fbpx
Connect with us

Άρθρα

ΚΑΛΑΜΑΤΑ  Π.Σ.: Λάθος η απομάκρυνση του Αγαθοκλή Χριστόπουλου – Του Αποστόλη Κοσμά

ΚΑΛΑΜΑΤΑ  Π.Σ.: Λάθος η απομάκρυνση του Αγαθοκλή Χριστόπουλου – Του Αποστόλη Κοσμά

Φίλες και φίλοι  αναγνώστες, στο παρελθόν δημοσιεύσαμε άρθρα για την ποιότητα του ανδρός κ. Αγαθοκλή Χριστόπουλου, μέγα χορηγού της Καλαμάτας!

Ο κ. Χριστόπουλος λοιπόν, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα γεγονότα ως σήμερα, μας έχει δείξει πως είναι ένας ιδιόρρυθμος και απρόβλεπτος άνθρωπος.

Έχει μια οικονομική επιφάνεια, είναι οραματιστής του ποδοσφαίρου, αγαπάει παθολογικά την γενέτειρα του Θουρία και το κυριότερο (ιδιαίτερα για αυτούς που δεν αναγνωρίζουν την συμβολή του και τον αμφισβητούν) δεν είναι τσιγκούνης, τα χαλάει!

Μοιράζει απλόχερα χρήματα με μέτρο και είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του!!!

 

Εγώ θα έλεγα πως τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή, ό,τι αξίζεις θα το πάρεις!

Εμείς οι ίδιοι γράφουμε την «μοίρα» μας και μόνο εμείς!!!

Έτσι λοιπόν όταν δεν έχεις την ικανότητα να εκτιμήσεις μία κατάσταση, θα λουστείς στο μέλλον  τις δυσάρεστες συνέπειες των πράξεών σου!

 

Η Μαύρη Θύελλα λοιπόν, απομάκρυνε με άκομψο τρόπο τον Μέγα χορηγό της(!!!), και τούτο γιατί η ομάδα δεν προήχθη στην ανώτερη κατηγορία, λες και ήταν υπεύθυνος εκείνος!!!

Με την πείρα που διαθέτουμε, εμείς λέμε πως την κύρια  ευθύνη έχουν εκείνοι που χάραξαν τον τεχνικό σχεδιασμό(!), οι προπονητές(!), οι ποδοσφαιριστές και οι συνεργάτες !

Ευθύνες μπορούν να του καταλογιστούν για την επιλογή των συνεργατών του(!), αλλά και ποίος δεν κάνει λάθη συνεργατών;

 

Δείτε παραδείγματα σε ομαδικά αθλήματα της Ελλάδας και ολόκληρου του κόσμου:

Από τις ομάδες απομακρύνονται πρωτίστως οι προπονητές, οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος, και ποτέ, μα ποτέ ο πρόεδρος ή ο Μέγας χορηγός!!!

 

Κλείνοντας το θέμα Καλαμάτα και πριν πάμε στο παρακάτω που ενδιαφέρει τον υπογράφοντα, να αναφέρω στους φιλάθλους της Μεσσηνίας και στους οπαδούς της Μαύρης Θύελλας, ότι ο κ. Χριστόπουλος ξόδεψε 600.000 ευρώ για το σύλλογο!!!

Και για τους αχάριστους κατοίκους της Θουρίας, εκτός των άλλων, διέθεσε δωρεάν την πατρική του κατοικία παραπλεύρως της πλατείας στο δήμο, για μουσείο Αρχαίας Θουρίας!!!

 

ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ Ο ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ

 

Όταν ένας άνθρωπος είναι ερωτευμένος με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, επόμενο είναι να αναζητήσει άλλο σύλλογο, καλύπτοντας έτσι τις ατομικές και πατριωτικές του ανάγκες!!!

Ο Πανθουριακός λοιπόν, η μεγάλη του αγάπη είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός.

Ββαια ποτέ  δεν έπαψε να ενδιαφέρεται για την ομάδα της καρδιάς του.

Τώρα όμως μιλάμε για ομάδα που θα κινηθεί σε άλλα επίπεδα!!!

Ο στόχος του υψηλός(!), σε ερασιτεχνικό επίπεδο κατάκτηση των πρωταθλημάτων και άνοδος στην συνέχεια στις επαγγελματικές κατηγορίες!!!

