fbpx
Connect with us

Football League

Καταπέλτης ο Μαρτίνης για Λεουτσάκο: “Λες ψέματα, ναι είπες πως εσύ θέλεις τη Β’ Εθνική, παίζεις διπλό παιχνίδι…”!

Καταπέλτης ο Μαρτίνης για Λεουτσάκο: “Λες ψέματα, ναι είπες πως εσύ θέλεις τη Β’ Εθνική, παίζεις διπλό παιχνίδι…”!
Πραγματικός καταπέλτης ο Τώνης Μαρτίνης κατά του Λεωνίδα Λεουτσάκου!!!

Χείμαρρος ήταν ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ρόδος, κ. Μαρτίνης φιλοξενούμενος τηλεφωνικά στον ΒΟΛΟΣ 98.6 FM και στην εκπομπή CLASICO. Ο ισχυρός άνδρας της ροδίτικης ΠΑΕ εξέφρασε την οργή του για την απόφαση του κ. Λεουτσάκου να στείλει μαζί με την πρόταση των “22” της Φούτμπολ Λιγκ, την πρόταση των “11” της Σούπερ Λιγκ 2, δίνοντας την ευκαιρία στον κ. Αυγενάκη να μην πάρει απόφαση.

Ο Τώνης Μαρτίνης επιβεβαίωσε τη δήλωση στήριξης του κ. Λεουτσάκου στην πρόταση μίας ενοποιημένης Β’ Εθνικής των δύο ομίλων και εξεπλάγη που με δηλώσεις του τη διέψευσε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μαρτίνη:

Για το αν έχει γίνει ΠΑΕ η ομάδα της Ρόδου: «Η Ρόδος έχει γίνει ΠΑΕ εδώ και 2,5 μήνες. Και το «γαργαλιστικό» της υπόθεσης ποιο είναι; Έχουμε στείλει εδώ και 1,5 μήνα τα έγγραφα στον συνεταιρισμό (Ένωση SL2 και FL) και ο συνεταιρισμός πήρα, τάχα, χαμπάρι ότι στείλαμε τα έγγραφα πριν από πέντε μέρες. Τότε μας κάλεσαν γιατί μάλλον είχαν ανάγκη τα 5.000 ευρώ του παραβόλου. Εδώ πρόκειται για τρελοκομείο».

Για τον αν περίμενε πως μετά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη θα πήγαιναν στον κ. Αυγενάκη δύο προτάσεις, τόσο αυτή της Φούτμπολ Λιγκ όσο και αυτή της Σούπερ Λιγκ 2: «Όχι, βέβαια! Δεν κατάλαβα γιατί την πρόταση των 11 (Σούπερ Λιγκ 2) την έστειλε ο κ. Λεουτσάκος μαζί με την πρόταση των 22 (Φούτμπολ Λιγκ). Για να μπερδέψει τον κ. Αυγενάκη; Μπορεί η συνεδρίαση η δική μας να ήταν άτυπη, όμως έγινε κατόπιν δικής του πρόσκλησης. Το ότι εμφάνισε και την άλλη πρόταση των “11”,  το έκανε για να θολώσει το τοπίο και να μη γίνει τίποτα. Γι’ αυτό φώναζα στην τηλεδιάσκεψη πως έπρεπε στον κ. Αυγενάκη να πάει μία πρόταση που να λέει πως εγώ (σ.σ. κ. Λεουτσάκος) δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα γιατί έχω μπλέξει με παλαβούς… Έτσι ο κ. Αυγενάκης θα έπαιρνε αυτός την απόφαση γιατί η λίγκα δεν θα μπορούσε να την πάρει. Γιατί παίζεται αυτό το παραμύθι, δεν μπορώ να καταλάβω».

Για το αν ο κ. Λεουτσάκος δήλωσε στους εκπροσώπους των 22 ομάδων που μετείχαν στην τηλεδιάσκεψη ότι τάσσεται υπέρ της πρότασής τους που αποτελεί και την πλειοψηφία: «Είμαι με τους 22 και εγώ ψηφίζω υπέρ της πλειοψηφίας, για μία Β’ Εθνική δύο ομίλων. Ξεκάθαρα αυτό είπε. Αυτά που μας είπε μετά είναι παραμύθια της χαλιμάς. Δεν ξέρω ποιον εξυπηρετεί. Εάν ο κ. Λεουτσάκος είναι εκεί για να εξυπηρετεί τη Σούπερ Λιγκ, να μας το πει για να πάμε κι εμείς στα σπίτια μας».

