fbpx
Connect with us

Καλαμάτα

Και… ξαφνικά, Γ.Σ. ο ΠΣ Η Καλαμάτα, την Παρασκευή στις 28 του Ιουνίου!

Και… ξαφνικά, Γ.Σ. ο ΠΣ Η Καλαμάτα, την Παρασκευή στις 28 του Ιουνίου!
Ξαφνικός ορισμός Γ.Σ. σε ΠΣ Η Καλαμάτα....

Και… ξαφνικά, χωρίς να λάβει εκ νέου χώρα το επί της ουσίας  αναβληθέν Δ.Σ. της Δευτέρας, στο οποίο θυμίζουμε… κλασικά απουσίαζε ο Αγαθοκλής και η παρέα του – εδώ είχαμε δηλαδή μια νέα πλήρη απαξίωση του ΠΣ Η Καλαμάτα από τον  “μεγαλομέτοχό” της, λες και αναφέρεται και έχει να κάνει με την ομάδα του χωριού του, τον… Πανθουριακό δηλαδή – ως δια μαγείας (!) ορίστηκε (από ποιον, ποιους και πως, αλήθεια;) η Γενική Συνέλευση της Μαύρης Θύελλας, για τις 28 του Ιούνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Π.Σ. «Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ» με σκοπό την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) για την επόμενη διετία. Η συνέλευση θα γίνει στο αμφιθέατρο “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος” και θα διαρκέσει από τις 18:00 έως και τις 21:00.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

-Ενημέρωση – οικονομικός απολογισμός – έγκριση – έκθεση ελεγκτικής Επιτροπής – μελών.
-Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
-Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη 2ετία

Η ψηφοφορία θα είναι μυστική και θα εκλεγεί επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο με τρεις αναπληρωματικούς και Τριμελής Ελεγκτική Επιτροπή, με διετή θητεία.

Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να ψηφίσει μέχρι 5 υποψηφίους, ενώ θα εκλεγούν 7 τακτικά μέλη και 3 αναπληρωματικά, καθώς και 3 μέλη για την Ελεγκτική Επιτροπή

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν, σύμφωνα με το Καταστατικό του Σωματείου, τα ταμειακώς εντάξει μέλη του αθλητικού Σωματείου. Όσα μέλη του σωματείου επιθυμούν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους έναντι του Σωματείου, θα μπορούν να το κάνουν μέχρι και την ημέρα της συνέλευσης μετά από επικοινωνία σε ώρες γραφείου με τον Γεν. Γραμματέας κ. Στέλιο ΚΟΥΤΙΒΑ (6909268109), καθώς επίσης και την ημέρα της Συνέλευσης έως της ενάρξεως των αρχαιρεσιών στο Αμφιθέατρο Αλέξανδρος Κουμουνδούρος.

Υποψήφιοι Σύμβουλοι μπορεί να είναι τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου, τα οποία μετέχουν στις εκλογές σε ενιαίο ψηφοδέλτιο και οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων υποβάλλονται προς το Δ.Σ., τρεις (3) τουλάχιστον ημέρες προγενέστερα της Γενικής Συνελεύσεως. Αρμόδιος για την παραλαβή τους είναι ο Γεν. Γραμματέας κ. Στέλιος ΚΟΥΤΙΒΑΣ (6909268109), μετά από τηλεφωνική συνεννόηση.
Εάν και εφόσον δεν υπάρξει απαρτία κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση του Σωματείου και οι αρχαιρεσίες θα επαναληφθούν χωρίς άλλη διατύπωση την ίδια μέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας.

Με εκτίμηση.

Το Δ. Σ. “Π.Σ. Η Καλαμάτα”.

Ελπίζουμε βέβαια… τούτη την φορά να μας κάνει την τιμή το κύριος Αγαθοκλής να παραστεί σε αυτήν και να δώσει εξηγήσεις στα μέλη του ΠΣ Η Καλαμάτα, να μας πει τι έγινε την χρονιά που μας πέρασε, τόσο στα παράξενα και απρόσμενα αγωνιστικά όσο και στα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου.

Τι χρήματα μπήκαν, από που, πόσο και τι χρήματα βγήκαν από τον σύλλογο. Και καλό θα είναι φυσικά μέχρι τότε, ο ίδιος προσωπικά – γιατί της ομάδας καρφάκι δεν της καίγεται, ξαναλέμε- να τα έχει βρει στο οικονομικό (sic), με τον πάλε ποτέ προστατευόμενό του Γιαννάκη Χριστόπουλο – που εν τω μεταξύ, αυτός ο κύριος, παρά την τρομερή, απίστευτη αγωνιστική ξεφτίλα της Μαύρης Θύελλας την χρονιά που μας πέρασε και την πλήρη αποτυχία της σε όλα τα μέτωπα, δεν το κουνάει ακόμη… ρούπι, για να διευκολύνει την ομάδα, φοβερό – και να τον έχει ξεφορτωθεί από την Καλαμάτα, διαφορετικά ας πάνε μαζί στην ευχή της Παναγίας του του καλού μας Θεούλη.

Άλλωστε αρκετά προβλήματα, θέματα και διασυρμούς και ξεφτίλες  χρέωσαν τη Μαύρη Θύελλα την χρονιά που μας πέρασε…

 

1 Comment

1 Comment

  1. παρεας

    05/06/2019 at 22:19

    πες τα ρε μαστορααααα επιτελους! Μακραν οι πιο αποτυχημενοι που περασαν ποτε. Ο ασχετος γιαννακης που πηγε να γινει προπονητης με τα λαμογια τους φιλους του και τους μανατζαραιους να φερνουν μισθοφορους και να παραγκωνιζουν καλαματιανα παιδια (γιατι αραγε?) και ο ανεκδιηγητος ασχετος λιγος αγαθοκλης μαζι με την κρεμυδοφαβατοπαρεα τους. Οξωωωωωωωω παλιοξευτιλες!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Καλαμάτα