 

Δημιούργησε τις προϋποθέσεις: Έχει κάνει πολλές και ποιοτικές μεταγραφές, είναι ανταγωνιστική ομάδα, βρίσκεται τρείς βαθμούς κάτω από την κορυφή της βαθμολογίας και εξασφάλισε γήπεδο στην Καλαμάτα με επαγγελματικές προδιαγραφές(!!!), αποσκοπώντας που(;), ο χρόνος θα δείξει!!!

 

 

ΒΓΑΙΝΕΙ  ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 

Το σκεπτικό του κ Χριστόπουλου εν μέρει το αναφέρω παραπάνω και συνεχίζω στο κυρίως πιάτο που έλκει τους αναγνώστες και θα πρέπει να προβληματίσει την Μαύρη Θύελλα!!!

 

Η Θουρία είναι μια πόλη ή χωριό αν θέλετε του δήμου Καλαμάτας, με ανεξερεύνητο αρχαιολογικό χώρο αλλά και πολλά ευρήματα(!!!), μόλις λίγα χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του νομού, παραπλεύρως του Νοσοκομείου και του πανεπιστημίου!

 

Ανεβαίνοντας κατηγορίες λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να δούμε τον κ. Χριστόπουλο να κάνει μία τροποποίηση καταστατικού που θα δίνει ένα αρχαίο όνομα της Θουρίας στον Πανθουριακό, με έδρα την Καλαμάτα!!!

Εγώ θα το πάω ακόμα πιο μακριά: βλέπω ακόμα και μία συγχώνευση με τον Απόλλωνα, λόγω κόσμου και ιστορίας!

Έτσι θα προσεγγίσει φιλάθλους της πόλεως Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής της Μεσσηνίας(!), λόγω της μικρής χιλιομετρικής απόστασης, μετά και την διάνοιξη του νέου δρόμου που καταλήγει (υπενθυμίζω) εκατοντάδες μέτρα από το γήπεδο του Μεσσηνιακού!!!

Επίσης εξασφάλισε ένα εκπληκτικό γήπεδο (Μεσσηνιακού), που καλύπτει τις ανάγκες επαγγελματικής ομάδας!!!

Ακόμα, έναν πολύ μεγάλο αριθμό εισιτηρίων λόγω τοποθεσίας του γηπέδου!

Η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη, έχει ιστορία και είναι μια ποδοσφαιρομάνα!!!

Οι υγιείς φίλαθλοι της Μεσσηνίας αλλά και της Καλαμάτας, αναζητούν το ποιοτικό ποδόσφαιρο! Την ομάδα εκείνη που θα προσφέρει θέαμα και θα είναι μακριά από οπαδηλίκια(!), δεν ενδιαφέρει το όνομα του συλλόγου!!!

 

Υ.Γ.1:  Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Απόλλωνα αν ανέβει κατηγορία, είναι ομάδα της Καλαμάτας με πολυάριθμους φίλους εκτός πόλης! Σύλλογος με τεράστια  ιστορία!!!

 

Υ.Γ.2:  Εκτός των άλλων, έχουμε και το τρανταχτό παράδειγμα του Μεσσηνιακού στην Β΄ Εθνική, συγκάτοικο τότε της Καλαμάτας!

Ο κόσμος της Μεσσηνίας αγκάλιασε την προσπάθεια του κ. Παπαδόπουλου, αλλά οι ατυχείς επιλογές των συνεργατών του έφεραν και πάλι τον ιστορικό σύλλογο στα τοπικά πρωταθλήματα!

Ο Υπογράφων ανταποκριτής του «ΦΩΣ» για μεγάλο διάστημα, δημοσίευε εισιτήρια και εισπράξεις των αγώνων! Ο  Μεσσηνιακός αν και υποδεέστερος αγωνιστικά της Καλαμάτας, πλησίαζε  τα εισιτήρια της Μαύρης Θύελλας!!!

 

Υ.Γ.3:  Η Μεσσηνία λοιπόν μπορεί να συντηρήσει τρείς και τέσσερις ομάδες στις Εθνικές και επαγγελματικές κατηγορίες! Αμέτρητα τα παραδείγματα μεγάλων  νομών και πόλεων, που συντηρούν συλλόγους στις μεγαλύτερες κατηγορίες!!!

