fbpx
Connect with us

Άρθρα

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ: «Συναγωνισμός ή ανταγωνισμός;» (photos)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ: «Συναγωνισμός ή ανταγωνισμός;» (photos)

Φίλες και φίλοι, ο συναγωνισμός  στα δύο ιστορικά σωματεία δεν εξελίσσεται φυσιολογικά. Τα γεγονότα δείχνουν πως τη φετινή αγωνιστική η κόντρα των δύο Μεσσηνιακών ομάδων δεν θα κρατήσει μόνο στις δύο αναμετρήσεις τους, αλλά σε όλη την διάρκεια της περιόδου!

Η διαμάχη των ομάδων που κρατά δεκάδες χρόνια θα είναι αυξημένη, αφού θα έχουν τους ίδιους στόχους (δηλώσεις παραγόντων),  την άνοδο στη Β΄ Εθνική!

Ήδη τα πνεύματα έχουν διασαλευτεί, από μετακινήσεις  ποδοσφαιριστών,  δηλώσεις  παραγόντων, εκβιαστικές πράξεις σε αθλητές(!), και πισώπλατα κτυπήματα(;).

Ο Πάμισος απέκτησε ποδοσφαιριστές που η Καλαμάτα δεν τους ήθελε. Δεν της έκαναν και τους άφησε ελεύθερους. Ενώ η Καλαμάτα πήρε εκείνον που ο Πάμισος είχε, του  ζήτησε να μείνει, αλλά ήθελε να φύγει για δικούς του λόγους.

Επίσης διέρρευσε, ότι εκβιάστηκαν ποδοσφαιριστές να μην πάνε στην «ανταγωνιστική» ομάδα, όπως και έγινε.

Διακρίνεται λοιπόν ότι, από την μία πλευρά υπάρχει Μεγαλείο ψυχής που λέει και ο φίλος μας ο Διαμαντάκος  (φανατικός αναγνώστης του Σπορ στο Νότο),  μιζέρια και κουτοπονηριά από την άλλη.

Με το καλημέρα λοιπόν είχαμε και τις πρώτες δηλώσεις σε σάιτ και συγκεκριμένα στο Σπορ στο Νότο, από τον κ. Σιδηρόπουλο και τον κ. Πετρουλάκη, στον εξαίρετο δημοσιογράφο κ. Σωτήρη Γεωργούτζο. Στη συνέχεια από τον κ. Αγαθοκλή Χριστόπουλο στην πρώτη της ομάδας.

Σιδηρόπουλος: « Ήρθα στον Πάμισο για να έχει η ομάδα πρωταγωνιστικούς στόχους. Θέλουμε από φέτος κιόλας την άνοδο στη Β΄ Εθνική και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε αυτό.

Θα κατέβουν στη Μεσσήνη πολύ μεγάλα ονόματα, που θα προκαλέσουν αίσθηση, όχι μόνο στη Μεσσηνία αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Θέλω καλές σχέσεις με την Καλαμάτα, τιμώ και σέβομαι τη Μαύρη Θύελλα, έχει μεγάλη ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως αν χρειαστεί να την νικήσουμε για να πάρουμε εμείς το πρωτάθλημα, τότε θα το κάνουμε και να είστε σίγουροι για αυτό».

Στη συνέχεια από τον κ. Πετρουλάκη για τους Μπίσα και Λαθύρη που ήταν κατατοπιστικές και καθησυχαστικές για τους φιλάθλους της Μεσσήνης.

Πετρουλάκης:  «Είναι τεράστιο ψέμα αυτό που λένε αυτοί οι δύο παίκτες, ότι τους είπε ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος, να δοκιμαστούν. Απλά για να δούμε τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές έπρεπε να γίνει ένα οικογενειακό διπλό και για αυτό τους καλέσαμε όλους στον Άγιο Νικόλαο.