Για την πρόταση της σύγκλισης Γ.Σ. των μελών του συνεταιρισμού: «Είναι μία πρόταση που έχουμε καταθέσει εδώ και πολύ καιρό οι πρωταθλήτριες ομάδες της Γ’ Εθνικής. Πιστεύουμε πως η Γενική Συνέλευση έχει μεγαλύτερη ισχύ από το Δ.Σ. του συνεταιρισμού και άρα αν συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα ¾ μπορεί να περάσει η πρόταση αναδιάρθρωσης. Αν συγκεντρωθούν 26 ψήφοι από τους 34 τότε το ζήτημα λύνεται και δεν μπορεί κανείς να πει πως δεν το προχωράει σε εφαρμογή».

«Ο κ. Αυγενάκης δεν θέλει να δώσει λύση στο πρόβλημα»

«Πιστεύω πως ο κ. Αυγενάκης δεν θέλει να δώσει λύση στο πρόβλημα. Χθες τον επισκέφτηκαν κάποιοι βουλευτές. Ένας ήταν από τα Δωδεκάνησα. Τους είπε πως η ΕΠΟ δεν έχει δικαιοδοσία να παίρνει αποφάσεις. Ούτε να εισηγείται. Μάλιστα, στους βουλευτές εμφάνισε κι έναν νομικό του υπουργείου για να επιβεβαιώσει αυτά που τους έλεγε. Με λίγα λόγια έπεισε τους βουλευτές ότι έχει δίκιο»

«Δεν υπάρχει πρόεδρος στην ΕΠΟ»

Στην ερώτηση αν το αίτημα για δύο ομίλους στηρίζεται από την ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, τον κ. Διακοφώτη ο κ. Μαρτίνης είπε: «Ο κ. Διακοφώτης στηρίζει το αίτημα μας για μία ενοποιημένη Β’ Εθνική των δύο ομίλων. Δυστυχώς, δεν υπάρχει πρόεδρος στην ΕΠΟ. Αν ήταν πρόεδρος ο κ. Γραμμένος θα έπρεπε να βγει και να πει πέντε πράγματα για να τελειώνουμε. Όλοι ήξεις αφίξεις για να καλύπτουν το λιμάνι του Πειραιά…»

8 Σχόλια

8 Comments

 1. Avatar

  Καλαματαρα

  12/09/2020 at 08:44

  Ο λεουτσακος έχει καταντήσει η ντροπή της Μάνης

 2. Avatar

  Γιώργος Θύρα 3

  12/09/2020 at 12:24

  Κύριε Μαρτίνη καθ΄όλα αξιόλογε παράγοντα της ΠΑΕ Ρόδος,εάν είναι αυτές οι δηλώσεις σας…… πραγματικά τί….. λέτε????
  Ο Αυγενάκης δεν ζήτησε από τον Λεουτσάκο,τ αποτελέσματα των διαβουλεύσεων των με τις ομάδες του Συνεταιρισμού που έχει την ηγεσία???
  Έστειλε την δική σας….απόφαση,έστειλε και την απόφαση των 11 ομάδων της παραπάνω κατηγορίας!!!!
  Που είναι το….ΛΑΘΟΣ του????
  Σας….βόλευε μήπως να στείλει την απόφαση των…..22 ΜΟΝΟ???
  Προσέξτε μην ξαναβάλει θέμα…..ψήφισης στο Διοικητικό Συμβούλιο της SL2& Football League,ξανά το ζήτημα αυτό με βάση τα ……Νέα Δεδομένα από την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου,και εκεί να δεις…..Αποτέλεσμα!!!!
  Αν και δεν χρειάζεται,γιατί η απόφαση του Διαιτητικού σε ότι αφορά την SL2 για τον αριθμό των ομάδων είναι….ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ και ΔΕΝ ΕΦΕΣΙΒΑΛΕΤΑΙ!!!!
  Το γνωρίζει πολύ καλά αυτό το Νομικό τμήμα της ΠΑΕ Ρόδος,τα Νομικά Τμήματα όλων των ΠΑΕ της κατηγορίας,καθώς και όλοι οι…..πρωτοετείς φοιτητές της Νομικής!!!!!