 

 

16 Comments

16 Comments

 1. MHTSOS

  10/02/2020 at 15:11

  ΠΕΡΟΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΘΟΚΛΗ ΕΙΝΑΙ….. ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΑΚΟ!!!

 2. Μπιν λαντεν

  10/02/2020 at 15:42

  Τραβά πλύσου ρε κάθε φορά που γράφεις άρθρο όλο κάτι βρωμάει….πίσω στην τρύπα σου

  • ΜΗΤΣΟΣ

   10/02/2020 at 16:55

   ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΣΑΝ ΜΠΙΛ ΛΑΝΤΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΥΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ!!ΟΤΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΛΑ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΑΘΟΚΛΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΕΡΝΑ ΓΚΟΛ Ο ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ!!

 3. Timoros Taygetou

  10/02/2020 at 16:21

  Το καταλληλότερο όνομα για μία ομάδα τέτοιου τύπου είναι “Αστέρας Μεσσηνίας” στα χρώματα του Ουράνιου τόξου όπως ακριβως και οι φετινές αναποφάσιστες φανέλες του Πανθουριακού, πρασινο με μπλε και ροζ βούλες σε κιτρινο καναρινί φόντο. Μια ομάδα με “σημαία Παναμά” άχρωμη άοσμη και ρομαντική όσο ρομαντικά μπορεί να είναι τα εμβάσματα από την Ταιλάνδη και την Σιγκαπούρη. Ο Φαρισαϊσμός σε όλο του το μεγαλείο κ. Μελισσανιδόπουλε από την Θουρία!!

 4. Κωστας

  10/02/2020 at 16:39

  Βρε γερασμενε γκουρου, ποτε θα καταλαβεις οτι αλλη ομαδα δεν μπορει να σταθει σαν πρωτη σε αυτη την πολη? Αναφερεις μεσσηνιακο επι παπαδοπουλου… τι μεσο ορο θεατων ειχε στην β εθνικη να σου θυμισω? Ποια θουρια και ποιος απολλωνας υπαρχει;;Μακαρι να ανεβουν ,και εγω θα πηγαινω να τους βλεπω….μονο ομως οταν η θυελλαρα δεν παιζει εντος!!Δεν ανατρεπεται αυτη η κατασταση στην πολη αυτη με τιποτα!! Κριμα την ηλικια σου . Δεν το εχεις ακομα συνειδητοποιησει η Κρυφοονειρευεσαι νεραιδες;;;

 5. νασσος

  10/02/2020 at 16:57

  Ασπρο και Μαυρο ειναι τα χρωματα μας κατω τα χερια απο τα συμβολα μας φωναζαμε καποτε σε Μπακο Καυμενακη.Δεν παρακαλαμε κανεναν.Η Μαυρη ειναι ομαδα ιστορικη και οποιος θελει να ερθει και να επενδυσει να το κανει αλλα να ξερει οτι πανω απο παιχτες προπονητες προεδρους ειναι η Θυελλαρα.Μια ομαδα εχει ο νομος ολα τα αλλα ειναι μπανανες.

 6. ΠΑΡΗΣ

  10/02/2020 at 18:48

  Α ρε κατι κολωτουμπες αλλιωτικες!!!….Αυτα μου αρεσουν! Τρελενομαι για τετοια μιλάμε με εφτιαξες τωρα… Γουσταρω!
  κ.Κοσμά καντε λιγες διατασεις όμως πριν απο την καθε κολωτουμπα γιατι μπορει να παθετε καποιο τραβηγμα σε αυτη την ηλικια και να θελετε νοσηλεία σε φυσικοθεραπευτήριο για αρκετό καιρό. Ο έταιρος αρθογραφος σας στο site ειναι σε καλη κατασταση, βλεπω οτι εχει ευλυγισία που ειναι ικανότατη.

