
Σε έντονους τόνους συζήτησαν οι οπαδοί της Παναχαϊκής με τους παίκτες του συλλόγου.
Ο Λευτέρης Ιντζόγλου μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» υποστήριξε ότι υπήρχε ένας έντονος διάλογος με τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονα τους για την αγωνιστική εικόνα ενώ τόνισε ότι εάν και οι πιθανότητες είναι λίγες θα παλέψουν για την είσοδο στα πλέι οφ.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την επίθεση των οπαδών στους παίκτες της Παναχαϊκής: «Υπήρχαν οπαδοί που μας περίμεναν. Εξέφρασαν τα παράπονα τους. Υπήρχαν κάποιες αψιμαχίες. Δεν προκλήθηκαν ζημίες ή οτιδήποτε άλλο όμως. Νομίζω ότι το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν η αφορμή, είχαν παράπονα και από προηγούμενα παιχνίδια. Θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες εάν νικούσαμε χθες αλλά δεν έγινε και κοιτάζουμε τους επόμενους αγώνες. Θα δώσουμε τη δική μας μάχη.
Δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα. Η κριτική να γίνεται αλλά όχι να φτάνουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο. Περιμένουμε να βρεθεί λύση στο οικονομικό ζήτημα και στο διοικητικό κομμάτι. Δεν είναι μεγάλο το διάστημα αλλά υπάρχουν παιδιά που έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση στην καθημερινότητα τους. Δεν μπορείς να τους πεις τίποτα. Οι οπαδοί βλέπουν από την πλευρά τους. Δεν έγινε διάλογος. Είπαν όσα ήθελαν να πουν. Εμείς προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε τα πράγματα».
Για το εάν ισχύει ότι ήρθαν εφοδιασμένοι οι οπαδοί: «Νομίζω πως ναι. Δεν είδα καθαρά. Ξεκάθαρα δεν είδα. Ότι κι αν σας πω θα είναι ψέμα. Αύριο θα μαζευτούμε και θα συζητήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει. Να αλλάξουμε το κλίμα σίγουρα μπορούμε αλλά οι πιθανότητες μας να πάμε στα πλέι οφ είναι λίγες. Θα παλέψουμε όμως».


Super league 2
Οργή της ΠΑΕ Απόλλωνα Σμύρνης κατά του Ερασιτέχνη…

Super league 2
Έπεσε στον λάκο που έσκαψε για τον Μαρτσούκο, ο Ροκάκης!

Superleague
Ο Μιχάλης Μπούσης παίρνει την ΑΕΚ;


Πρόσφατα άρθρα
- Οργή της ΠΑΕ Απόλλωνα Σμύρνης κατά του Ερασιτέχνη…
- “Βόμβες” Μαρινάκη σε Μελισσανίδη – “Ξέρουμε ποια έχετε ρίξει στο κρεβάτι…”
- Έπεσε στον λάκο που έσκαψε για τον Μαρτσούκο, ο Ροκάκης!
- Πάλι σε απολογία και σε βαρύ πρόστιμο για το δίπλωμα του… Γκεοργκιόσκι η ΠΑΕ Καλαμάτα!
- Super League: Η FIFA αναλαμβάνει δράση για το ελληνικό «πρόβλημα»!
- “Σεργιάνι” στην πλατεία ο “κύριος τίποτα”…

Δες ακόμη…
-
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 1 ημέρα ago“H ώρα του Σωτήρη” με Κώστα Βεργή και… Χρύσα – Sportstonoto (video)
Και σήμερα, Δευτέρα, 13/3/2023, LIVE φυσικά, στις 10:30′ – πλέον μόνιμα – το βράδυ ξανά...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 2 ημέρες agoΓεωργούντζος: “Ο Ρόβας ξεφτίλησε το… δίδυμο της συμφοράς”! (video)
Λάβρος κατά του διδύμου της συφοράς στη Μαύρη Θύελλα ο Σωτήρης Γεωργούντζος...
By sportstonoto