Και αυτοί, απλά δεν… δέχτηκαν να αλλάξουν με διάφορες προφάσεις…

Είναι φανερό πως ήθελαν να φύγουν. Ας πάνε λοιπόν στο καλό, ας πάνε όπου θέλουν, ο μεγάλος Πάμισος, φυσικά και δεν εκβιάζεται από τίποτα και από κανέναν…».

Οι δηλώσεις Πετρουλάκη δεν διαψεύστηκαν και η φίλαθλη Μεσσήνη αναζητά επίμονα τον συμπαθέστατο «συμπέθερο» της διαπλοκής.

Στην πρώτη της ομάδας ο κ. Αγαθοκλής δήλωσε πως βλέπει την Καλαμάτα οργανωμένη σε όλους τους τομείς, και ενισχυμένη.

Αντίθετα βλέπει τον Πάμισο να το παλεύει για την παραμονή!

Χριστόπουλος:  «Έχουν γίνει τεράστια βήματα, η οργάνωση φτάνει σε πολύ υψηλό επίπεδο, ξεπερνάει τα σύνορα της Γ΄ Εθνικής.

Στο εμπορικό κομμάτι δεν είμαι ικανοποιημένος, πιστεύω πως στη συνέχεια θα πάμε καλύτερα.

Προχωράμε, δεν νομίζω ότι μπορεί να μας σταματήσει τίποτα!!!

Εύχομαι ο Πάμισος να είναι δυνατός(!), Θέλει μεγάλο αγώνα να κρατηθείς στην κατηγορία !!!

Λέγεται πως έχει ενισχυθεί, αν είναι έτσι δεν θα έχει πρόβλημα!

Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές!».

Ακολούθησαν και πάλι από τον κ. Σιδηρόπουλο στον κ. Γεωργούτζο!

Σιδηρόπουλος: «Νομίζω πως είμαστε στο σωστό δρόμο.

Γίνονται κάθε μέρα σωστά βήματα στην ομάδα.

Σας ξαναλέω, οι στόχοι μας θα είναι πρωταγωνιστικοί.

Από εμένα έως τώρα δεν έχετε ακούσει καμιά υπερβολή, ό,τι σας έχω πει έως τώρα ισχύει και θα γίνει…

Στόχος μας είναι η Β’ Εθνική, δεν πιέζουμε τα πράγματα. Σεβόμαστε την Μαύρη Θύελλα αλλά με όλους τους αντιπάλους θέλουμε την νίκη!».  

Εντωμεταξύ οι δύο ομάδες συνεχίζουν να ενισχύονται και δεν γνωρίζουμε τούτο πόσο θα κρατήσει. Η μεταγραφική περίοδος κλείνει στις 31 Οκτωβρίου και όλα πλέον είναι ανοιχτά.

Τώρα με βάση την  δυναμικότητα των ομάδων στον πέμπτο όμιλο, φαίνεται πως ο τίτλος θα παιχτεί μεταξύ των δύο Μεσσηνιακών συλλόγων (κάτι που μας ικανοποιεί ιδιαίτερα), και άλλων δύο της Ηλείας. Στην πορεία ίσως εμφανιστεί και άλλη, πράγμα πολύ απίθανο!

Προβλέπεται λοιπόν πολύ μεγάλη μάχη εντός και εκτός γηπέδων στο φετινό πρωτάθλημα!

Θα υπάρξουν και επικοινωνιακά παιχνίδια. Στον τομέα αυτό Πάμισος και Καλαμάτα φαίνεται να υστερούν. Είναι αρχή και πιστεύουμε ότι στη συνέχεια θα βελτιωθούν.

Ήδη τις πρώτες πατάτες τις έφαγαν οι άπειροι Μαύροι παράγοντες!

Αρίστευσαν στις περιπτώσεις Λιόλιου και εμμέσως Δημητρακόπουλου, στις αποδεσμεύσεις, στις μεταγραφές και στα γεύματα!!!