 7. Νικος

  10/02/2020 at 19:44

  Κύριε Κοσμά η έχετε κοντινή μνήμη ή επιλεκτική μνήμη ή το άρθρο σας γράφετε εκ του πονηρου για να δημιουργήσετε κλιμα.Θεωρω ως πιθανότερο το τελευταίο!!!.Ξεχασατε που ξεκατινιαζοταν με τον πρόεδρο και τον ταμία με απανωτές δηλώσεις στον τύπο και σταμάτησε να πληρώνει τις υποχρεώσεις της ομάδας!!! Ιδιοκτήτες των σπιτιών που νοικιαζαν οι ποδοσφαιριστές τους απειλούσαν με έξωση!!! Ο Χριστόπουλος δεν γκρίνιαζε συνεχώς ότι δεν μπορεί να αντέξει άλλο οικονομικά? Όλα αυτά και ενώ η ομάδα ήταν 10 βαθμούς μπροστά.Ο άνθρωπος αντί να κοιτάξει να ανεβάσει την ομάδα φοβόταν μην του πάρει την δόξα ο πρόεδρος που αυτός ο ίδιος διόρισε. Πολλές φορές προσέβαλε τους φιλάθλους της Καλαμάτας με το ακριβοθωρητο ύφος του των δέκα καρδιναλιων λέγοντας ότι δεν είναι αυτός κόσμος με ειρωνικά γελακια(τηλεόραση Best δηλώσεις).
  Τον Χριστόπουλο τον έφαγε η αλαζονεία του και μόνο για όσους από εμάς γνωρίζουμε…
  Αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας.

  • Σουλης

   10/02/2020 at 23:47

   Έχεις απόλυτο δίκιο. Και αυτά είναι λίγα που αναφέρεις έχει κάνει έχει κάνει ακόμα περισσότερα

 8. ΖΕΧΑ

  10/02/2020 at 21:25

  Ποια 600 έβαλε ρε σκατογερε που έχεις και γνώμη για την ομάδα.
  Λεχριτες ΜΗΤΣΟΣ και σία γαμημενα βλαχακια εάν έχεις τα αρχιδια πες ποιος είσαι παλιό λινατσα αλοιως θα μάθουμε με άλλο τρόπο και τότε ΜΗΤΣΗ ΔΕΝ σε σωνει ούτε η Αγαθοκληνα σου.
  Αγαθοκλης στην ομάδα δεν υπάρχει πουθενά.
  Πάρτε το χαμπάρι.

 9. Κωστας

  10/02/2020 at 23:52

  Γελάω με όλα αυτά που διαβάζω. Πρώτον για να τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά η Καλαμάτα δεν πήρε καμία άνοδο με κανέναν αγαθοκλή. ήμασταν 10 βαθμούς μπροστά και καταντήσαμε να είμαστε μείον τρεις. από το καλοκαίρι έλεγε ο ίδιος ότι δεν μπορεί οικονομικά. Ξαφνικά τα Χριστούγεννα κάνει άνω-κάτω την ομάδα και στη συνέχεια συνεχίζει μέχρι και τον Ασπρόπυργο να κάνει ότι θέλει. Να βγαλει εκτός διοίκησης τους δύο μοναδικούς ανθρώπους που έτρεχαν την ομάδα από το πρωί ως το βράδυ και την είχαν πρώτη και πάμε στο Ασπρόπυργο με Φαββατα και Κρεμμυδα (ελεος) και τρώμε πέντε γκολ έτσι για την πλάκα μας. η συνέχεια του γνωρίζουν όλοι. ο πιο αποτυχημένος χρηματοδότης που έχει περάσει ποτέ από την ομάδα είναι ο συγκεκριμένος κύριος. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας. τέρμα πια η παραπληροφόρηση και το ψέμα. όχι άλλο αγαθοκλής. να σηκωθεί και να φύγει από τη Μεσσηνία και αυτά που κάνει τώρα στην θουρία τα θεωρείτε σωστά; γιατί πάει και παίρνει παίκτες που αγωνιζόντουσαν στην Καλαμάτα; γιατί πάει και δηλώνει έδρα το γήπεδο του μεσσηνιακού; γιατί τα κάνει όλα αυτά; έχει ένα αναρωτηθεί κανένας; είναι ντροπή του συγκεκριμένου κυρίου που υπάρχει στη Μεσσηνία να σηκωθεί και να φύγει εδώ και τώρα είναι πολλά που πρέπει να ειπωθούν για τον συγκεκριμένο κύριο και να βγουν όλα στην επιφάνεια

