fbpx
Connect with us

Super league 2

Η παρουσιάση της νέας Δόξα Δράμας (+pics)

Η παρουσιάση της νέας Δόξα Δράμας (+pics)

Στο ξενοδοχείο Κούρος, στην πόλη της Δράμας έγινε τη Δευτέρα (19/10), η παρουσίαση των μεταγραφών της Δόξας Δράμας.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν 15 νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές ενώ δικαιολογημένα απουσίασαν ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ο οποίος είναι τραυματίας και ακολουθεί θεραπεία και ο Γιούρι Λοέν που βρίσκεται στην Ολλανδία.

Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο διοικητικός επικεφαλής της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Απόστολος Πετράκης, ο προπονητής των «μαυραετών», Θανάσης Κολιτσιδάκης και ο τεχνικός διευθυντής της δραμινής ομάδας, Γιάννης Ξανθόπουλος.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης και πριν από την παρουσίαση των παικτών, οι τρεις άνδρες στην τοποθέτηση τους επισήμαναν:

Απόστολος Πετράκης:

Η παρουσιάση της νέας Δόξα Δράμας (+pics)

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την αποψινή σας παρουσία. Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός να βρισκόμαστε εδώ πέρα όλοι μαζί. Θα ήθελα να κάνω μια αναδρομή περίπου σαράντα μέρες πριν που κάποιοι άνθρωποι μου εμπιστεύτηκαν το σχεδιασμό αυτής της ιστορικής ομάδας.

Πριν σαράντα μέρες ήρθαμε στη Δράμα και αμέσως πέσαμε στα βαθιά. Είχα την τύχη στη ζωή μου, στα νιάτα μου να είμαι δίπλα σ’ έναν άνθρωπο απ’ τους μεγάλους επιχειρηματίες και παράγοντες του ποδοσφαίρου που πέρασαν ποτέ στην Ελλάδα. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα απ’ αυτόν και το βασικότερο που έμαθα είναι ότι για να πετύχεις πρέπει να επιλέξεις τους κατάλληλους συνεργάτες. Από την μεριά μας, εγώ προσωπικά θεωρώ ότι έχω επιλέξει τους καλύτερους συνεργάτες που θα μπορούσα να έχω.

Αναφέρομαι στον κύριο Γιάννη Ξανθόπουλο, τον Γιάννη Μαυρόπουλο και τον Χάρη Γρηγορίου και όλα τα υπόλοιπα παιδιά στο τμήμα μάρκετινγκ, τη Νατάσσα που είναι στα γραφεία και όλους τους υπόλοιπους, φοβάμαι μην αδικήσω κανέναν.

Επιλέξαμε προπονητή τον Θανάση Κολιτσιδάκη, έναν άνθρωπο με μία μεγάλη ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου τον οποίο γνώριζα προσωπικά από ομάδα Γ’ Εθνικής στην Κρήτη όπου είχα την τύχη να συνεργαστώ εκεί πέρα μαζί του. Ξέρω την ικανότητα του, ξέρω τη γνώση του και την πίστη που έχει στο στόχο του, το πάθος που έβγαζε σαν ποδοσφαιριστής.

Θεωρώ ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη Δόξα να πάει ένα βήμα πιο πέρα. Είναι μία δύσκολη χρονιά στην οποία παραλάβαμε την ομάδα. Ο χρόνος ήταν ασφυκτικός για να προλάβουμε να ολοκληρώσουμε το ρόστερ της ομάδας. Κινηθήκαμε πάντως γρήγορα και όχι βιαστικά. Όλο αυτό το διάστημα πολλοί πίεζαν για να πάρουν αποφάσεις και να αλλάξουν καταστάσεις.

Εγώ με τους συνεργάτες μου έχουμε πίστη στο στόχο και προσήλωση στο όραμά μας. Κινηθήκαμε μεθοδικά, επιλέξαμε τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές που μπορούσαμε να επιλέξουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή και θεωρώ ότι έχουμε φτιάξει μια πάρα πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Τα πρώτα δείγματα άρχισαν να φαίνονται στα τελευταία δύο φιλικά, από εκεί και πέρα θέλουμε χρόνο να δέσουμε σαν ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα γι’ αυτό όλες οι ομάδες κάνουν δύο μήνες προετοιμασία αλλιώς μια ομάδα θα μαζευόταν λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσουν οι αγώνες.

Θέλω να πω ότι αποκτήσαμε ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα. Κάναμε ένα ρόστερ το οποίο δεν έχει ανισότητες, ούτε οικονομικές ούτε εθνικές και θεωρώ ότι αυτές οι ομάδες πάνε μπροστά. Από εκεί και πέρα εκτός του ασφυκτικού χρόνου που είχαμε να ολοκληρώσουμε το ρόστερ υπήρχε και μεγάλη πίεση.

Αυτή τη στιγμή μόλις τώρα πληροφορηθήκαμε ότι τις επόμενες μέρες θα επιτραπεί ένα μικρό ποσοστό του κόσμου στα γήπεδα το οποίο θα είναι της τάξης από 10% έως 20% όπως αναφέρουν. Ο Ολυμπιακός θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ με κόσμο. Αυτό είναι ενθαρρυντικό σημάδι καθώς το πρωτάθλημα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς κόσμο. Οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να δώσουν αυτά που μπορούν σε ένα άδειο γήπεδο.

