fbpx
Connect with us

Super league 2

Καβάλα: Πίστη…. ακόμη Χαντιτάγκι για Super League 2 – Η ανακοίνωση για τον σχεδιασμό

Καβάλα: Πίστη…. ακόμη Χαντιτάγκι για Super League 2 – Η ανακοίνωση για τον σχεδιασμό

Ο Αλεξάντερ Χαντιτάγκι συνεχίζει να διατηρεί τις ελπίδες του ότι η Καβάλα θα παίζει στη Super League 2 τη νέα σεζόν.
Σε νέα τοποθέτηση προχώρησε ο ισχυρός άνδρας της Καβάλας, Αλεξάντερ Χαντιτάγκι αναφορικά με τη νέα σεζόν. Ο Καναδοϊρανός εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα θα καταφέρει να μείνει στη Super League 2 και τη νέα σεζόν, ενώ ανέλυσε το πλάνο του, ελπίζοντας στη στήριξη των οπαδών και της τοπικής κοινωνίας.

Αναλυτικά το μήνυμα του Χαντιτάγκι:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλαθλοι της Καβάλας

Όπως όλοι ξέρουμε για να φτιάξουμε μια ομάδα που θα πάρει πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική κατηγορία ή στη Super League 2 και κάποια μέρα να βρεθεί στην Super League, θα χρειαστούμε όλοι μας (εγώ, φίλαθλοι, πόλη και οι χορηγοί) να δεσμευτούμε 120% σε αυτή την ομάδα και σε αυτήν την πόλη.
Τους τελευταίους 10 μήνες, ήμουν πάντα ανοιχτός, ειλικρινής και διαφανής απέναντι στον κόσμο της Καβάλας.
Η υπόσχεσή μου προς εσάς είναι ότι θα συνεχίσω να είμαι πάντα έτσι!

Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχουν 90%+ πιθανότητες να μείνει η ομάδα μας στη Super League 2.

Ανεξάρτητα από αυτό το αποτέλεσμα, στόχος μας θα είναι να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Έχω δώσει στους προπονητές μας και στα μέλη της ομάδας μας την δυνατότητα να υπογράψουν και να φέρουν στην Καβάλα 18 κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές που μπορούν να πρωταγωνιστούν τόσο στην Γ’ Εθνική κατηγορία όσο και στη Super League 2.

Στόχος μας είναι να υπογράψουμε τους ποδοσφαιριστές πριν από τις 15 Ιουλίου και η προετοιμασία θα ξεκινήσει 1η Αυγούστου.

Την ίδια ώρα θα κρατήσουμε 6 θέσεις ανοιχτές στο ρόστερ, μέχρι τις 31 Αυγούστου 2022. Ελπίζω μέχρι εκείνη τη στιγμή να έχουμε εξασφαλίσει το δικαίωμά μας να παίξουμε στη Super League 2 και αυτές οι θέσεις θα χρησιμοποιηθούν για την υπογραφή ξένων παικτών και παικτών που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το μπάτζετ της ομάδας μας για την Γ’ Εθνική κατηγορία υπολογίζεται περίπου στις 500.000 ευρώ και αν η ομάδα εξασφαλίσει το δικαίωμα να παίξει στη Super League 2, το μπάτζετ θα αυξηθεί στις 900.000 ευρώ.

ΠΕΡΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για να στηριχθεί η ομάδα για φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια, είναι σημαντικό για εμένα και τον σύλλογο, να γνωρίζουμε ότι έχουμε την αγάπη και την υποστήριξη των φιλάθλων και της πόλης.

Ως μέρος αυτής της δέσμευσης, στόχος μας θα είναι να πουλήσουμε 3000 εισιτήρια διαρκείας έως τις 5 Ιουλίου 2022.

Το εισιτήριο διαρκείας θα κοστίζει 70 € (4 € ανά παιχνίδι) ακόμη κι αν η ομάδα αγωνιστεί στην Super League 2.

Αφού επιτευχθεί ο στόχος των 3000 εισιτηρίων διαρκείας, τα υπολειπόμενα εισιτήρια θα κοστολογούνται στα 140€ (8€ ανά εισιτήριο).

Θέλω να γίνει ξεκάθαρο πως οι 3000 οπαδοί ΔΕΝ θα χρειαστεί να πληρώσουν τίποτα τώρα.

Θα ζητήσουμε απλώς ένα απλό έντυπο δέσμευσης, δείχνοντας το ενδιαφέρον και την υποστήριξή τους.
Οι υποστηρικτές θα πληρώσουν για τα εισιτήρια όταν φτάσουμε τον στόχο των 3000.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Παρόλο που κάναμε μια καλή σεζόν και είχαμε τους περισσότερους φιλάθλους από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στη Super League 2, είχαμε μόλις 9 χορηγούς.