 10. γιωργος καλαματα

  11/02/2020 at 00:04

  λοιπον για να μην ξεχναμε τα γεγονοτα. εφυγε μονος του αμεσως μετα την ληξη του μπαραζ. δεν ειχε κανεις την αρμοδιοτητα να διωξει τον ιδιοκτητη της ομαδας. εβριζε τον κοσμο και τον χλευαζε οτι δεν ειναι αρκετος ενω επι των ημερων του η καλαματα ειχε πανω απο 1000 εισητηρια μεσο ορο και χωρις να υπολογιζετε το μπαραζ. εκανε επιθεση με μπουκαλι σε φιλαθλο επηδει ζητησε το λογο μετα την ηττα στο μπαραζ. αγνοεισε την αποψη του προπονητη για ενυσχηση στην μεταγραφικη περιοδο του ιανουαριου λεγοντας οτι δεν χριαζετε.και το κυριοτερο ειναι ο κυριος υπευθηνος για το διοικητικο μπαχαλο της ομαδας την ωρα που αυτη βρισκοταν στην πρτη θεση. μακρια απο την καλαματα και να παει στο καλο. δυστυχως καποιοι ανθρωποι εχουν χρηματα αλλα το καινε λογω βλακειας. ο αγαθοκλης ειναι ο ορισμος.

 11. χρηστος

  11/02/2020 at 12:48

  Να μην ασχοληθει ποτε με την Καλαμάτα ο αποτυχημενος Αγαθοκλης….Να σταματήσει να μιλά στα δικά του μέσα για την ομάδα μας. Δεν του ανήκει…Μόνο στο λάο ανήκει αυτή η ομάδα….Αγαθοκλή εξαφανίσου….

 12. Κωστας

  11/02/2020 at 15:18

  Όλα τα σχόλια κατά του αγαθοκλή Πάρτε το χαμπάρι. Κάνει μεγάλο κακό σε όλους δημιουργεί προβλήματα καθημερινά δεν αφήνει παίκτες να πάρουν τα δελτία τους είναι πάρα πολλά που πρέπει να ειπωθούν επιτέλους αγαθοκλής τέλος από την Μεσσηνία και από την Καλαμάτα γενικότερα

 13. Τζον Γουειν

  11/02/2020 at 20:26

  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ…ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ…Ο ΑΓΑΘΟΒΙΟΛΗΣ ΛΕΕΙ ΜΕΓΑΣ ΕΥΡΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΘΟΥΡΙΑΣ…ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ..ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ;;;; ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΦΡΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ (ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ….ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ..ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΤΕ ΤΩΡΑ. ΚΑΥΜΕΝΕ ΑΓΑΘΟΚΛΗ ΤΙ ΣΟΥ ΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ

 14. τακης

  12/02/2020 at 16:45

  τα βλεπετε λοιπον ολοι σας. ποσο πολυ αντιπαθης ειναι ο κυριος αυτος ο αγαθοκλης. να τα φαει τα λεφτα του. μακρια απο καλαματα. να πατε να ρωτησετε πρωην ποδοσφαιριστες του για τα καμωματα του, τα κομπλεξ του, και τις κακιες του. Παιρνει πρωην παικτες της καλαματας, κλεβει παικτες με υπουλο τροπο απο ανταγωνιστικες ομαδες στο τοπικο, κλεινει γηπεδα, πληρωνει διαφορους για ευνοικοτερες συνθηκες στα ματς που δινει. μην αναφερθω λεπτομερεστερα και για προηγουμενες χρονιες με αντρανταχτες αποδειξεις γιατι θα φριξει ο κοσμος. ο μεγαλυτερος εφιαλτης του ειναι ο απολλωνας φετος. τι αλλο να πουμε για αυτον τον ανθρωπο. ηθελα να ηξερα δεν το βλεπει οτι δεν τον γουσταρουν ουτε οι συγχωριανοι του? εχει εκει διπλα του κανα πενταρι αυλικους που τον γλυφουν και εχει λανθασμενη γνωμη μαλλον για το τι πιστευει ο κοσμος για αυτον. θα μπορουσε αν ειχε πιο ηρεμο προφιλ, και δεν το επαιζε καμποσος και με τα κομπλεξ του που σερνει, οντως να ειναι ενας απο τους σημαντικοτερους οικονομικους παραγοντες του νομου. τα διελυσε ομως ολα μονος του και τωρα δεν γυριζει αυτο πισω.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement

More in Άρθρα