fbpx
Connect with us

Lifestyle

Η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών για το πώς θα μπορούσε να είναι το παιχνίδι το 2030

Η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών για το πώς θα μπορούσε να είναι το παιχνίδι το 2030

Αναμφίβολα παρακολουθήσατε με δέος τη διαλειτουργικότητα των κινητών τηλεφώνων, την τεχνολογία cloud και τα κρυπτονομίσματα να έχουν αλλάξει το πρόσωπο του gaming την τελευταία δεκαετία. Όπως συμβαίνει με κάθε νέα τεχνολογία, στην αρχή ήταν αργή και στη συνέχεια ξαφνικά κλιμακώθηκε σε σημείο που έβλεπες νέες εφαρμογές και λειτουργίες σχεδόν καθημερινά. Αυτό θα πρέπει να σας κάνει να αναρωτηθείτε τι έχει στο μανίκι του ο κλάδος του iGaming για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Ο Άρης Κλάδης είναι ένας έμπειρος λάτρης των τυχερών παιχνιδιών, ο οποίος συμβουλεύει τους πελάτες της ελληνικής βιομηχανίας iGaming σχετικά με την τελευταία τεχνολογία τυχερών παιχνιδιών και πώς αυτή επηρεάζει ιστότοπους όπως το GreekOnlineCasinos. Σύμφωνα με την ομάδα μάρκετινγκ, οι συμβουλές του τους βοηθούν να περιορίσουν τις νέες εξελίξεις για να τις προτείνουν στους αναγνώστες τους.

Βασικές προβλέψεις από την κοινότητα του gaming

Υπάρχουν χιλιάδες γνώμες που μπορείτε να περιμένετε. Η τεχνολογία και η επιστήμη είναι σαν μια χώρα των θαυμάτων: αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς να το πραγματοποιήσεις. Ορισμένες προβλέψεις και προσδοκίες έχουν στέρεο έδαφος μεταξύ όλων των ειδικών και θα τις εξετάσουμε από κοντά.

Η τεχνητή νοημοσύνη θα βυθίσει τους παίκτες στην εικονική πραγματικότητα

Λέει ότι οι λύσεις που βασίζονται στο σύννεφο, αντί για ένα μαύρο κουτί στο σπίτι σας, θα αλλάξουν τους κανόνες του σχεδιασμού και του παιχνιδιού. Με την τεχνητή νοημοσύνη και τη φυσική γλώσσα, θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή σχεδιασμού παιχνιδιών, όπου θα μπορείτε να εισέρχεστε σε έναν εικονικό κόσμο και να αλληλεπιδρά με τον χαρακτήρα του παιχνιδιού σας.

Μια νέα γενιά προγραμματιστών και παικτών ανατέλλει

Η πιο συναρπαστική αλλαγή είναι η νέα γενιά ανθρώπων που εργάζονται στη βιομηχανία παιχνιδιών. Δεν χρειάζεται να τους διδάξετε αυτές τις νέες ιδέες, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς μεγαλώνουν με αυτές τις εξελισσόμενες τεχνολογικές έννοιες στις παλάμες των χεριών τους. Δεν θα είναι όπως οι σημερινές γενιές των “baby boomers” ή της “Generation X”, οι οποίες ως επί το πλείστον δυσκολεύονται με τις νέες έννοιες. Είναι ωραίο να φανταστεί κανείς την ευκολία που θα φέρει η νέα γενιά στο χώρο εργασίας και στην αγορά.

Η εικονική πραγματικότητα θα γίνει ο κανόνας

Σύμφωνα με τον Victor Bokan, διευθυντή σχεδιασμού στο Warhorse Studios, η ροή σε συνδυασμό με την εικονική πραγματικότητα θα είναι η πιο προηγμένη τεχνολογία που θα αναπτυχθεί μέχρι το 2030. Πιστεύει επίσης ότι η εικονική πραγματικότητα αλλάζει το παιχνίδι, καθώς γίνεται πιο προσιτή μέσω εφαρμογών που βασίζονται στο cloud.Λέει ότι η εστίαση θα πρέπει τώρα να δοθεί στη δημιουργία εύχρηστων αξεσουάρ, όπως ελαφριά ακουστικά σε προσιτή τιμή.

Η κύρια διαφορά θα είναι το πώς παίζετε, όχι το τι παίζετε.

Πιστεύει ότι η μεγαλύτερη αλλαγή θα γίνει στον τρόπο με τον οποίο παίζουν οι άνθρωποι, όχι απαραίτητα στο τι παίζουν. Προβλέπει ότι τα παιχνίδια θα είναι κάτι παρόμοιο με αυτά που είναι διαθέσιμα σήμερα, με την εικονική πραγματικότητα ως βασικό συστατικό. Είναι ενθουσιασμένος για τη μέρα που θα μπορείτε να περπατάτε στο πεδίο της μάχης στο StarCraft, καθώς θα παρακολουθείτε και θα κινείστε ελεύθερα στο παιχνίδι που παίζεται.

Το μειονέκτημα

Ορισμένοι ειδικοί, όπως ο Greg Street της Riot Games και ο Gareth Wilson της Traveller’s Tales, δεν είναι τόσο αισιόδοξοι για τα βιντεοπαιχνίδια στο μέλλον. Και οι δύο πιστεύουν ότι η προσδοκία ότι η εικονική πραγματικότητα θα είναι πλήρως ανεπτυγμένη και αρκετά προσιτή ώστε να είναι διαθέσιμη σε κάθε παίκτη μέχρι το 2030 είναι πολύ μακρινή.

Σύμφωνα με τον Άρη Κλάδη, η επικοινωνία βίντεο και ήχου μεταξύ των παικτών εξακολουθεί να υπολείπεται των προσδοκιών. Ελπίζει ότι μέχρι το 2030, τα σημερινά προβλήματα θα έχουν λυθεί και οι παίκτες θα μπορούν να έχουν μια απρόσκοπτη εμπειρία σε όλες τις διαστάσεις. Οι προγραμματιστές πρέπει να βελτιώσουν την τελευταία τεχνολογία παιχνιδιών πριν αναπτύξουν τα επόμενα.

Συμπέρασμα

Είτε συμβεί μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια είτε στα επόμενα 10, το μέλλον των ψυχαγωγικών παιχνιδιών είναι ένα συναρπαστικό γεγονός που πρέπει να παρακολουθείτε.Το μέλλον των τυχερών παιχνιδιών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από αυτές τις προβλέψεις.Φανταστείτε να κάθεστε στο σπίτι σας, να επισκέπτεστε το αγαπημένο σας καζινο ελλαδα online στο Strip του Λας Βέγκας και να συνομιλείτε με τον κρουπιέρη.Όσο καιρό και αν χρειαστεί για να τελειοποιηθούν αυτές οι τεχνολογίες, η αναμονή αξίζει τον κόπο και τα παιχνίδια δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια μόλις κυκλοφορήσουν.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Lifestyle