
Μόλις ένα χρόνο μετά την άνοδό της στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, η Athens Kallithea υποβιβάζεται ξανά στη Super League 2, καθώς το ισόπαλο 1-1 με τον Πανσερραϊκό στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playouts, δεν της αφήνει πλέον καμία ελπίδα παραμονής. Με δύο αγωνιστικές να απομένουν, η ομάδα της Καλλιθέας δεν μπορεί να καλύψει τη διαφορά των 7 βαθμών από τον αντίπαλό της.
Το ματς ξεκίνησε με έντονο ρυθμό και οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 5ο λεπτό, όταν το πλασέ του Σαλαζάρ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Αλφαρέλα απάντησε άμεσα για την Athens Kallithea, ανοίγοντας το σκορ στο 10’ με εξαιρετικό σουτ από πλάγια θέση. Παρότι ξεκίνησαν δυναμικά, οι παίκτες του Στέλιου Μαλεζά δεν κατάφεραν να διατηρήσουν την υπεροχή.
Στο 29ο λεπτό, η Athens Kallithea απώλεσε τεράστια ευκαιρία για το 2-0, όταν το διαγώνιο σουτ του Μαγκάρι αποκρούστηκε από τον Γκουγκεσασβίλι, ενώ στη συνέχεια ο Λεμπόν και ο Μερκάτι δεν κατάφεραν να συνεργαστούν αποτελεσματικά εντός περιοχής.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε. Μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα, ύστερα από σέντρα που άλλαξε πορεία, ο Γκέλιος έκανε λανθασμένο υπολογισμό και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, για να έρθει στη συνέχεια ο Δεληγιαννίδης και να σκοράρει από δύσκολη γωνία για το 1-1.
Το υπόλοιπο παιχνίδι κύλησε με τον Πανσερραϊκό να διαχειρίζεται ψύχραιμα το αποτέλεσμα και να φτάνει κοντά στο γκολ ξανά στο 78’, πάλι με τον Σαλαζάρ. Με το τελευταίο σφύριγμα, οι φιλοξενούμενοι εξασφάλισαν την παραμονή τους, ενώ η απογοήτευση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παικτών της Athens Kallithea, που δεν απέφυγαν τον υποβιβασμό.
Με πληροφορίες ertsports.gr




Πρόσφατα άρθρα
- Κινήσεις, για να έχουν απήχηση τα διαρκείας που τέθηκαν σε κυκλοφορία, στην Καλαμάτα BC
- Τζανετάκος, Παπασταθόπουλος έβαλαν… γκολ με τη διεξαγωγή των τελικών στο πανελλήνιο τουρνουά padel (+ pics)
- Ο Καπετανάκης… μένει στον Μιλτιάδη, δεν προχωράει του Κωνσταντινόπουλου, στροφή σε 19άρηδες…
- Λύση από το τοπικό της ΕΠΣ Κορινθίας για τον πάγκο του Πέλοπα Κιάτου
- Επιβεβαίωση για Αγγελή, Τόσκα, στη σειρά Αριστομενόπουλος, Τιμπλαλέξης, πήρε Τσέα, ακολουθούν εκπλήξεις…
- Πλώρη για Γ΄ Εθνική με Βορινιώτη προπονητή, ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου στην Α΄ Κορινθίας
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δες ακόμη…
-
5' λεπτά κήρυγμα
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Απέλαση Αταμάν, συγνώμη σε Μπαρτζώκα, ”έγκλημα” ο Γιαννακόπουλος…”!!! (video)
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Τρομερό “Πέντε λεπτά κήρυγμα” σήμερα από τον Σωτήρη...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Ενα… μπορντέλο είμαστε”!!! (video)
Εξ αφορμής όλων όσων διαδραματίστηκαν… πάλι και στον 3ο αγώνα των πλέι οφ στο...
By sportstonoto