  Για το αν ο κ. Λεουτσάκος δήλωσε στους εκπροσώπους των 22 ομάδων που μετείχαν στην τηλεδιάσκεψη ότι τάσσεται υπέρ της πρότασής τους που αποτελεί και την πλειοψηφία…..

  Εάν όντως έχει γίνει έτσι,να καταθέσετε όλες οι ομάδες με στοιχεία όμως,
  πρόταση..Δυσπιστίας, η πρόταση…. Μομφής προς το πρόσωπό του!!!!
  Ούτε είναι ΜΟΝΟ δικός σας Πρόεδρος,Ούτε είναι Πρόεδρος μόνο των 12 ΠΑΕ της SL2,είναι Πρόεδρος Όλων των ΠΑΕ της SL2& Football League!!!

  Τώρα Για την πρόταση της σύγκλισης Γ.Σ. των μελών του συνεταιρισμού…..

  Αν και ο νόμος ορίζει και το ξέρετε πάρα πολύ καλά,ότι την απόφαση την παίρνει το Διοικητικό συμβούλιο του Συνεταιρισμού,και Γ.Σ. -Διότι η Νομοθετική ρύθμιση του Απριλίου,που δεν…..ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ… ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ,το λέει ΡΗΤΑ και ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ότι δεν… ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ… ΟΥΤΕ ….ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ από την ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ οι αποφάσεις αυτές- να γίνει γνωρίζετε πολύ καλά ότι με τα μέχρι σήμερα…δεδομένα οι 26 ψήφοι δεν…. συγκεντρώνονται,Είσαστε μόνο 22 και με βάση τον Νόμο έπρεπε όντως να ψηφίσουν 26 ομάδες από τις 34!!!!
  Οπότε η οποιαδήποτε Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης είναι…..ΑΝΙΣΧΥΡΗ έναντι του Νόμου!!!

  Τώρα στο….Ο κ. Αυγενάκης δεν θέλει να δώσει λύση στο πρόβλημα….
  Τι ….πρόβλημα να σου λύσει,αφού έχει λυθεί από τον Απρίλιο Νομοθετικά!!!!
  Να….ενδώσει στα…τερτίπια του…..Παναγιώταρου,και της ΕΠΟ,και ν΄ανέβεις 2….κατηγορίες???
  Είναι….Σωστό αυτό????
  Είναι…..Ηθικό αυτό???
  Είναι….Τίμιο???
  Και οι….Νόμοι???
  Και οι ….αποφάσεις των….δικαστηρίων???
  Και μην βγει κανείς σας και πει -Γιατί το λέτε….συχνά….πυκνά τελευταία- ότι δεν φτιάχνουμε……Ομάδα,γιατί δεν…..γνωρίζουμε που θα….παίζουμε!!!
  Πέταξες και το άλλο το….μαγικό όταν δήλωσες συμμετοχή ,ότι εγώ….δηλώνω Β΄Εθνική…..
  Αφου…. γνωρίζεις που θα ….παίζεις Κε Μαρτίνη!!!!
  Και σε κάνουν και…..καλά….σημαία οι…..Άλλοι…..!!!!

  • Avatar

   Καλαματαρα

   12/09/2020 at 14:57

   Κύριε μπαρλο δεν χρειάζεται να γράφετε εδώ μήνυμα για τον κ. Μαρτίνη, πάρτε τον τηλέφωνο και πείτε του: Τώνη αυτό και αυτό .