Η οικονομική συγκυρία τα τελευταία χρόνια με την οικονομική κρίση αλλά και τον τελευταίο χρόνο με τον κορωνοϊό έχει γονατίσει τις επιχειρήσεις και είναι δύσκολο να μας βοηθήσουν. Όμως, πιστεύουμε ότι μόνοι μας ταξιδεύουμε πιο γρήγορα αλλά μαζί ταξιδεύουμε πιο μακριά. Με αυτό το σκεπτικό κινούμαστε και ελπίζουμε σιγά σιγά να στηριχτούμε κι από τους υπόλοιπους επιχειρηματίες».

Γιάννης Ξανθόπουλος:

Η παρουσιάση της νέας Δόξα Δράμας (+pics)«Πάντα είμαι στη Δόξα κοντά, φέτος έγινε και επίσημα. Θέλω να ευχαριστήσω την καινούργια διοίκηση. Δεν μπορούσα να αρνηθώ γιατί είμαι μια ζωή Δόξα.

Ξεκινήσαμε πάρα πολύ αργά. Το χτίσιμο της ομάδας ήταν δύσκολο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Πετράκη. Μου ανέθεσε το πόστο του τεχνικού διευθυντή και κυρίως τις προτάσεις μου που εισακουσθήκαν όλες. Όποιες εντολές είχα να διαχειριστώ στο αγωνιστικό κομμάτι και αναλαμβάνω πλήρως όλη την ευθύνη για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι σε συνεργασία βέβαια με το προπονητικό τιμ.

Οι στόχοι μας ξέρετε ποιοι είναι, εμείς δεν θα τάξουμε πρωταθλήματα. Υπάρχει ένα τριετές πλάνο το οποίο έχει αναρτηθεί προ ημερών. Η ομάδα στα τρία χρόνια αν δε βρίσκεται στη Super League 1 θα θεωρηθούμε αποτυχημένοι. Να λέμε ξεκάθαρα πράγματα.

Φέτος ο σκοπός είναι να μπούμε στην πρώτη εξάδα και αυτό θα είναι επιτυχία. Όσο το δυνατό ξεκινήσουμε καλά, θα είναι καλό για όλους μας. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και καταλαβαίνετε ότι ο χρόνος για εμάς είναι πολύτιμος τον οποίο δεν είχαμε. Δεν χρειάζεται να λέω πολλά λόγια, τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Θανάσης Κολιτσιδάκης:

Η παρουσιάση της νέας Δόξα Δράμας (+pics) «Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που βρίσκεστε εδώ και ιδιαίτερα τους αγνούς φιλάθλους της Δόξας Δράμας και φυσικά τον πρόεδρο και τον Γιάννη Ξανθόπουλο για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη.

Θα πω ότι έχουμε ένα ρόστερ ικανό να ανταπεξέλθει στη δύσκολη κατηγορία της Super League 2. Να πω ότι σ’ αυτή την προσπάθεια που κάνουμε δεν είμαι μόνος μου, έχω ένα τιμ συνεργατών όπως είναι ο Πέτρος Μαρινάκης που είναι ο άμεσος συνεργάτης μου. Ο Γιάννης Κατσανίκας που είναι ο υπεύθυνος προπονητής της φυσικής κατάστασης και τα άλλα παιδιά που βοηθούν ώστε οι ποδοσφαιριστές να έχουν ότι χρειάζεται για να είναι αφοσιωμένοι στο να παίζουν ποδόσφαιρο.

Σίγουρα θέλουμε χρόνο αλλά όταν είσαι στη Δόξα Δράμας, δεν έχεις χρόνο. Το έχουμε δει καλά αυτό. Έχουν έρθει γύρω στις είκοσι μεταγραφές, παιδιά απ’ όλο τον κόσμο. Σίγουρα το ποδόσφαιρο είναι παντού το ίδιο αλλά για να φτιάξεις ένα καλό σύνολο χρειάζεται χρόνος, εμπιστοσύνη, επιμονή και υπομονή απ’ όλους.

Εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητές μας, ότι μπορούμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα πάρει τα αποτελέσματα που πρέπει να πάρει. Στην πορεία θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και θα είμαστε περήφανοι γι’ αυτά τα παιδιά και γι’ αυτή την ομάδα.

Εγώ με τους συνεργάτες μου δουλεύουμε καθημερινά και αυτό είναι το βασικό πλέον. Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη με το ξεκίνημα της νέας χρόνιας».

Πηγή: Sportdrama

3 Comments

3 Comments

 1. Horhe

  20/10/2020 at 22:59

  Τώρα σαι ωραίος. Απλά κατανοητά κόμματα περισπωμένες και δασειες. Δηλαδή κανονική αντιγραφή χωρίς πολλά περιττά κέτσαπ και μουστάρδα. Και προπαντός χωρίς ειρωνείες και γελάκια.

 2. Γιωργος -Παναχαικη

  20/10/2020 at 23:47

  κατα λαθος φιλε,,,ξεχαστηκε…

  • Horhe

   21/10/2020 at 18:19

   Φτου φτου να μη τον ματιασουμε. Κατα βαθος ειναι καλο παλικαρι μερικες φορες ομως παρεκτρεπεται . Εμεις ομως θα ημαστε εδω να τον επαναφερουμε.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Ανθοκομική Έκθεση Καλαμάτας 2022
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Super league 2