Όπως και οι Πράσινοι, με τον Σωτήρη Γεωργούτζο από τον μάνατζερ και τον «Πετρογκάζ», με τις δηλώσεις τους στην κρίσιμη περίοδο διάθεσης καρτών διαρκείας!

Που ακούστηκε τούτο(;), τα Μαυράκια λέει δεν έδιναν το δελτίο αποδεσμευμένου ποδοσφαιριστή, αν δεν πήγαινε εκεί που ήθελαν οι παράγοντες.

Με όλα αυτά που συμβαίνουν και τα άλλα που πιθανώς θα ακολουθήσουν, άντε να βγάλεις από το μυαλό των υγειών ανθρώπων του αθλητισμού ότι δεν θα έχουμε ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!

Κλείνοντας φίλες και φίλοι, να ευχηθούμε αθλητική και πνευματική υγεία(!)  και η καλύτερη ομάδα να κερδίσει το πρωτάθλημα.

ΕΠΟ – ΕΠΣΜ: Η πράσινη πατάτα της ΕΠΟ, που την τηγάνισε η Ένωση και τη φάγανε οι κότες!

Φίλες και φίλοι, μετά την δικαίωση της Καλαμάτας στην περίπτωση του κυπέλου Μεσσηνίας 2018 – 2019, αισθανθήκαμε ηθική δικαίωση και ικανοποίηση!!!

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ: «Συναγωνισμός ή ανταγωνισμός;» (photos)ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ: «Συναγωνισμός ή ανταγωνισμός;» (photos)

 

 

Όπου είχαμε βρεθεί και είχαμε σταθεί με επιχειρήματα προσπαθούσαμε να αποδείξουμε πως η απόφαση να μην συμμετέχει η Καλαμάτα στο κύπελλο Μεσσηνίας ήταν άκυρη!!!

 

Αθλητές, φίλαθλοι, παράγοντες και Ενωσιακοί είχαν αντίθετη άποψη.

Συμμετέχει στο κύπελλο Ελλάδας μας έλεγαν.

 

Η απόφαση των θεσμικών οργάνων ποδοσφαίρου, έθετε εκτός κυπέλου Ελλάδας 2019 – 2020 την Καλαμάτα, γιατί δεν της έδινε το δικαίωμα να διεκδικήσει και πάλι το κύπελλο Μεσσηνίας 2018 – 2019!!!

 

Αυτά τραβάνε όποιοι έχουν άποψη με επιχειρήματα(!!!). Τρώνε και τον χαρακτηρισμό ότι τα ξέρουν όλα!!!!!

Όσα δεν φτάνει η Αλεπού, θα λέγαμε εμείς, τα κάνει κρεμαστάρια!!!

 

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΎ:  Σύλλογος παράδειγμα προς μίμηση!!!

Δεν υπάρχει σύλλογος, ιδιαίτερα μετά την οικονομική κρίση, που να μην έχει οικονομικά προβλήματα!

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ: «Συναγωνισμός ή ανταγωνισμός;» (photos)

Όλες οι ομάδες αγωνιούν κάθε καλοκαίρι να βγάλουν διοικήσεις, γιατί οι περισσότεροι παράγοντες έχουν απομακρυνθεί και άλλοι ματώνουν κάθε χρόνο για να τα βγάλουν πέρα.

Όμως υπάρχουν και σωματεία, που επαναλαμβάνω, θα πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση, που με διάφορες δραστηριότητες και εκδηλώσεις καλύπτουν τον μισό και παραπάνω προϋπολογισμό της ομάδας!!!

 

Η Θύελλα λοιπόν από ό,τι με πληροφόρησαν, έκανε τον Αύγουστο εκδήλωση και με τα έσοδα θα καλύψει πολύ μεγάλο μέρος τον ετήσιων εξόδων της!!!

 

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους φίλους και στους παράγοντες της Θύελλας Χαρακοπιού!!!!!