   • Avatar

    Γιωργος -Παναχαικη

    12/09/2020 at 16:13

    Tελικα ρε αστροπελεκια αποφασιστε ,,
    εγω ειμαι ο Γιωργος θυρα 3
    Ο Γιωργος θυρα 3 ειναι ο Μπαρλος
    Αρα εγω, εχω την Παναχαικη,,,,
    Και αφου εχω την Παναχαικη γιατι πηρα τον Ελε
    ενω εχω καψουρα αλλο προπονητη και φθηνοτερο ;;;
    Εχετε κι αλλα τετοια να γελασομε ;;;
    Α ειμαι και ο ΡΟΧΑΝΟ 0-2 ΠΟΥ ΔΙΑΚΤΙΝΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ..
    Ρε Καλαματαρα ειπαμε δεν τρεχει τιποτα μεταξυ μας .
    Αλλα εγω ειμαι ο Γιωργος-Παναχαικη με τα παρασκηνια ο αλλος ειναι ο Γιωργος Θυρα 3 με τα νομικα του μεσα στην ΕΠΟ ..
    Και στο φιναλε οταν λεμε κατι εχουμε αποδειξει οτι ειναι ΕΤΣΙ..
    Δεν εχουμε εμεις την αναγκη να αλλαζουμε ονοματα ουτε να ειμαστε διπλοι.
    Αυτα ειναι για αλλους και τους εχεις μαθει πολυ καλα εδω μεσα…
    Με εχεις για τοσο βλακα να εχω δυο Γιωργηδες εδω μεσα ;;;
    Ελεος ρε φιλαρακι και εσυ ;; Ολη η Ελλαδα αδικει τον Ολυμπιακο και την Καλαματα,,,,
    Ωραιο το παραμυθακι αλλα πεθανε ο Δρακος…

    • Avatar

     Καλαματαρα

     12/09/2020 at 16:32

     Γιώργο-παναχαικη, πλάκα κάνω ,γιατί μια φορά ο Σωτήρης είχε πει πως ο Γιώργος θύρα 3 είναι ο Μπάρλος, προφανώς και δεν το εννοουσα αυτό που είπα. Ουτε λίγη πλάκα να μην κάνουμε δηλαδή?

     • Avatar

      Γιωργος -Παναχαικη

      12/09/2020 at 17:00

      Οκ φιλε ζητω συγνωμη ,καταλαβα λαθος το ειρωνικο σου..
      Τη μια του λεει οτι ειναι ο Μπαρλος,
      Την αλλη του λεει οτι γραφει μεγαλα και δεν μπορει να τα διαβασει..
      Μια απαντηση ποτε δεν του εδωσε αλλα ουτε και σε εμενα φυσικα…
      Και Σουλη πηρα Σωτηρουντζο και Ζοαο ανακοινωνω,,
      ΚΑΙ απο εβδομαδα που θα δινω δανεικους μη λες οτι αποχωρουν
      και σκορπαει η Παναχαικη,,,ξερεις εσυ…
      Αντε για να μην αποκαλυψω απο που παιρνεις εντολες να τα χωνεις στον Μπαρλο…
      Γιαουρτακι εξτραδακι

     • Σωτήρης Γεωργούντζος

      Σωτήρης Γεωργούντζος

      12/09/2020 at 17:29

      Τι λες ρε καραγκιόζη που θα μας πεις ότι τα παίρνουμε (!!!) κιόλας. Παλιό νούμερο…. Αντε πια αρκετά νομίζω με εσένα.

 3. Avatar

  dimitris

  12/09/2020 at 14:53

  Η μονη σε νομιμη ισχυ προταση τηε ΕΕ της Επο ειναι οι 2 ομιλοι της Β εθνικης Αυτη απεμεινε μετα την οριστικη καταργηση της προτασης για 18 ομαδες στην SL2
  Πουθενα δεν λεει η αποφαση του διαιτητικου οτι το πρωταθλημα της SL2 θσ γινει με 12 ομαδες
  Η γνωμη των Παε και της καθε λιγκας ειναι μονο για ηθικους λογους (δηλωση Αυγενακη στη βουλη) και κακως ψαχνετε για ψηφους 3/4 κλπ σε Παε και λιγκες
  Η κυβερνηση και ο Αυγενακης με καποια κριτηρια βιωσιμοτητας ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ νομικα να εφαρμοσει την ψηφισμενη με το ακλονητο και συντριπτικο 3/4 αποφαση
  Επιπλεον η αποφαση αυτη πια ειναι οριστικη αμετακλητη αλλα και ΑΠΡΟΣΒΛΗΤΗ καθως εχει παρελθει η νομιμη προθεσμια 5 ημερων για προσφυγη σε νεο διαιτητικο
  Περαστικα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Football League