Χωρίς την υποστήριξη των επιχειρήσεων και των τοπικών εταιρειών, η ομάδα δεν μπορεί να είναι επιτυχής.

Τα προηγούμενα χρόνια ο Α.Ο Καβάλα είχε πάντα 100-150 χορηγούς.

Για την περίοδο 2022-2023 θα θέλαμε τουλάχιστον 40 τοπικές επιχειρήσεις και εταιρείες της Καβάλας να στηρίξουν την ομάδα.

Τα πακέτα χορηγιών ξεκινούν από 950€ και θα περιλαμβάνουν 2 πινακίδες γύρω από το γήπεδο και επίσης θα παρέχεται δωρεάν κάρτες διαρκείας αξίας 1000€.

Τα 210.000 € από τις πωλήσεις εισιτηρίων και η χορηγία 40.000 € από τις τοπικές επιχειρήσεις θα συμβάλουν στη μείωση του ελλείμματος και των ζημιών σε μόλις 250.000€ για την επόμενη χρονιά που θα καλύψει ο όμιλός μου.

ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και ο Δήμος της Καβάλας είχαν δεσμευτεί απέναντί μου για βελτιώσεις στο γήπεδο.
Δυστυχώς, καμία από αυτές τις δεσμεύσεις δεν τηρήθηκε. Και πάλι για να μείνω στην Καβάλα και να στηρίξω την ποδοσφαιρική ομάδα εδώ είναι αυτό που θα ζητούσα από τον δήμαρχο και την πόλη μέχρι τις 15 Ιουλίου 2022.
• Αποκλειστική 10ετής μίσθωση για το στάδιο, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας φιλοξενίας συναυλιών, εκθεσιακών αγώνων, πολιτιστικών εκδηλώσεων και άλλων δραστηριοτήτων που θα αποφέρουν έσοδα, επισκέπτες και οικονομικά οφέλη στην πόλη και τον σύλλογο.
• Ο Δήμος να επισκευάσει τα αποδυτήρια, τα ντους και τις τουαλέτες στο γήπεδο. Συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης τουαλέτας για τις γυναίκες φιλάθλους της ομάδας.
• Επισκευάστε και εγκαταστήστε δεξαμενές ζεστού νερού ώστε η ομάδα μας και οι φιλοξενούμενες ομάδες να μπορούν να κάνουν ντους μετά τους αγώνες.
• Διόρθωση των προβολέων του γηπέδου, ώστε η ομάδα να μπορεί να παίζει και τις νυχτερινές ώρες αλλά και δημιουργία πίνακα του σκορ στον χώρο του σταδίου.
• Τέλος, η αφαίρεση τουλάχιστον 3000 παλαιών θέσεων στο γήπεδο και η τοποθέτηση νέων. Οι θέσεις στο γήπεδό μας δεν έχουν αλλάξει για πάνω από 15 χρόνια και κοστίζουν λιγότερο από 6€ ανά θέση για την αντικατάστασή τους.
• Αντικατάσταση του σημερινού χλοοτάπητα στο γήπεδο με νέο.

ΠΕΡΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΟΚ

Χρειάζομαι τη δέσμευση του Ερασιτέχνη Α.Ο Καβάλα πως όταν η ομάδα προβιβαστεί στη Super League 2, το 90% της ιδιοκτησίας θα δοθεί πίσω στον όμιλό μου.

Πιστεύω πραγματικά ότι μπορούμε να το πετύχουμε.

Στο τελευταίο μας παιχνίδι της σεζόν είχαμε πάνω από 6300 άτομα στο γήπεδο. Αυτό είναι μια σαφής ένδειξη της αγάπης αυτής της πόλης για την ομάδα».