 

ΑΝΔΡΟΥΣΑ:  Δυναμικά μπήκε τη μεταγραφική περίοδο η ιστορική ομάδα του δήμου Μεσσήνης!!!

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ: «Συναγωνισμός ή ανταγωνισμός;» (photos)

Ενισχύθηκε με ποιοτικούς παίχτες που κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία, και τα έμπειρα μάτια του ποδοσφαίρου την βλέπουν να διεκδικεί με αξιώσεις την ανώτερη κατηγορία!!!

 

Φαίνεται πως οι Γκούνιδες εκεί και οι λοιποί, δεν είναι τσιγκούνηδες!!!

 

Εντωμεταξύ πολλά ακούγονται για κερκίδα και φωτισμό του γηπέδου(!), αν γίνουν και τούτα(;), άντε πιάσε Πετρουλάκη και Γκούνη, η ομάδα πάει φουλ για Γ΄ Εθνική!

 

ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΝΟΤΟ: Χώρισαν οι δρόμοι Πουλάκου και Πάμισου πριν ακόμα καλά- καλά ενωθούν. Να δούμε στη συνέχεια το μονοπάτι ή τη λεωφόρο που ακολούθησε ο αθλητής που θα οδηγήσει;

Ο ιδιόρρυθμος αθλητής δε λέει να κόψει της παλιές κακίες συνήθειες ακόμα και στον τόπο καταγωγής του!

Συμφώνησαν εξαρχής για ένα ποσό και πήρε και προκαταβολή.

Εκ των υστέρων ζήτησε το συμφωνηθέν ποσό σε δέκα επιταγές, χωρίς να είναι μέσα η προκαταβολή.

Το αποτέλεσμα ήταν να φύγει τρέχοντας από την ομάδα γιατί είχαν ανάψει τα λαμπάκια των παραγόντων του Παμίσου!!!

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ: «Συναγωνισμός ή ανταγωνισμός;» (photos)

 

Και κάτι ακόμα, ο κ. Πουλάκος δεν επέστρεψε την προκαταβολή, γιατί λέει έτρεχε στην προετοιμασία της ομάδας!

 

«Και μη χειρότερα» δεν λέμε στα παράξενα περιστατικά, για να μην επαναληφθούν;

 

ΑΠΟΛΛΩΝ:  Η ομάδα πρότυπο της Μεσσηνίας ξεκίνησε την προετοιμασία της με άκρατο ενθουσιασμό και ενθαρρυντικές υποσχέσεις για το μέλλον!

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ: «Συναγωνισμός ή ανταγωνισμός;» (photos)

 

Τη μεταγραφική περίοδο ενισχύθηκε σημαντικά από τον Αίαντα και όχι μόνο, και ίσως μαζί με την Ανδρούσα να είναι τα αουτσάιντερ του πρωταθλήματος.

Τα μωρά λοιπόν του Τάκη Σακελαρόπουλου θα συνεχίσουν στον περσινό ποιοτικό ρυθμό ή θα μας διαψεύσουν; Πιστεύουμε θα συνεχίσουν.

Διοικητικά, ο σύλλογος συνεχίζει στο ίδιο τέμπο, με την αντιπολίτευση να απέχει!

 

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια και πολλαπλές γενικές συνελεύσεις, ο ΑΟΚ κατάφερε και έβγαλε διοικητικό συμβούλιο!

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ: «Συναγωνισμός ή ανταγωνισμός;» (photos)

 

Η ομάδα ενισχύθηκε και δεν τίθεται θέμα παραμονής του συλλόγου στην Α΄  κατηγορία.  Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παππάς μας  δήλωσε  στο sport sto noto:

 

«Βάζουμε τις βάσεις και κτίζουμε το μέλλον, περάσαμε δύσκολες μέρες, αλλά τελικά η ομάδα μπήκε και πάλι στης ράγες.

Θα προωθήσουμε και δικά μας παιδιά αποβλέποντας στο μέλλον».

