fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

Η συμμαχία, η ρήξη και το αύριο του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Η συμμαχία, η ρήξη και το αύριο του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Πολλά ερωτηματικά δημιουργήθηκαν σε αρκετούς από την ανακοίνωση που εξέδωσε την προηγούμενη εβδομάδα ο ΓΣ Ηρακλής. Η πλευρά του Ερασιτέχνη αποκηρύσσει την ομάδα των Αμπελοκήπων, θεωρώντας ότι δεν είναι ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, αλλά ο Ηρακλής Αμπελοκήπων.

Όλα αυτά έγιναν πριν επανεκκινήσει το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας όπου η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου καλείται μετά από τόσους μήνες αποχής λόγω της πανδημίας και σε έναν γύρο μόνο να καταφέρει να κόψει πρώτη το νήμα και να διεκδικήσει την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Παρά τους τριγμούς που δημιουργήθηκαν, άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα δηλώνουν πιο ενωμένοι από ποτέ και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε ο σύλλογος να πάρει την άνοδο, παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες.

Βέβαια, να θυμίσουμε στον κόσμο ότι πριν μήνες οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη είχαν κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων (αφού το εγχείρημά τους με την Τρίγλια οδηγήθηκε σε ναυάγιο) μαζί με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θόδωρο Καράογλου, τον πρόεδρο των Αμπελοκήπων, Γιάννη Ζαντόπουλο και τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Ηρακλής, Θόδωρο Δρακόπουλο και συμφώνησαν από κοινού ότι η μόνη λύση για το ποδοσφαιρικό τμήμα για να επιστρέψει σε σύντομο χρονικά διάστημα στην κατηγορία όπου ποτέ δεν έπεσε αγωνιστικά είναι αυτή των Αμπελοκήπων.

Τι είναι αυτό που ξαφνικά άλλαξε μετά από τόσους μήνες και έφερε τη ρήξη ανάμεσα στις δυο πλευρές και βάζει τον κόσμο στη μέση για το ποιον από τους δυο να επιλέξει; Να σημειώσουμε ότι στροφή για το θέμα αυτό φαίνεται πως έχει κάνει και ο κ. Καράογλου.

Τελευταία, ακούγεται έντονα ότι ο Ερασιτέχνης εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και με άλλους συλλόγους για την εξαγορά ΑΦΜ. Άντε και το βρήκε, τι θα κάνει σε περίπτωση που ο Ηρακλής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης πάρει φέτος την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2;

Θα έχουμε δυο ομάδες του Ηρακλή στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας; Ποιος θα επωφεληθεί αν γίνει κάτι τέτοιο; Πάλι θα την πληρώσει ο σύλλογος, που είναι ο πιο αδικημένος στην Ελλάδα.

Εφόσον, ο Ηρακλής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης ανέβει και γίνει ΠΑΕ θα πρέπει να τα αλλάξει όλα για να μην τον συνδέει με τίποτα με την παλιά ΠΑΕ γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστεί να πληρώσει τις «αμαρτίες» του παρελθόντος. Γι΄ αυτό άλλωστε ο κ. Δρακόπουλος επιδιώκει το γήπεδο στους Λύκους (πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους). Στον Ερασιτέχνη είναι σίγουροι ότι με την εξαγορά άλλου ΑΦΜ θα βρεθεί επενδυτής και δεν θα υπάρξει κίνδυνος να πληρώσει ένα πακτωλό χρημάτων που δεν δημιούργησε ο ίδιος; Πολλές απορίες υπάρχουν…

Το ζήτημα είναι να βρεθεί μια ΔΙΚΑΙΗ και ΣΩΣΤΗ λύση για το καλό του Ηρακλή και του κόσμου του που εδώ και δέκα χρόνια περνάει τα πάνδεινα και βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να βολοδέρνει στις μικρότερες κατηγορίες και οι υπαίτιοι που δημιούργησαν όλο αυτό το κακό στον ιστορικό σύλλογο να συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους σα να μην έχει συμβεί το παραμικρό.

Θα πρέπει κάποια στιγμή σε αυτή την χώρα που ζούμε να την πληρώνουν τα φυσικά πρόσωπα και όχι οι ομάδες. Ευχή όλων μας ο Ηρακλής να επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ εκεί που ανήκει και να μεγαλουργήσει όπως παλιά!

πηγή:metrosport

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Γ΄ Εθνική