2 Comments

2 Comments

  1. Bill+the+kid

    21/06/2022 at 10:08

    Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας, είναι σοβαρός επιχειρηματίας κ expert στο marketing. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ειλικρινής, είναι σπαθί. Έφτασε την περσινή περίοδο πολύ κοντά στο αγωνιστικό θαύμα, αλλά για 3 βαθμούς δεν τα κατάφερε. Το πίστεψε, το τόλμησε, πολέμησε με θεούς κ δαίμονες, με το ίδιο το ποδοσφαιρικό παρακράτος, με τον συνεταιρισμό της SL2, που ούτε κ αυτή τον ήθελε, με διαιτησίες με με….. Δεν τα κατάφερε, έχασε την μάχη, αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται, με όλους κ με όλα, ακόμα κ με κάποιους μέσα από την Καβάλα. Είναι εδώ, δίπλα μας, δείχνει το πραγματικό ενδιαφέρον για την ομάδα, αλλά καταλαβαίνει κ την ακρίβεια που μαστίζει όλο τον ελληνικό λαό κ φυσικά κ τους Καβαλιώτες. Δεν θέλει να ξεφουσκώσει αυτό που με τόσο κόπο έχτισε πέρυσι. Πάρε με 70 ευρώ το εισιτήριο διαρκείας κ δες την ΑΟΚΑΡΑ όλη τη χρονιά κ μη σε απασχολεί σε ποια κατηγορία θα παίζει, η τιμή δεν αλλάζει. Είμαι σίγουρος ότι αν φύγουν τα 3.000 με τα 70 ευρώ, θα βάλει αλλά τόσα πάλι με 70 ευρώ. Η τιμή για διαρκείας είναι παμφθηνη κ επίσης χωρίς συγκεκριμένη χωροθέτηση. Όπως παλιά που είχε γενική είσοδο κ καθοσουνα όπου ήθελες. Η Δήμητρα Ευξεινούπολης στην Γ Εθνική πέρυσι το διαρκείας το έδινε 100 ευρώ κ μόνο για 120 καθημενους, οι υπόλοιποι όρθιοι γύρω από τα κάγκελα. Τα λόγια είναι περιττά. Για τον Δήμο Καβάλας δεν έχω να σχολιάσω κάτι, όλα είναι γνωστά. Ας κάνει υπομονή μέχρι του χρόνου ο Alex που έχουμε εκλογές. Φυσικά κ δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο ότι θέλει το 90 %των μετοχών της ομάδας. Οι στόχοι του για την ομάδα είναι μεγάλοι κ όχι απλά το λέει αλλά το δείχνει κ με τις κινήσεις του. Αρκεί να τον ρωτήσετε πόσα χιλιάδες ευρώ έχει δαπάνησει για να στηρίξει νομικά στις δικαστικές αίθουσες την ομάδα, ακόμα κ σήμερα για να πετύχει το ακατόρθωτο δλδ την συμμετοχή κ φέτος της ομάδας στην SL2. Ο άνθρωπος είναι μαχητής κ δεν τα παρατάει ποτε.Μέ τέτοιο ιο ζήλο κ επιμονή για τον ΑΟΚ, σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η ομάδα μόνο αυτοί που έχουν αγαπήσει πολύ την ομάδα θα μπορούσαν να δείξουν. Μόνο Καβαλιώτες θα έλεγα. Αλλά να που ένας ξένος μας έβαλε τα γυαλιά. Ρε μπας κ ήταν ΑΟΚ από κούνια κ δεν το ξέρουμε; ALEX GO ON. WE NEVER GIVE

  2. Bill+the+kid

    21/06/2022 at 10:11

    Για δες πως αλλάζουν οι καιροί. Στα Σαλωνα σφάζουν αρνιά κ στο Χρυσό κριαρια κ στου Alex την ποδιά σφάζονται παλικάρια, όπου παλικάρια ο Αλέξης με την ΑΕΛ κ ο Μπεος με τον ΝΠΣ Βόλο. Για περάστε, για περάστε όπως έλεγε κ ο αείμνηστος Ρίζος. Όλοι θέλουν να πουλήσουν τις ομάδες τους στον Alex. Λυπούμαστε αλλά δεν θα πάρει. Ότι πήρε, πήρε. Πήρε τον ΑΟΚ, πήρε την αλάνα στην Ηρακλειτσα, έχει κλείσει κ μια δουλειά στην Χαλκιδική. Δεν προλαβαίνει ο άνθρωπος. Βρείτε άλλον να πουλήσετε. Πέρυσι τον χλευαζατε, Ταμτακο τον ανεβάζατε, αφραγκο τον κατεβαζατε. Ας όψεται εκείνο το καρώ σακάκι που φόραγε στην τηλεοπτική συνέντευξη που είχε δώσει προ τριετίας σε τοπικό σταθμό. Τώρα Alex είσαι πια καταξιωμένος. Βέβαια τωρα που δεν έχετε να πληρώσετε θέλετε τα φράγκα του. Η ΑΕΛ έχει 500 χιλιάδες ban κ ο ΝΠΣ δεν έχει έσοδα αφού δεν έχει οπαδούς, άρα δεν έχει διαρκείας. Μήπως κόπηκε κ η χορηγία της ΕΒΟΛ φέτος κ το ταμείο είναι μείον Δήμαρχε Βόλου; Γλεντα τους Alex μέχρι την τελική δικαίωση που δεν είναι άλλη από την SL1.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Super league 2