 

Εμείς να ευχηθούμε στον ΑΟΚ και στον αξιότατο κ. πρόεδρο καλή επιτυχία!

 

ΜΕΣΣΗΝΗ: Σε ένα μήνα ξεκινούν τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και η δημοτική αρχή δεν λέει να πάρει μπροστά!!! Στασιμότητα, στασιμότητα, στασιμότητα!

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ: «Συναγωνισμός ή ανταγωνισμός;» (photos)

 

Πέντε ομάδες την περσινή περίοδο χρησιμοποιούσαν το δημοτικό στάδιο(!) και το ερώτημα που τίθεται είναι τούτο:

 

Πού θα αγωνιστούν οι, Πάμισος, Ολυμπιακός Ανάληψης, Ακαδημία Πάμισος, Παλαίμαχοι και οι Ακαδημίες του Παμίσου τη νέα περίοδο;

 

Το στάδιο δεν αντέχει άλλο, χρειάζεται ανακατασκευή ο αγωνιστικός χώρος και οι υποσχέσεις έγιναν λόγια του αέρα! Από χρόνο σε χρόνο το πάνε…

 

Αν προσθέσουμε και την εικοσαήμερη φθινοπωρινή διακοπή λόγω σποράς, τότε τρεχάτε ποδαράκια μου να βρείτε γήπεδα να αγωνιστούν οι ομάδες!

 

Του Αγίου Νικολάου που μπορεί να απορροφήσει τους γηπεδικούς κραδασμούς της Μεσσήνης βρίσκεται σε χειμέρια νάρκη!

 

Τα έργα που θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει για να υποδεχτεί επίσημους αγώνες καρκινοβατούν στη γραφειοκρατία. Επιπλέον, αναζητούνται 5.000 ευρώ(!!!), ποσό ασήμαντο για έναν τόσο μεγάλο δήμο και για την σπουδαιότητα του εγχειρήματος.

 

Και να μην ξεχνάμε ότι φέτος ο Πάμισος θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, ενώ έχει βλέψεις για την μεγαλύτερη κατηγορία!!!

 

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ:  Η ομάδα των βορείων προαστίων είναι η πρωταθλήτρια των φετινών μεταγραφών. Θα είναι και η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας;

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ: «Συναγωνισμός ή ανταγωνισμός;» (photos)

 

Τη φετινή χρονιά στην Α’ τοπική, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ιστορικό και γραφικό Διαβολίτσι. Πώς να το κάνουμε βρε αδέρφια, η ομάδα φαίνεται πως κάνει την διαφορά με βάση τα ως τώρα δεδομένα.

 

Έχει δυνατό και χαμηλών τόνων διοικητικό συμβούλιο, έχει εξαίρετο προπονητή τον κ. Κώστα Παλαμάρα, και φιλάθλους που αγαπούν και ακολουθούν την ομάδα.

Γιατί λοιπόν να μην στευθεί πρωταθλήτρια;

 

Αυτό που απομένει να δούμε είναι το πόσο θα βοηθηθεί οικονομικά ο σύλλογος από τους φιλάθλους της ευρύτερης περιοχής, και το αν θα αντέξουν τα οικονομικά βάρη οι εξαίρετοι παράγοντες της πρώην «επαρχίας Μεσσήνης».

 

Ευχόμαστε να μην είναι ποδοσφαιρικό πυροτέχνημα, όσα ζήσαμε στο παρελθόν με Βαλύρα, Πεταλίδι, Αρφαρά και Πυργάκι…

 

ΠΑΜΙΣΟΣ:  Ξεκίνησε την προετοιμασία του με εμπόδια, που ευτυχώς στην συνέχεια ξεπεράστηκαν!

 

Αυτή που δεν ξεπεράστηκε και σέρνεται για χρόνια, είναι η λογική των παραγόντων και των δύο ομάδων Παμίσου και Ακαδημίας Παμίσου!!!

