
Για τρίτη ημέρα η κακοκαιρία «Ιανός» συνεχίζει να «θερίζει» την χώρα. – Τι αναμένεται στην Πελοπόννησο
Το μάτι του κυκλώνα απομακρύνθηκε χθες από το Ιόνιο και κινήθηκε στα δυτικά της Πελοποννήσου, με κατεύθυνση νότια και δυτικά της Κρήτης. Σύμφωνα με το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου και σήμερα αναμένονται πολύ έντονα φαινόμενα, κυρίως στη νότια Πελοπόννησο, την κεντρική Ελλάδα, αλλά και την δυτική Κρήτη, όπου αναμένονται μεγάλες ποσότητες βροχής.
Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες του Σαββάτου, τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα στις εξής περιοχές:
Τμήματα της ανατολικής και νότιας ηπειρωτικής χώρας
Εύβοια
Βόρειες και Δυτικές Κυκλάδες
Νότιο Ιόνιο
Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνονται ο νομός Αττικής όπου τα ξημερώματα άρχισε να βρέχει. Στην Κρήτη αναμένεται να είναι έντονα τα φαινόμενα από το βράδυ.
Η πρόγνωση του καιρού
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το πρωί στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία. Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα που τοπικά θα είναι ισχυρά στο νότιο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα εξασθενήσουν βαθμιαία στη δυτική Στερεά και από το απόγευμα στο νότιο Ιόνιο και τη βόρεια Πελοπόννησο, ενώ στην Ηπειρο και το βόρειο Ιόνιο από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και τοπικά στα νότια 8 με 9 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στη Θεσσαλία και την Εύβοια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες έως τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλία θα είναι τοπικά ισχυρές. Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στην ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα εξασθενήσουν από το απόγευμα στην ανατολική Στερεά και από το βράδυ στη βόρεια Πελοπόννησο.
Ανεμοι: Στα νότια από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και από το απόγευμα βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες στις Κυκλάδες και την Κρήτη, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές στις δυτικές περιοχές.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και από το απόγευμα στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Δείτε την πρόγνωση για τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας στην huffpost


Super league 2
Έχασε (από την Καλαμάτα) και .. έφαγε ο Ηρόδοτος!

Η Ώρα του Σωτήρη
“H ώρα του Σωτήρη” με Κώστα Βεργή και… Χρύσα – Sportstonoto (video)

Superleague
Ο Μιχάλης Μπούσης παίρνει την ΑΕΚ;


Πρόσφατα άρθρα
- ΕΠΟ: Καταγγελία σε UEFA-FIFA για Μαρινάκη και τη φούστα που πέταξε ο Καραπαπάς στον Μπαλτάκο (+video)
- Έχασε (από την Καλαμάτα) και .. έφαγε ο Ηρόδοτος!
- Κύπελλο βόλεϊ Ανδρών: Το αναλυτικό πρόγραμμα του Final Four στην Καλαμάτα
- “H ώρα του Σωτήρη” με Κώστα Βεργή και… Χρύσα – Sportstonoto (video)
- Ελλάδα – Λιθουανία 0-0: Κυρίαρχη αλλά χωρίς γκολ η Εθνική στην OPAP Arena- Δηλώσεις (+videos)
- Ελλάδα – Λιθουανία 0-0 | HIGHLIGHTS

Δες ακόμη…
-
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 10 ώρες ago“H ώρα του Σωτήρη” με Κώστα Βεργή και… Χρύσα – Sportstonoto (video)
Και σήμερα, Δευτέρα, 13/3/2023, LIVE φυσικά, στις 10:30′ – πλέον μόνιμα – το βράδυ ξανά...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 1 ημέρα agoΓεωργούντζος: “Ο Ρόβας ξεφτίλησε το… δίδυμο της συμφοράς”! (video)
Λάβρος κατά του διδύμου της συφοράς στη Μαύρη Θύελλα ο Σωτήρης Γεωργούντζος...
By sportstonoto