ακόμα, η Ολλανδία.
Μόλις στο 1’ η Εθνική μας έχασε μεγάλη ευκαιρία, ώστε να ανοίξει το σκορ, καθώς ο Βέργος σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας της Γερμανίας απέκρουσε την μπάλα. Το σύνολο του Βασίλη Βούζα ήλεγχε το παιχνίδι, ήταν εμφανώς ανώτερο του αντιπάλου του, προσέγγισε και απείλησε και άλλες φορές την εστία των Γερμανών, έως ότου πάρει το προβάδισμα. Στο 34’, ο Τσουκάνης, που φορούσε το περιβραχιόνιο, σέντραρε από τα αριστερά και ο Μπουλούλης με κεφαλιά, στην καρδιά της περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ακόμα δύο κλασσικές ευκαιρίες, εκτός από εκείνη του Βέργου, είχε η Εθνική μας μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ενώ η Εθνική Ενόπλων της Γερμανίας, στο 40’, «άγγιξε» την ισοφάριση.
Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν υψηλός και η Εθνική μας συνέχισε να διατηρεί τα ηνία. Διπλασίασε, μάλιστα, τα τέρματά της, στο 72’, όταν ο Ντουρμισάι βγήκε στην αντεπίθεση και αφού πέρασε τον αντίπαλο γκολκίπερ σημείωσε το 2-0, με πλασέ. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές φανέρωσαν, φυσιολογικά, σημάδια κόπωσης, μετά το 75’, οι Γερμανοί εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός και μείωσαν στο 81’, έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του ελληνικής καταγωγής, Νούτσου.
Η Εθνική μας επιστρέφει απόψε (21:30) στα πάτρια εδάφη, με πτήση της AEGEAN από το Άμστερνταμ.
Ολλανδία και Γερμανία θα αναμετρηθούν την Παρασκευή (07/12) διεκδικώντας την δεύτερη θέση του ομίλου, που ενδεχομένως να οδηγήσει μία από τις δύο στην Κίνα, ως καλύτερη δεύτερη.
Εθνική Ελλάδας Ενόπλων (Βούζας): Τσιφτσής, Γρομητσάρης (57’ Σκόνδρας), Βλάχος, Αυγενικού, Μπουλούλης (55’ Παμλίδης), Κούρτι (62’ Ντουρμισάι), Σάμιος, Γαβριηλίδης, Τσούκαλος, Βέργος, Τσουκάνης.


Super League 2
Παναχαϊκή: Πρόωρα “μαγειρέματα” στην Πάτρα;

Super League 2
Τρεχάτε τώρα ποδαράκια μου στη Δράμα…
Πρόσφατα άρθρα
- Survivor 2021 | Αποχώρησε η Ελίζαμπεθ | 20/01/2021 (videos)
- Δεν υπάρχει σωτηρία σε SL2: Νέο “ντου” Ιωνικών & στο “κεκλεισμένων” της Ξάνθης… (+pic)
- Επιτέλους τέλος ο… Τάτσης, περιμένει νέο τηλέφωνο Κούγια ο Φυντάνης, κοντά σε Φέστα!
- ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης 2-0: Εύκολα η Ένωση… (+videos)
- Παναχαϊκή: Πρόωρα “μαγειρέματα” στην Πάτρα;
- Τσμόκι Μινσκ – ΑΕΚ 90-95: Προκρίθηκε δίχως να αγχωθεί (+video)

Δες ακόμη…
-
Lifestyle
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Να βάζουν χέρι και στον Σαββίδη οι Ράδιο Αρβύλα” (video)
Καλωσόρισε την τηλεοπτική επιστροφή των “Ράδιο Αρβύλα” ο Σωτήρης Γεωργούντζος, ο οποίος όμως τους...
By NikosPost -
Βίντεο
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Λυπάμαι για τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, αλλά και του ΠΑΟΚ…” (video)
“Δρυμί κατηγορώ” του αγανακτισμένου Σωτήρη Γεωργούντζου, μετά την συντριβή της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό...
By sportstonoto -
Lifestyle
/ 3 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Το 2021 θα είναι η χρονιά της Μαύρης Θύελλας”! (video)
Το μήνυμα και βέβαια οι ευχές του Σωτήρη Γεωργούντζου για την Πρωτοχρονιά και το...
By NikosPost -
Βίντεο
/ 1 μήνα agoΓεωργούντζος σε Novasports για ΠΑΟΚ – ΠΑΟ… Γκαρσία & άλλα: “Ιβάν πάρε προπονητή”! (video)
Φοβερός Σωτήρης Γεωργούντζος μίλησε στο NOVAsports και στα “Πουλέν Live” του Novasports στο ντέρμπι...
By sportstonoto -
Βίντεο
/ 1 μήνα agoΓεωργούντζος: “Επιστρέφει ο Σταθόπουλος, για τα μπάζα (!) ΑΕΚ & ΠΑΟΚ, κινδυνεύει η Βέροια…” (+video)
Απολαυστικός και με αποκαλύψεις, ο Σωτήρης Γεωργούντζος, στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Best TV,...