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ: «Συναγωνισμός ή ανταγωνισμός;» (photos)

 

Δοκιμάστηκαν κάποιοι παίκτες αμφιβόλου αξίας, Έλληνες και αλλοδαποί, και δεν συμμετέχουν στις προπονήσεις τέσσερις-πέντε ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Πάμισος.

 

Αντίθετα, η πάμπλουτη Καλαμάτα έχει στις τάξεις της παίκτες από την Ακαδημία, οι οποίοι, αν δεν κάνω λάθος, χρησιμοποιήθηκαν και στο φιλικό της Σπάρτης.

 

Για την ιστορία να αναφέρω πως οι ερασιτέχνες της Καλαμάτας έδωσαν το Μάιο φιλικό παιχνίδι στην Μεσσήνη με την Ακαδημία Πάμισος.

 

Οι μικροί του Πάμισου κέρδισαν 2-1, ενώ το σκορ θα μπορούσε να ήταν και τριπλάσιο.

 

Ερωτώ και πάλι: Πόσοι παράγοντες και προπονητές παρακολούθησαν το παιχνίδι για να έχουν άποψη και να πράξουν ανάλογα, όπως η Καλαμάτα; Σας πληροφορώ ούτε ένας!

 

 

ΕΠΣΜ και ΚΑΛΑΜΑΤΑ:  «Αναστάτωση για το τίποτα»

Μέγιστο θέμα το έκαναν στην Ένωση με προτροπή της Καλαμάτας, to αποκαλυπτικό βέβαια δημοσίευμα του Sportstonoto.gr  για τοποθέτηση των δύο ομάδων της Μεσσηνίας στον όγδοο όμιλο της Αθήνας, μαζί με τις Κυκλάδες!

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ: «Συναγωνισμός ή ανταγωνισμός;» (photos)

 

Ενώ ακόμα δεν είχαν οριστικοποιηθεί οι ομάδες που θα συμμετείχαν στην Γ΄ Εθνική, η προθεσμία έληγε την Πέμπτη 23/8, θα συνεδρίαζε λέει η ΕΠΟ την Τρίτη 21/8, για τον καταρτισμό των ομίλων.

 

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα από σοβαρούς ανθρώπους θεσμοθετημένων οργάνων! Ακόμα και η παραμικρή σκέψη να υπήρχε από άνθρωπο της ΕΠΟ και να δημοσιοποιήθηκε σκόπιμα για έλεγχο χαμένων Ενώσεων, τούτη η ραδιο-αρβύλα δεν θα πέρναγε από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ.

 

Εκεί υπάρχουν πιο σοβαροί άνθρωποι που σταθμίζουν τα γεγονότα και εφαρμόζουν τους κανονισμούς που οι ίδιοι ψηφίζουν!

Ένας από αυτούς ήταν τα  ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ για καταρτισμό των ομίλων!!!

 

Εκτός από τα παραπάνω, και να γινόταν το μέγα ατόπημα, θα έπεφτε από τα αθλητικά δικαστήρια, γιατί εκεί υπάρχουν τακτικοί δικαστές και δικάζουν λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τον τύπο και την ουσία του θέματος!!!!!

 

ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΝΟΤΟ:  Φίλες και φίλοι άλλο ένα Παρασκήνιο έφτασε στο τέλος του.

Και τούτη τη φορά πολύ καθυστερημένο λόγω θεμάτων, και Καταϊδρωμένο λόγω θέρους!  Όμως όπως και να έχει τα θέματά μας είναι διαχρονικά και ελπίζουμε να ενδιαφέρουν!

Σας εύχομαι καλό φθινόπωρο. Σας ασπάζομαι Σέρβικα, Επαναστατικά, Ανατρεπτικά, Τροτσκιστικά, Ερωτικά, Αναρχικά, Διονυσιακά και να είστε όλες και όλοι καλά!!!

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Άρθρα